132

Христова

преди 9 години

Хаххахха припаднах от смях. Някой виждал ли е пакистанците колко са красиви? Мога да ви изпратя снимки да се насладите и ако можете да усетите и аромата им двойно по-голяма радост ще изпитате.Колко глупости изчетох ! Един въпрос не ми дава мира. По кой критерий ви вземат на работа вас журналистите ?

131

anonimen

преди 9 години

ne znam dali sa nai-krasivi armenkite,vajnoto e che priznahme genocida nad armenskia narod

130

Анонимен

преди 9 години

Ако чакаме тези извратени мозъци да сравняват жените - мале - мале. Колко ли американски туристи от анкетираните са посетили България?

129

ив

преди 9 години

Представата за българите на почти всички анкетирани,било в САЩ,било в Европа е от това,което им показват по телевизията - изрусени мургавелки и загорели младежи с криминално излъчване.За съжаление младите ни девойки се отдалечават от образа на красивата българка с удебеляване на снагата си и тотална телесна деформация.

128

Аноним

преди 9 години

...англичанките, австралийскте и американките...???? Тия как са попаднали в десетката???И как се прави такова проучване в САЩ, като 98% от американците не са и чували за България.

127

Анонимен

преди 9 години

За най ебливи ДА.....но за красиви ..НЕ

126

Арменеца

преди 9 години

Доста интересно и бих го нарекъл "забавно" изглеждат коментарите. Не го приемам и за обида глупостите изприказвани тук. Най - странното е, че статистиката е за почти цял свят, а коментарите са предимно от хора, които не са и мръдвали някога от бащината си къща. Надявам се малко по - позитивно да гледате над нещата и няма грозни хора на този свят. Всички сме красиви дори и ние - арменците :)

125

v

преди 9 години

ох ох охвсички арменки, които познавам са с наднормено тегло и доста едрички в гърба и ръцете. Не зная каква е тази класация, ама е измислена. А Кардашиян е брутално зле, необяснимо защо се котира толкова

124

антрополога

преди 9 години

Арменския специалитет кафе с макък :))) и задължително голяма пиперка /нос/

123

Анонимен

преди 9 години

Критерия за красота в анкетата е бил космати гърди и дебелина на мустака.

122

Анонимен

преди 9 години

Ако българите бяха проста нация никой нямаше да иска да я премахне от картата на света.Но щом с години се работи за унищожаването на българската нация значи е заплаха за някой.То красота и ум не винаги са съвместими и нормално е да сме 9-ти в света,даже е прекрасно.Мерилин Монро някога е казала на Айнщайн следните крилати фрази; Г-не,искам да имам дете от вас с вашата интелигентност и моята красота,Айнщайн и отвърнал ами ако излезе детето с вашата интелигентност и моята красота ??

121

Анонимен

преди 9 години

Англия и САЩ- най-дебелите нации! Гърция- най-глезената нация! Сърбите,босненци и албанци са най-надарените! България и Китай са най-умните и интелигентни нации ! България е най-древната нация! Холандците са най-високата нация! Франция и Гърция най-активни в секса! Австралия и Дания най-щастливите нации! и т.н.

120

Анонимен

преди 9 години

E ta tova e. Stranno vsichki komentari na balgarski ezik......ama nali v Bulgaria osnoven nazionalen sport e ZAVISTTA, ta vashite komentari sa besZ nikakva stoinost....NULA. Ami slojete snimki na dve krasivi balgarki i az shte vi sloja sto snimki na obirnovenni armenski momicheta KRASAVIZI. Mnogo zlobno pleme ste vie balgarite.

119

Анонимен

преди 9 години

За най-красиви не знам, ама за най-космати със сигурност печелят класацията! Познавам лично 3 арменки и ако не си бръснат редовно мустаците ще изглеждат като Филип Тотю!

118

Барабдос Арменян

преди 9 години

Тази класация направо счупи тъпометъра. Къде ги видяха арменките красиви не знам, ако са имали пред вид Ким Кардашиян тя е само наполовина арменка и е станала известна само защото се е снимала няколко пъти в порно и така си е намирала клиенти. Голяма кариера - браво! Ами "барбадоски" - не знам какво е това! Ако са имали пред вид жителите на о-в Барбадос то това са хора случайно озовали се на този остров, и днес са там, утре не - по тази логика дайте да обявим жителите на Люлин за отделна нация

117

Анонимен

преди 9 години

Попитали радио Ереван:"Кои жени са най-грозните?"Радиото помълчало,а после отговорило:"Е да, ама пък какъв коняк имаме!!!!"

116

шоп

преди 9 години

Епа, тоа метриал го е писал сигур Радио Ереван!

115

Кюстендил

преди 9 години

Когато се обръснат,арменките наистина са хубави !!!

114

istinata

преди 9 години

Nai iakite jeni sa hurvatkite;ukrainkite i slovakinite

113

Анонимен

преди 9 години

Minalata godina sa bili krasivi taia godina na vtoro ne :) naistina obache nigeriicite sa golemi ubavci.osobenno v tumnoto