10

Румбо

преди 9 години

Ако дъртия лисунгер пак убеди Китай да се противопостави на Русия-евала му казвам!Ама тоя път няма да се получи желания резултат.Докато САЩ не отслабнат достатъчно,Китай няма да посегне към Русия!

9

Анонимен

преди 9 години

Това което минава за ред е обмислено в Западна Европа преди четири столетия на мирна конференция в германсия район Вестфалия И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СЕГА ТУК НАПИСАНОТО....провеждана без участието или знанието на повечето континенти и цивилизации....Тука Кисинджър ни подчертава,че даже ТЕ са си правили конференция без знанието на много държави по света.Демек всичко тайно "НИ ЛУК ЯЛИ НИ ЛУК МИРИСАЛИ". ПИТАТ ЛИ НИ ЗА СВЕТОВЕН РЕД ЩЕ КАЗВАМЕ,ЧЕ НЯМА ТАКЪВ ТЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯТ! до тука прочетеното виждам против

8

Анонимен

преди 9 години

АКО КИСИНДЖЪР МИ КАЖЕ,ЧЕ НЕ УЧАСТВА В МАСОНСКА ЛОЖА,ТОГАВА ЩЕ МУ ПОВЯРВАМ В ТЕОРИИТЕ.МАСОНСТВОТО СЕ ЗАНИМАВА ТОЧНО С ПОЛИТИКА И С МАНИПУЛИРАНЕ В ЖЕЛАНАТА ОТ ТЯХ ПОСОКА.ДРУГАРЯ КИСИНДЖЪР ДА ГИ ГОВОРИ ТЕЗИ ПРИКАЗКИ ПРЕД АМЕРИКАНСКАТА НАЦИЯ,КОЯТО КАТО ЦЯЛО Е НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНА И МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЪРЖЕ НА ПРИКАЗКИТЕ,НО НЕ И БЪЛГАРИН.ТРЯБВА ДА ИМА РЕД КАЗВА ДР.КИСИНДЖЪР АМИ ВЕРНО Е И ТОЗИ РЕД СЕ СЪЗДАВА ОТ ОБЩЕСТВА,КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ УСЛОВИЯТА И ЗАКОНИТЕ КОИТО СЕ СПАЗВАТ ОТ ПО-НЕГРАМОТНИТЕ.ПО СВЕТА.

7

Кой е той

преди 9 години

Кисиджър е главният инженер на китайската икономическа експанзия на Запад, зад която се крият политически цели. Сега му е платено да лобира за водещо място на Китай в света и за това говори за някаква нова легитимност и ново равновесие на силите. Китай има план да властва в световен мащаб. Точка номер едно в този план е завземането на ресурсите в Сибир, Близкия Изток и Африка. Именно за това са пуснали агента си Кисинджър да говори за необходимостта от нов световен ред

6

Анонимен

преди 9 години

Да бе, да!А надписът Nuovus ordo seculorum на доларите какво означава?А пресечената пирамида с Окото на Луцифер на върха? Във всички войни за последните 130 години, от Априлското въстание през 1876 до Пражката пролет през 1968 сме загубили общо 550 000 българи.За 25 години демокрация от 1989 до днес сме загубили 2,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ, убити със здравен геноцид или прогонени от Родината с икономически геноцид.Само в свята Православна Русия ни е надеждата да ни спаси!

5

синева

преди 9 години

Световен ред никога не е съществувал. Това не значи че не би могъл да съществува. Лесно е - всеки да гледа в неговата си паничка. Колкото - толкова. Бог дава толкова, колкото е нужно. И учи как да се постигне.

4

Цветанка

преди 9 години

Тоя *** още ли цапа Земята....

3

Анонимен

преди 9 години

Дърт сатанист, слуга на Рокфелерови. Не може да се отрече, че дядката е умен - зъл гений.Дали и на него са присаждали сърца, щото и той е на преклонна възраст пък изглежда с 15 години по-млад?

2

M

преди 9 години

E NA TOZI MRQSNIK I SATANIST...DA SI ZAVRE KNIGATA TOI ZNE KQDE....

1

Анонимен

преди 9 години

Гузен негонен бяга!