12

Анонимен

преди 9 години

Дали това е единственият начин

11

архитект

преди 9 години

За сведения на червения *** там където са кварталните спални като Люлин , Младост и другите са построени върху частни имоти заграбени от Правешкия овчар . Сега хората си строят на собствените земи .

10

БГ

преди 9 години

Абсолютно неграмотна статия. Там където има панелки има и м/у блокови пространства. Градинки, детски площадки, зеленина. Където е ново строителство е застроено безразборно, блоковете са на калкан или през 5-10 метра. По време на "демокрацията" се строи без всякаква мисъл, от 40 домакинства се правят по 7-8 паркоместа. Живея в кв. Редута, там има 5-6 панелни блока и там където са панелките се "диша", но там където е новото строителство е ужас!

9

До Бивш член на БСП

преди 9 години

Типична тактика на диаболичните манипулатори: изреждаш няколко малки истини, но ги обобщаваш с голяма лъжа!

8

Руми

преди 9 години

До дървоНямам нищо против да се садят дървета, ама е добре да си припомните преди това правописа. Съдят се престъпниците, а дърветата и цветята се сАдят.

7

дърво

преди 9 години

Сечта по кварталите е от години, а няма едно засадено дърво. Наивно е да се смята че някакви стръкчета ще си живеят така безплатно по стените на панелките. Елементарно е! Съдете дървета, спрете да сечете, съдете цветя и възпитавайте децата да ги пазят.

6

Анонимен

преди 9 години

До LanХайде кажете за един от тия градове на палатки и каравани.Изключваме цветнокожите гета където по цял живот лежат на социална помощ и мързелуване.Очевидно е че мезонет на централен булевард или малко имение в престижен квартал няма да са по джоба на общ работник нито на миячка в пицария.Проблемът в София е че за много кратко време направиха достъпни жилища и апартаменти на хора който определено не са достигнали ниво на развитие за да живеят в град защото са на ниво маймуни.

5

Пичай

преди 9 години

До Бивш член на БСПТролче, спри се. Отиди на почивка.

4

Lampa de Solara

преди 9 години

"Китки, забодени вертикално, крият панелките в София..." Василия Пейчева е ТИТАН на мисълта и световната журналистика. Всяка дума в това заглавие носи атмосферата на специфичното общуване, характерно за малките населени места.

3

Lan

преди 9 години

За недоволният от масовото строителство - ами виж как е хубаво в "белите" държави - ипотеки, наеми и ако нещо стане с работата - на улицата! :) Имат си и цели градчета само от каравани. Аз съм убедена, че на улицата или в каравана е доста по-добре от средностатистическа панелка (все пак са с около 60м2 светла площ дори едностайните)! :) Иначе "елитът" с резиденциите се е броял на пръсти...а сега "бизнесмени" под път и над път - има! И да не може на всички палати - просто няма ресурс за това!

2

Бивш член на БСП

преди 9 години

Сега плащаме наследството на бай Тошовите мераци , всяко село като град. Вижте какво построи БКП в София. Спалните Люлин , Младост , Обеля , Надежда , и др. А вождовете на ЦК на БКП заграбиха земите на хората от Бояна и си направиха огромни къщи . Защо не отидоха да живеят в комплексите , нали бяхме равни . И така както бяхме равни те милионери а баба Гицка с 150 лв. пенсия . Мерси от такЪва партия .

1

Предприемчив шоп

преди 9 години

Е па можем и ягоди да посеем да пълзят по панелките :)