8

до РАД

преди 9 години

Приятелю, хората можещи да си купят с 10 заплати Голф 7 са има-няма една десета от купувачите на нови автомобили. ТАТА предлага най-евтиния серивн автомобил с идеята че таргет групата на евентуалните купувачи е различна от тези можещи да си купят Голф 7. В интерес на истината съм карал Нано не една екскурзия и не е чак толкова лош автомобил, едно време България беше залята от Тико, Матиз, Марути и какви ли още не болкучета от същия вид, та не знам защо толкова им бърка в очите тая ТАТА на ЕС...

7

РАД

преди 9 години

И още нещо за защитниците на индийската таратайка:Не мисля,че уместно да се сравнява този моел на ТАТА с "Корса", "Поло" и пр., но ако приемем че всичко с колата е наред, че няма проблем да се допусне безмитно до пазара, смятате ли че един германец, който с 5 заплати ще си купи "Голф 7", ще се нареди на опашка за ТАТА? Вие бихте ли го направили? Ако можете с 5 заплати да си купите Голф 7, ще си купите ли тая ТАТА?

6

РАД

преди 9 години

До 1Много се извинявам, ама в крайна сметка целта на всеки съюз, обединение и т.н. е да защитава членовете си. Съвсем логично е колите , произвеждани в рамките на даден съюз да се ползват с привилегии. Айде стига с такива евтини провокации!

5

до 2

преди 9 години

ФЕНОМЕНАЛНО СИ *** сашеее

4

до Mr.STARBUCKSКА

преди 9 години

Тя бившата ти жена ни е обяснила какво си бе куб ............................

3

Анонимен

преди 9 години

"коментари" 2,6 показват какво е "нивото" на този "сайт"

2

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

до 6Прати жена ти ,хем да види Америка, хем после подробно,ще ти обясни ,от кой пол съм.

1

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен1Какво щели да правят Опел Корса, Фолксваген поло и Рено Клио?Приятел, това са едни от лидерите в европейското автомобилостроене.За каква ТАТА, за каква МАТА въобще може да става дума.Коментара ти , ***, ***, та на КУБ ***.