74

Анонимен

преди 9 години

Не мога да проумея какво същество трябва да си, за да убиеш собственото си детенце..и дщслед това да го свариш.. Нищо не го оправдава този ***! Дори и смъртта ще му е малка присъда!

73

готин

преди 9 години

ееееееее до какво водят наркотиците

72

PR

преди 9 години

bojeeeee kakva jestokost

71

Сапорток

преди 9 години

За всичко са виновни нашите тракийски гени.

70

Анонимен

преди 9 години

Някое е решил да вземе живота им в собствените си ръце.До там ли стигнаха нещата да не можеш да контролираш собствения си живот? Лесни за манипулация,без мнение.С всичко са съгласни.Дори,че са извършили, този гнусен акт.В чужда страна ,кой си?Никой!Защо да не обереш"лаврите?"Колко удобно,нали!?

69

Анонимен

преди 9 години

На Жените, уважават се като хора!Изкараха ,тези родители извъртеняци.А ,дори не могат да намерят нищо за детето.Балкански синдром.Първо да оплюем човека,без изобщо да го познаваме да го сдъвчем изплюем.И след,това да се молим за нечие разкаяние,кога той вече е половин човек.С разбита съдба иопетнена чест.И нулево достойство.Една сянка в тълпата.Обезличен,като много други от нищото за кефа на непознатия.И на общо основание.До там им свърши живота.Явно не са господари на утрешния ден.

68

Анонимен

преди 9 години

В Гърция има безработни.Но,първо се назначават гърци на работа,а след,това Българи.Хората си държат на гражданите.

67

Анонимен

преди 9 години

Както е тръгнало ще си изгоните Българските Жени от страната за да ви са спокойни рускините.Малко повече уважение към Българската Жена!Пазете си Жените и не допускайте чужди нации да властват над тях.Не може,така.Да дойде в страната и да се държи арогантно и невъзпитано.Ако Българи и Българки отидат в друга страна и се държат,така никой няма да ги търпи.И няма да ви защити Българите и Българските Жени,а своите.

66

Анонимен

преди 9 години

И докога ,това разделение българки, рускини? Ще ти дойде в страната и ще направи касапница.И въобще, как сравнявате един случай с друг.Въобще не ми се вярва родителите да извършат,това.

65

citizen

преди 9 години

Не че има значение, но и бащата и майка са роми.

64

Анонимен

преди 9 години

Бащата- сочения за убиец на снимките изглежда на чист българин.

63

Анонимен

преди 9 години

До dodgerЕла в Африка да видиш тук как живеят, това ще ти промени светогледа!

62

Анонимен

преди 9 години

Тракийски канибалски ритуали. Пфуй. Дори и животните се грижат много повече за децата си.

61

Анонимен

преди 9 години

Антихриста е вече на земята. И с просто око се вижда как се изражда човека, как агонизира планетата, как навсякъде парите са по-важни от живота, от доброто, от приятелството и любовта.Тежко и горко на децата и още неродените какво ги чака!!!

60

Осман паша

преди 9 години

Ха сега да видим къде са българите дето писаха по случея със детето в куфара къкви *** били руснаците и как жестоко убивали децата си... сега да видим какво ще напишат българите за себе си...или пак някой друг ви *** в гащите... Анадъмно!

59

до 59:

преди 9 години

Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните!!!======================================================Колкото повече опознавам българите, толкова повече обиквам животните!!!

58

Анонимен

преди 9 години

Къде са сега онези които защитават този етнос, къде се скриха и спотаиха. Това племе не разбира от добро и от демокрация, те са по-зле от пещерните хора. Всеки който е човек, обича и се грижи за детето си дори и хората с умствени проблеми се грижат за децата си. Този е абсолютно изчадие и не трябва да живее. Дано гръцкото правосъдие да се различава коренно от нашето и този да си получи заслуженото.

57

dodger

преди 9 години

В България ако не те пребият веднага след раждането, ще те сварят на бавен огън когато станеш на 4, Но дори и да не го направят - сам ще се само-запалиш когато осъзнаеш къде живееш...

56

Анонимен

преди 9 години

Самият , министър на държавен ред тази сутрин по телевизията , каза той няма да живее дълго ,така че не се притеснявайте ,и не са българи те са от тъмните ,останете си със здраве и ум в главата

55

Анонимко

преди 9 години

Хора, аз обмислям да спра да се наричам българин. АЗ искам да съм просто човек, не християнин, не католик, не българин, не сърбин или там някакви идеологии и т.п. измислени от хора и т.н. Престанете да мислите за лошо, ЗА ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА! НИКОГА не обръщайте внимание на това което ви говорят останалите, за това какви сте (в техните очи). Хората преди много години са ОСЪЗНАЛИ някои неща и почнете да се учите от тях. Стига сте гледали новини, почнете да гледате сериозни или пък забавни неща.