16

Баба Меца

преди 9 години

Ай стига бе! Това е стълб за високо напрежение и не е поставен там вчера или оня ден! Тоя далекопровод го помня още като ученичка в 5-та гимназия, а това беше преди повече от 40 години. И за сведение, там и хабер нямаше от блокове, било то панелки или кооперации. Бяха само къщи, и то не много, и ливади. Все пак тогава такива далекопроводи се прокарваха колкото се може по-далеч от населени места. Друг е въпросът кога се пръкнаха тези къщи и кооперации там.

15

Столичен гост

преди 9 години

Кое е първо яйцето или кокошката?Кое е първо пътя или стълба?Струва ми се стълба!

14

Как

преди 9 години

Как па реши да се махне от регистрацията от кой град си ??? Това ли ти е комплекс ? Че си от провинцията ? Я се стегни малко, като те е срам си стой там от където си, от дълбокото село с каруцата, не да ми даваш *** идеи, ок ?

13

Валери

преди 9 години

Авторката явно съвсем отскоро е гост на столицата и не знае, че този стълб е там много преди 1989 година.

12

До номер 6

преди 9 години

Всички автомобили трябва да се пререгистрират с номера без оглед на населеното място.Всички сме българи в крайна сметка нали?И ти като отидеш в градове с означения EH,OB и на теб ли подмятат,че си със СВ?

11

Анонимен

преди 9 години

София се разпАса.

10

Беселина

преди 9 години

Това е ул. Прекъ път, където и аз живея. Бяхме деца, когато поставиха стълбовете с високо напрежение. Нямаше как в дворовете на хората, затова го сложиха от едната страна на улицата. Сега от другата има огромна дупка... Недомислия винаги ще има, но поне този стълб се вижда и по кварталните улички не се движат колите с по 80 км/ч. Стълба е там от хмх, поне 35 години :-)

9

Анонимен

преди 9 години

ПРЕДИ ГОДИНИ В ТОЗИ РАЙОН НЯМАШЕ КООПЕРАЦИИ, А САМО КЪЩИ

8

Анонимен

преди 9 години

ТОВА НЕ Е СТЪЛБ, А ДАЛЕКОПРОВОД, КОЙТО СЕ НАМИРА НА ТОВА МЯСТО ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ.ТОВА, ЧЕ НЯКОЕ СЕЛЯНЧЕ ГО Е ОТКРИЛО, РАЗХОЖДАЙКИ СЕ ИЗ КВАРТАЛА НЕ ГО ПРАВИ НОВИНА.

7

Анонимен

преди 9 години

В квартала има много кооперации около тези кабели. Знаеш ли как странно "жужат".

6

Анонимен

преди 9 години

stranno koy e razreshil stroitelstvo na jilishtni sgradi do liniya 110 kilovolta.po zakon e zabraneno zashtoto e izlkiuchitelno vredno za horata.

5

Анонимен

преди 9 години

Улицата нагоре (вляво от стълба), посока Околовръстното се казва Проф.Дочо Леков и е пълна с новодошли селяни. Има някалко грозни нови кооперации, които са накачулени буквално една върху друга. В калта пред тях (която би трябвало да играе ролята на паркинг) не можеш посмъртно да видш кола със Софийска регистрация. Само EH, CH, OB, PA, E, P, Y и не знам още какви букви. Аз дори не зная всичките от кои села на България би трябвало да са. Но и те се пишат софиянци вече, пък и с претенции.

4

sofiqnec

преди 9 години

Този стълб го знам от много години тогава там нямаше улица, улицата я направиха по късно под далекопровода защото там не можеше да се стои изасадят дървета беше празно и направиха улица.

3

Анонимен

преди 9 години

Ало, госода селски журналисти. Улица ПРЕКИ ПЪТ не е наречна така иронично, а е стара софийска улица, която минава през 4 квартала - Княжево, Павлово, Бъкстон, а сега и Манастирски ливади. Въпросният стълб си е там откакто аз се помня. Роден съм и съм израснал в Павлово, на ул.Вихрен преди да я съсипят. Там където се намира стълбът навремето беше поле с ябълки и ходехме да си играем там като деца. Така че никой не е сложил стълба на пътя, а селяните като вас застроиха и съсипаха всичко наоколо.

2

Анонимен

преди 9 години

айде айде, почнахте вече под вола теле да търсите, този стълб е много преди да се появи ул. преки път. Освен това - той няма къде да се премести, цялото строителство наоколо (къщи и тн) са съобразени с тези високоволтови магистрални кабели.Другите снимки си бяха отктровено грешки от липса на комуникация мързел и тн.

1

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига сте манипулирари хората и сте прехвърляли вината на ЧЕЗ. За всеки нормален човек е ясно, че не ЧЕЗ са сложили стълба в асфалта, а некадърниците на Бойковата Дебеланка са прокарали път през стълба, пък и са го асфалтирали даже. Такава дивотия може да се случи единствено в БГ за съжаление. Но никой не ни е виновен, тъй като ние сами си избираме некадърниците да ни управляват.