15

някой

преди 9 години

Като изключим Билалов, който играе Джаро в "Под прикритие" и Яна, която си показва циц.те навсякъде, останалите не съм ги чувал.

14

някой

преди 9 години

"едни от най-известните театрални и филмови актьори в България Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков"

13

Анонимен

преди 9 години

НЕЗНАМ ДАЛИ СА ЗА ПОДИГРАВКА АМА ТОВА СИ Е ТУРСКА ТВ. НА ВЕЛИГДЕН СВЕТЪЛ ХРИСТИАНСКИ ПРАЗНИК ТУРСКИ СЕРЛИАЛ ДОРИ И НА РАСПЕТИ ПЕТЪК ГОДИШНИНА ОТ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ТУРСКИ СЕРИАЛ ДОРИ И ДОВЕЧЕРА ГО ИМА ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ГОДИШНИНА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТАКА ЧЕ ДПС ТВ.

12

младен

преди 9 години

Не се подигравайте. Това ще да е олекотена версия на документалният филм за майката на Сиднито която черни и късат з.д..ка за да може да прати на Сиднито малко пари за да не рови у кофите където и да е.

11

Пурко

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияКато те пуснат от Карлуково, и се прибереш в Измир ще разбереш какво става с Ферхунде.

10

от Сидни Ав$$тралия

преди 9 години

може ли някой да ме информира какво става с Ферхунде от Листопад щото много ме вълнува в ав$тралия аз съм най заинтересования

9

Аналин 5ков

преди 9 години

Български сериал? По Босфор ТВ? Не се излагайте бе, рушите си репутацията! Веднага пуснете история за някое Мюлвия и някой Ахмед!

8

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Тези откриха...топлата вода;с връзки и по татово време,можеше да станеш...магазинер.

7

хммм

преди 9 години

то какво друго може да пусне българина. Спорове и конфликти вкъщи с гаменски хумор около ,,градското,, битие на ежедневния кръговрат в българското семейство. Нещо ще е пак от рода на ,,Тя и той,, глупавите им конфликти и селски закачки, които обаче за простия българин са смешни и дори започва да ги използва в речника си, да покаже колко е оригинален. Нищо чудно че сме на челните места по разводи, тъкмо спряха турските и индийски сериали, сега е на ред да покажат силата на родното кино...

6

Нищо ново

преди 9 години

Копирали са от някъде , напоследък в ТВ-то е така , от както "Всевиждащия батко " го развъртяха с версии в цял свят видяха че е доходно да се даде идеята за нещо и се снима с местни знаменитости

5

mda

преди 9 години

Някой задавал ли си е въпроса защо няма стойностна ТВ. Според мен отговора е, че не е необходима на тези които правят ТВ. Защо да рискуват с новаторство и да влагат усилия в направата на качествен продукт при условие, че им е гарантиран зрителския капацитет без да полагат усилие и без да рискуват. И ние ще получаваме тончо това предъвкани манджи със западно влияние ( ако не и по западен лиценз) докато не пожелаем нещо друго... Дотогава обаче ..

4

Анонимен

преди 9 години

СЪС СИГУРНОСТ ще е по-добро от турските такива

3

куру

преди 9 години

Знайни и незнайни ТВ милионери ни засипват с долнопробна продукция с която ни точат посредством таксите за кабеларки и сателитки. Та значи почти всичко от БГ ефира е една долнопробна продукция - то певачи, то готвачи, то таланти, брадъри, танцьори, сървайвъри... После шоута на по 10 и повече години, тъпни на Иван и Андрей, сериали дето със сезони никой не ги поглежда ама се пръкват все нови и нови сезони... Да ама всички продуценти са милионери, а ние сме задължени да им гледаме простотиите.

2

Анонимен

преди 9 години

Колко ви платиха от БТВ за рекламата на сериал, за който никой не е подозирал, камо ли да се е вълнувал за него?

1

ааууу

преди 9 години

Ужасен ужас