7

Емил

преди 9 години

В много болници се вършат безобразия, но НЗОК не обръща внимание на това. Насочили са вниманието си само към Софиямед, а може би там най-малко има пропуски.

6

Георги

преди 9 години

А няма ли да се направи нещо по въпроса да се помогне на тези болници, защо само се затварят и санкционират? Държавата дори не знае как да реагира при един случай, като този с акушерката...

5

Милен

преди 9 години

Искат да затрият болница, която работи, това е всичко

4

Чефи

преди 9 години

Иска строг контрол само на някой болници. Да сиакше строг контрол за всички, тогава аз ще го призная , като човек , който може

3

Росен

преди 9 години

Едно е да говори, че иска, друго е да действа. Здравеопазването се превърна в един от най-опасните бизнеси и за това можем да съдим по опита за саботаж на Софиямед.

2

8

преди 9 години

И КАК ДСА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНЪТ?!ДО СЕГА СЪОБЩАВАХА НА ЧАСТНИТЕ БЛОЛНИЦИ 1 ДЕН ПО-РАНО,ЧЕ ОТИВАТ НА ПРОВЕРКА,А ЗАКОНЪТ ДА СЕ ПРОМВЕНИ ТАКА,ЧЕ ВЕЧЕ ДА ИМ СЪОБЩАВАТ ПОНЕ 3 ДНИ ПО-РАНО! И ДА СЕ УВУЛИЧАТ ПОНТЕ 2 ПЪТИ СУБСИДИИТЕ ЗА ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ!

1

мариана

преди 9 години

До преждепишещия: Вие не четет ли какво е казал човекът? ЗАКОНЪТ трябва да се промени, за да може да проверява, както трябва болниците! Сега се извършва контрол по документи, а не в реално време, защото така пише в ЗАКОНА. Значи,у т.нар. народни представители следва да приемат промени в Закона, които да позволят контрол в реално време. Само знаем да гоним и да анатемосваме!