112

Кристко

преди 9 години

Какво значи в България 1категория труд?Да не правиш нищо по цял ден и да се пенсионираш на 45г./досега/.Защото ченгетата в България само се разхождат и нищо не работят.Да не би да хващат крадци?Нищо подобно,защото ако беше така нямаше хората сами да се защитават от тези ***!

111

Анонимен

преди 9 години

Какво толкова вършат полицаите, че да се пенсионират на 50. Крепят завареното положение и не можеш да ги видиш по улиците. Не се виждат нито в коли и изобщо няма пеши патрули. Като гледам колко са "снажни" се питам не трябва ли да покриват някакви физически нормативи от време на време?

110

Анонимен

преди 9 години

1.Да се забрани пенсионери да заемат държавни постове. Сега на всички сладки службички, на които се дреме по цял ден и се взима заплата, са кацнали все такива "грохнали" пенсионери. Само в нашия вход има 4 млади пенсионери. Единият работи охрана в банка, но другите трима са на държавни службички, все някакви началници, които нищо не правят. Единият от тях ми е бах комшия и му виждам и работното време. Сутрин отова, пие кафе, потърка стола и на обяд идва в къщи и ляга да спи.

109

Палячо :)))

преди 9 години

Калфине нямате ли млади комунисти,та сте тръгнали да пазите старите,явно здраво сте го закъсали :)))Ха-ха-ха-хааааааааааааааааа

108

Анонимен

преди 9 години

полицията трябва да е изборна като съда

107

Анонимен

преди 9 години

ранно пенсиониране....първа категория труд.......прилични заплати........големи отпуски....и накрая ме спират с колата и ми искат 50 лева " да се почерпим" или са комбина с престъпниците .......

106

Анонимен

преди 9 години

125 и 126 са един и същ полицай ! И на вън имо доста и много грамотни млади хора с по няколко висши истински образования и пишат тук само на български език. Който не обича езика си и не се страмува да пише на него ....намя да го коментирам.

105

Анонимен

преди 9 години

Може би най справедливото ще е полицаите да се самоосигуряват, 20 заплатки при пенсийка да станат 10. Нали кризата е за всички. Или искаме полицаите да ни спират за било и не било за да покажат колко са велики/ да ти държи тон един *** и неук човек да ти иска парици/ и колко страшно може да стане после.Освен това МВР да види колко от техните служители са и земеделски производители или техните близки, бачкат и частпром, скатават данъци и още привелегии да имат е срамно.

104

Анонимен

преди 9 години

Ако разпуснат полицаите и военните, държавата ще си отдъхне.

103

Анонимен

преди 9 години

MVR za tova e na tozi hal...zachoto vsichki razbirat ot rabotata mu...v Balgaria e taka vinagi se gleda v chugdata panichka..kolko pati policaite sa pluli drugite profesii..ama vsichki pluat MVR.

102

do 119

преди 9 години

Zachoto pealnite policai sa malko drugite sa chantadgii i nito zaplatite nito previlegiite im sa takiva za koito mislite.

101

Анонимен

преди 9 години

Sega pluete MVR ama kato oprete do tah...i kato ne poznavate truda im ne pluite.a za tova che ne e efektivno MVR vinata ne e na policaite a na upravlavachite..v silovite vedomstva se izpalnavat zapovedi. upravnicite ni ne iskat silna policia..idvat na vlast i parvoto koeto pipat e zakona za MVR.BB kak se izkaza za policiata.. saznatelno skapvat MVR..taka im e po udobno

100

Анонимен

преди 9 години

Като сме толкова бедна държава защо по улиците на българските градове няма патрули да обикалят пеша и да следят за нарушения.Явно наистина килцата си оказват своето влияние.

99

111119

преди 9 години

До 123и с каква дейност се занимава по цял дел ,че не му остава време за обедна почивка.....Сигурно лови бандити от сутрин до здрач??;)В нормалните държави полицайте патрулират постоянно и следят за реда къде пеша ,с колела,че и с коне,а наште един не съм видял по улиците,унивормен може да видиш само сгушен в шубрака да дебне бай Иван да си е забравил фаровете и да го глоби или да го почерпи....

98

123

преди 9 години

Ами нагъва мазна баница щото няма време за обедна почивка и яде "на крак" или да се храни в ресторант, като родните мъже-юпита...........::):):):):)

97

11111

преди 9 години

Снимката е много добре избрана....Полицай по време на работа, единия най вероятно говори по телефона или нагъва мазна баница а другия застанал на поза "Ф" и чака да свърши смяната....Относното пенсиите..-човек трябва да може да избира на колко години да се пенсионира и да взима пенсия според вноските който е правил...

96

Голям смях

преди 9 години

Хората работещи в системата на МВР просто нежелаят да им бъде отнето нещо,което притежават и съответно си го бранят.Те какво са виновни,че вие сте позволили да ви бъде отнето всичко и да работите до 65години???Еми излезте и вие да изразите мнение и да кажете- 60 години и точка.Кой ви спира?Ама как да излезете-нали сте рая покорна,която само я уведомяват(или не сте?).Бедни злобни душици-Призказки 1 милион изговорихте,една в дело не сте превърнали.

95

Ако са забравили

преди 9 години

и заплатите и пенсиите на полицаите се вземат от данъците на народа, така че не е интересно какво мислят те, а каквото каже народа.

94

Анонимен

преди 9 години

Нека напуснат. Къде ще отидат? Има голяма безработица и ще се намерят некорумпирани хора.

93

възмутен

преди 9 години

Що за наглост от страна на полицаитедосега можеха да се натискат да служат до пределните 60 год а когато се взе решение вместо пределните 60 да се ппенсионират като военните на 52.10 год ревнаха.Затези 25 годнито веднаж не са им али промени на въздраста сравнение с военните при които имаше несъответствие на звания.,длъжност образование и прочие.В МВРот полицая до главния комисар прослужено време и осигурителен стаж е еднакво.