13

Анонимен

преди 9 години

аз само да питам - нали в гърция не е отменяно смъртното наказание?

12

онбашията

преди 9 години

пак гъркофили, сърбофили и всякакви *** почнаха да се прехласват пред кумирите си. ако било у нас щели да ги пуснат ала бала. аз за гърците мнение нямам, но гъркофилите са много калпав материал. защо това не се случи в холандия или германия, там има повече българи даже? не, всички изродщини ги правят българи в гърция, защото гъркофилите са ***.

11

лично мнение

преди 9 години

Това е случай които е много близък до случая с новороденото в София. Това е, болест Българска, нас ни разсипаха, плащаме ток с парно превишаващи мин. заплата, медиите не спират да ни показват \учат\ как се разчленяват деца и прочие зверства, в търсене на евтин рейтинг, без да осъзнават последствията върху измъчената ни психика. Като ти спрат тока от безпаричие зимата, децата ти замразват, но никоя медия не би го и сравнила с геноцит даже и да умрат, биха го отдали на родителелско зверство. Срам!

10

Лала

преди 9 години

Нещо в тази история не е наред! Първо чета че бащата на детето е Димитър Борисов а пък после Станислав Бъкарджиев??? Колко бащи има това дете? Медията нещо ни сполъгва. Може би и гръцката полиция! Занимавали се с наркотици? Изведнъж детето убито от бащата а пък преди това го издирват и се води изчезнало. Дали не е бизнес на гръцката мафия и полиция всичко това?

9

Лала

преди 9 години

Убиците родители "българи " ли са или българи. Бащата по-беличък но майката малко църна???!!!

8

До 5.И нашетоОбщство

преди 9 години

е реагирало така, а в случаите, при които по някаква причина е било невъзможно да се наложи наказание по официален път, се е прилагало така нареченото обичайно право (според древните народни традиции). Затова е имало морал и респект по отношение на честта, живота и имота на околните.45 години социализъм и диктат на въшливите полуграмотни каскети разрушиха характера на българина. Прочети днешната "Мисъл на деня" на М.Тачър, качена в този сайт - за пагубното правило"Държавата отговаря за всичко"

7

Анонимен

преди 9 години

Mediite v Gurcia ne samo razkauzaha vsichki podrobnosti okolo sluchaia no i narekoha izvurshitelq "bulgarski ***" , a ne go kriqt kato vas , ima i snimki na izvurshitelq i snimki na maikata , osven tova vima smurtni zaplaha za bashtata ot zatvori v stranata , chakat go , a vie produljavaite da gi kriete !

6

do maloumen 6

преди 9 години

Не, ***. До това ни доведе 26 години псевдодемокрация, която ни донесе бленуваните западни ценности - свободия, чувство за безнаказаност, наркотици по сергиите и прогресиращо затъпяващо население, пример за което си именно ти. Много жалко за това малко дете!

5

qwerty

преди 9 години

До е как такаБащата е разчленил тялото на детето, след това го е сварил с ориз и изхвърлил на няколко места, с идеята да изглежда като изхвърлена храна. наистина това убийство няма аналог, затова и подробносите не се оповестяват публично. Такова зверствто дори за ИД-ето е много.

4

Анонимен

преди 9 години

ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА КОМУНИЗМА?ЕЙ ТОВА Е РАЗВИТОТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО!ТОТАЛНА НРАВСТВЕНА ДЕГРАДАЦИЯ!ОСКОТЯВАНЕ, СЛЕД 70 г. КОМУНИЗЪМ!

3

Анонимен

преди 9 години

Ето това се нарича гражданско общество. Браво на гърците. Не случайно са половин век пред нас във всичко. Подобаващо да ги осъдят сега а не като у Бантустана: глоба и подписка.

2

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 3След всички тези шокиращи и потресаващи разкрития, това ли е най-големия въпрос, който те вълнува!?..............Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните...

1

е как така

преди 9 години

как така? нали уж било захвърлено, пък го няма, тоест няма доказателства