7

goliamechka

преди 9 години

koi shaman ste go napravi?

6

дебелогъз депутат

преди 9 години

от 1 юли цената на тока ще скочи сромно само с 20%,но вие да не забравете че 20229г. щели сте да хванете 1300лв пенсия,но има една малка подробност досега трябва да сте осигурявяани на 1 хилка.

5

Сп???нс

преди 9 години

чудно , тези 16 млрд. дето се изтеглиха къде ще отидат , ако отидат в РЕАЛНАТА икономика :плащания на стари задължения към фирми изпълнителки , нови проекти т.н. би трябвало да се усети много повече , но явно ще се изхарчат за пенсии и социални помощи и пак ще сме си в калта

4

Анонимен

преди 9 години

Пишете копейки, през оная работа ми е за вас. Вие не сте на власт, на следващите избори ще сте още по далече. Едната ви партийка Батака ще изчезне, а столетницата ще е 3-та политическа сила. Цъкайте минусчета, плюйте ме, трийте ми коментарите ама и Кутев не може да ви спаси. Закопахте се сами. България е в НАТО и ЕС, запомнетего това. Сега гледайте парада на 9-ти май и бършете по някоя сълзичка. България е все по-добре и това е ФАКТ!

3

zeus

преди 9 години

Само не мога да разбера как може да нарасне нещо, което го няма :)

2

Анонимен

преди 9 години

...Ааа ,населението с колко ще намалее,съответно -беЗработицата и избитите по пътищата ?!? Иииииии ще установим ...?!?!?!...Ръст на пътниците на аерогара "София ")))))))И все така 240 депутати )))

1

Анонимен

преди 9 години

Това са *** лъжи, от партията ни казаха, че не е така и пак ще сме най-зле.