35

съвет

преди 6 години

А над ушите тренирал ли е?

34

Гений

преди 8 години

Растежа на мускулна маса винаги е за сметка на умствената!

33

исс

преди 8 години

И аз искам бицепси като тоя на снимката, ама като се замисля и това не е достатъчно...трябват още по-големи...Къде да си намеря синтол?

32

Анонимен

преди 9 години

Винаги ли ще има по някоя празна тиква, дето като не разбира нещо, се опитва да вземе на подбив тези, които му обясняват? Ето го 37-и номер - барабар Петко с мъжете...А Вергил е много прав, имам приятел, който на 26 беше останал без нито един жив сперматозоид... Бая се шашна като го разбра и от три години не е пипнал игла, освен за изследвания. А 45 см.бицепс в никакъв случай не изисква боцкане, моят е толкова, а единствените стероиди, които съм ползвал, са кисело мляко, яйца и зелена салатка.

31

Вуте

преди 9 години

Това ми напомня за един случай в САЩ. Един по същия начин си бухаше инжекции и накрая хирурзи му накълцаха бицепсите.

30

вергил

преди 9 години

Прекарал съм много часове във фитнес залите като не съм взел и едно хапче химия.Хубавото на фитнеса е че ако тренираш редовно и сериозно резултатите са видими.Само че има ***,които искат за нула време да станат като културисти и вземат анаболи.С анаболи наистина се постигат много бързи резултати,но на ужасна цена.Какво значение има ако ръката ти е 45 см,а си увредиш черен дроб,бъбреци,сърце дори и полова система.

29

brex

преди 9 години

С възглавничка около врата за спокоен сън при пътуване.

28

kutrigur

преди 9 години

Тоя е болен - това синтола е по-зле от силикона - стои като буци по тялото - и няма нищо общо с мускулите - затова и така се размазва напред назад по кокалите му

27

Анонимен

преди 9 години

И защо да не те е жал??? Хората колко глупости правят през живота си поради ниско самочувствие или фикс идеи. Този човек е навредил само на себе си и затова се радвам, че не се е стигнало до най-лошото. Тези, които поради същите причине стават убийци, изтърпяват много по-леки наказания от това да им отрежат ръцете.

26

Анонимен

преди 9 години

Пълен отврат!!Тоя и с пръчка да го не пипнеш!!!

25

До Анонимен 37

преди 9 години

Ами той ги е отворил-обяснява,че това,което е напраивл тоя *** е пълен кретинизъм.Всъщност,инжекциите се бият директно в мускула,а препаратът е някаква субстанция,наречена синтол,която надува мускулите като напомпена гума.Получава се тотално изкривен резултат,който не е вследствие на тренировки.С трениране и стероиди+ хормон не може да се постигне такава уродливост,макар и да има достатъчно индивиди,които и там надвишават всякакви допустими граници.Ето ти достатъчно за отваряне на очите.

24

младен

преди 9 години

Бих казал че е грозен. Ама наистина адски грозен с това което е направил с тялото си!

23

Този от снимката

преди 9 години

Мну съм здрав и най-вече натурален.

22

Анонимен

преди 9 години

Когато на горния етаж няма никой, и Господ Бог да слезе от небето, пак не може да ти се помогне.

21

Анонимен

преди 9 години

въйййййййй,това аз ли съм бе...

20

mda

преди 9 години

Момчето много на сериозно е приело като дете филмчето за Попай моряка.

19

Анонимен

преди 9 години

Не "идвете си ръце", а и двата горни крайника. Още в училище по биология се обяснява, че ръцете започват от пръстите и завършват в китките. А малоумникът на снимката си е бил инжекцийки единствено в мишниците - получило се е недоразумение с 64см. мишници и 35 см. предмишници... Такъв *** културист не може да стане, не е наясно какво е това хармония на тялото. Затова пък е типичен пример за трениращи с акъла на номер 10 - неработещ.

18

Анонимен

преди 9 години

Бил си ги е с инжекция за бик, защото е едно *** този на снимката! Ако ще и краката си да изгуби, не ми е жал за такива. Дарвин си върши работата в такива случаи! Като е ***, че на първо място да си бие инжекции за да изглежда като горила, тогава не ми е и жал, че щял да си изгуби ръцете!!! Дано не остави потомство след себе си, че на земята има и без това много *** в днешно време

17

Анонимен

преди 9 години

Това са болни мозъци тия културисти.

16

...

преди 9 години

https://youtube/watch?v=yPO7H15H2j4