80

Анонимен

преди 8 години

Ненчев, колко е комисионната на 4 милиарда?

79

Анонимен

преди 8 години

От Бочко бе Ненчев, от Бочко и Цеца "намери" пари, не се ли сещаш?!

78

Анонимен

преди 8 години

От онези 4 млрд., които бяха взети заради "по-добрата лихва тази година"...

77

Н.Гешев

преди 8 години

Да питаме трудовака, а нашия самолет ще го песнете ли за 6 май, а дали е здрав да не падне на твоята глава или на главата на Баце....????!!!! А чии го дирим ние в Афганистан, и чии интереси защитаваме там, нашите ли, и кой издържа там нашия контингент, пиндосите ли, а иначе няма за пенсии...???!!!!

76

до 84

преди 8 години

*** не ги е взел от тях, а от теб и други, които плащат данъци и не са политици. Verstehen? А те от кой си мислиш, че взимат? Откъде идват държавните пари?

75

Анонимен

преди 8 години

Пуснете телефон за дарения и подчинените му, както и той, да просят на оживени места в София, Брюксел и Вашингтон. Междувременно се запитайте защо унищожихте руската техника и беше ли нужно и разумно.

74

Анонимен

преди 8 години

И да се пънете и да не се пънете, истината е една - 3-та ръка Ф-ве от Портукалия ще ги купим и хоро ще играем.За американците няма друга алтернатива, в противен случай трябва да ги унищожат завторични суровини.Посолството на САЩ много додре знае, че имаме най-подкупните политици в света -ще дадат по някой милион подкуп на нашите чиновници, ще им обещаят работа в НАТОна синекурна длъжност и *** ще бъдат купени.След това идва логистика, ремонт и обучение за още 6-7 милиарда - Гърция 2

73

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката горе е национален предател и трябва веднага да бъде арестуван и осъден до живот за национални предателства. Безродник ..... Много скоро цялата фашистка мафия ще бъде набутана не пак, а отново в Белене, много скоро......

72

huj

преди 8 години

Аз не разбирам къде е проблема да си пазаруваме техника от Русия или която и да е друга държава.Купувача поръчва и плаща, Продавача доставя и подържа гаранционо техниката, набавя консумативи, обучава и информира.Ако Продавача не си изпълнява задълженията по договара ми вече не се пазарува от него.Следователно всеки Продавач има интерес и изгода да се старае да спазва уговорките и ангажимента си пред Купувача иначе губи пазар!Та така.Къде е проблема?

71

Диалог

преди 8 години

Ненчев: "Боре, они сакат или пари или дупе" Б.Б.: "Пари нема Ненчев, действай"!

70

АК-47

преди 8 години

"Ще се стремим да намалим максимално зависимостта от Русия и от други страни извън НАТО", посочи министърът.За да станем напълно и максимално зависими от любимите му САЩ. Баси неадекватния човек. Този се е взел и насериозно. Е, няма да се оправиме, с тези подлизурковци и лапачи, няма надежда.

69

Анонимен

преди 8 години

"Ненчев не знае откъде, но търси 4 млрд. за нова техникаХа ха ха . Ами да се обърне към гръцките бездомници, безработни и пенсионери. Те ще му помогнат със заем. Боже, до къде я докарахме!

68

шоп

преди 8 години

па тоа орач бърка колесаро със самолето и вертолето

67

ЗА 86...

преди 8 години

ХА,ХА,ХААААААА....А , РУСНАЦИТЕ "НЕИЗПАРЯЕМИ" ЛИ СА......или *** ги направи от камик..??!

66

Анонимен

преди 8 години

КАТО СЪБЕРЕТЕ ПАРИТЕ ОТ МЕДИЙНИТЕ СИ ДЛЪЖНИЦИ -----МОЖЕ И ИЗТРЕБИТЕЛИ ДА СИ КУПИТЕ ,БЕ....ха,хааааааааааааааа....САМО *** ОТ ТВ-7, ВИ ЦУНА 2-МИЛИОНА ЗА ДА ОТИДЕ В БРЮКСЕЛ !ДА ВИ ГОВОРИМЕ ЛИ ЗА ДРУГИТЕ МЕДИИ......??????

65

Предлагам решение

преди 8 години

Да купум няколко реактивни двигателя. Да съберем де що са останали авио инженера и да се опитаме да конструираме наш самолет . Звучи свръх авантюристично, но смятам че може да го направим с много упорита работа в близките 7-8 години. Поне толкова е отнело на шведите да направят gripen

64

Анонимен

преди 8 години

Как да не знае? Да бръкне в собствената си сметка и да купува каквото си иска. Другото го плаща народът - този народ, когото такива като Ненчев докараха до просешка тояга.

63

Анонимен

преди 8 години

da pita VANYO KOSTOV, FILIP DIMITROV( vtoriyat eshelon na BKP). ima i drug nachin - orajie se kupuva so pari ili so dupe. pari nema deystvay.

62

Анонимен

преди 8 години

Не е лошо Ненчев да иде да копа картофи, наместо да се занимава с неща, от които нищо не разбира. Поне да има някаква полза от него. един Юрофайтър Тайфун струва ?61.5 млн, Рафал - ?64-70 млн, Грипен JAS-39 - ?45-60 млн. Су-35, който превъзхожда по всички показатели изброените - ?40 млн. Не знам цената на китайския J-10, превъзходен самолет, но може да се намери. Какво ни остава - да купим 2-3 ръка F-16 и ставаме страшно независими!До болка независими.Само не ми говорете за несъвместимост с НАТО

61

Анонимен

преди 8 години

Мисля че е най-добре да ги вземеш от хидроинженера Доган, Делянчо Пеевски и Цветан Василев.