68

православен

преди 8 години

Радане, не се газирай много, защото твоя гуру Костов го докара този смешен горски цар у нас през 1996, за да започне чрез него протестите срещу Виденов! Тогава в СДС бяха монархистите и бунеха студентите, но после като поиска да стане президент вместо Петър Стоянов Костов го препъта и той направи НДСВ! Така, че по-полека с възмущението! Ти си спомняш тези събития, нали тогава Костов те сложи в младежкия Червен кръст и участваше в Националния младежки съвет където се подкупваха младежите!

67

фу

преди 9 години

Радане, не можеш да се намажеш на кутрето на царя. взел си се много на сериозно, но хората не те харесват, политиката ти също. Защо не се скриеш???

66

Анонимен

преди 9 години

поразиите които направиха плевнелиев , митов с тяхната антируска риторика , ще се чувства още години , поразиите които направи борисов , с съпротивата против Руските проекти ( а друг никой , не му дреме за нас) вече усещаме , вместо да има газ за Гърция , чрез Южен поток , сега ще получаваме същия Руски газ , само че чрез Гърция . Трите най-големи строители на АЕЦ ,, са френска фирма , която от 2007 няма построена централа , Уестингхауз , която единствената централа е гръмнала в Япония(Фукушима)

65

анонимен

преди 9 години

глупаците в църквата много са разбрали за какво става въпрос палят свещи и се кръстяткато обезумели по стара бълг традиция кметът попът и даскалът са решавалисъдбите на хората в недалечното минало

64

Анонимен

преди 9 години

Ибрикчиите *** се изпокараха ! Радан, пра-внук на киряк Стефчов се изказа неподготвен.

63

Анонимен

преди 9 години

Кънев,знаеме защо си против царя-свали от власт твоя идол Костов!!

62

ognyanz

преди 9 години

Нека Радан Кънев да напише или да каже публично в какво вярва, та тогава да се обявява за говорител на вярващите. Според мен, като политик от незавършилия ни преход и като пишман реформатор (което ще рече бивш провалил се седесар) той вярва само в далаверата. Българската политическа класа изобилства от продажници като него, а патриот със свещ не можеш да намериш. Поне не и между пишман реформаторите, за ДПС пък да не говорим изобщо.

61

Наблюдател

преди 9 години

Св. Синод си е 1 ООД. За съжаление няма кой "да изгони търговците от храма", както е казал на времето Спасителя. А пък тоя Николай - пловдивски митрополит си е 100 % фарисейл Да го попита човекр как е бил облечен Спасителя с "Ролекси" ли е мерил времето, какво е яздил "Мерцедес" S класа ли,такива като този Николай с любовта си към лукса отблъскват хората от вярата! От където и да го погледнеш лицемер, както и доста от обитателите на Синода...

60

Анонимен

преди 9 години

Neobhodimo li e Ramadan da bade s carkvata? !! Toi si ima djamia.

59

Анонимен

преди 9 години

Добър, лош -доведе чужди ЕРП-та, закри трети и четвърти блок на АЕЦ, царят си е цар!

58

Bubbles

преди 9 години

До ДобричлияВидел си ти комунист та говориш.

57

Добричлия

преди 9 години

Нашия зет / при това комунистически зет /, явно с тъста си оформят ново " ЗДРАВО " ядро в полит пространството.Да живей комунизма. А бе, то нали комунистите не са вече на власт? А *** като се зарови човек:1.Премиера-комунист2. Президентчито-платен комсомолски3. Цецо--комунист4.Председателя на НС-комунист5. Михов-комунист6. Първанов-комунистИ нали уж не управляват???????

56

Анонимен

преди 9 години

Радан да си гледа синагогата , и да слуша равина. Откъде накъде евреин ще дава оценка на църквата !!

55

1

преди 9 години

барабар рамадан с мъжете,но срещу цар банкянски,няма нищо против.

54

Анонимен

преди 9 години

А догодина Бойко като стане Папа друго ще пишете веднага ще обърнете палачинката

53

Анонимен

преди 9 години

Раданее ако не беше този цар Бойко щеше още да си е пожарникар

52

Bubbles

преди 9 години

До Анонимен(66)Ей го и тоя, абе какъв законен цар пък те гони теб?Тоя дърт комарджия и алкохолик дето искаше да заграби половин България че и връх Мусала, не е никакъв цар, никога не е бил и няма и да бъде!Царе са били Дедо му който е бил толкова некадърен че никой никъде не го е искал, и баща му, но дедо ти Симеон никога ама НИКОГА не е бил цар! И с какво точно са го употребили да те питам? С това че говърнаха тука и за малко щяха да му харизат половината ни страна ли?

51

Bubbles

преди 9 години

До petyo9Ахахахахахах Пешо Пешооо, че къде се чуло и видяло комунист да провъзгласява цар бре аланколу? Къде се е чуло и видяло комунист да зачита църква? Може ли такива тъпотии да пишеш?

50

h

преди 9 години

Най-добре е хора които не са запознати с каноните на църквата , да не се месят и да не дават изявления . Нашите депутати един читав закон не могат да измислят, занимават се с църката. Господ гледа, ама до кога ще мълчи? Няма ли чума за тези?

49

Чичо Цеко

преди 9 години

Народът в България отдавна е решил за царете и другите като тях. Да си спомним и думите на Апостола на свободата за царете!