9

Сп???нс

преди 9 години

още като прочетах заглавието и бях сигурен че бат Минко ще е на линия търсещ помощ за проблемите си с ерекцията и преждевременното му свършване , не ми хрумва друга причина за да се кефи толкова на ***

8

До 1

преди 9 години

А бре Минко!В статията става въпрос за жени, които работят в офиси, с компютри, а не за труженички от оборите на ТКЗС.Какво може да знаеш ти за интелигентните момичета от офисите? Кой ти е казал, че те са такива, каквито ти се присънват на теб?!

7

:)

преди 9 години

Признавам си, че поне няколко пъти дневно, в работно време, влизам в новинарските сайтове - за разтоварване, хем научавам новините, хем ме разсмиват или заинтригуват коментарите под тях.В статията е пропуснато нещо важно - държим в бюрото си по един резервен чадър (нали може да не носиш такъв в чантата и дъждът да те изненада). Също така, винаги имаме по един чифт удобни обувки от мека кожа, с нисък ток, които държим в службата и ги носим през целия работен ден така, както у дома носим пантофи

6

Анонимен

преди 9 години

ХАхахаха, пълни глупости :)

5

bros

преди 9 години

A, baш! Бат' ви Мин/л/ко добре го кааа - на палавите шафрантийки - протеини между зъбите. От прованса ги имате стотици иляди по офисИтИ. И за двете страни здравословно. А за стегнатите мацки, които са там за да работят - респект и вибратори за именния ден. Галче, честито! ;)

4

Анонимен

преди 9 години

И правилно правят дамите. Все пак работим за да живеем, а не обратното!

3

Анонимен

преди 9 години

Не дочетох "статията", но клюкаренето зад гърба на колегите е гнусно занимание... Като имаш да казваш нещо, кажи го на човека, когото го засяга. В противен случай си дръж раздвоения език зад зъбите и просто си върши работата. Ако те подпитват за този и онзи и/или искат да те въведат в служебни интрижки просто кажи едно "не знам и не ме засяга" и приключвай въпроса.

2

Анонимен

преди 9 години

бате Минко, излязоха ли ти мачовете?Изкара ли някой лев?И друго сподели с нас, заради какво дамите ти обръщат такова внимание.Какво търсят те?

1

Сиромах си ти...

преди 9 години

До Минко 47 г. ергенМилко или Минко бе, тумбак?