18

Анонимен

преди 8 години

Да се махат , ако не им харесва! Тоя гювеч свърши, поне се надявам да свърши. Румънски яѝца, немски салами и бира-никому неисвестна и противна не ще липсват никому.

17

senseipetz

преди 9 години

До Анонимен 19da.. taka e.. durzawata ne triabwa da se me6i w ikonomikata.. oswen.. ako ima tumori kato mafia ili puk samo 4ista al4nost.. durzawata e organa, koito da dade na rasteza prawilniat zdrav tlusuk, a ne da stimulira tumora, dokato suzdanieto/objekta umre.

16

Анонимен

преди 9 години

търговец да си

15

istinata

преди 9 години

Kvo pak nedovolni?ei niamate ugodia.kakvo pecheli bulgaria ot billa???tashak po dobrr bg marki i ne taka moshtno opitvashti se da ni preebat.ili koito opita iako globi

14

Анонимен

преди 9 години

С този закон ще фалират много български производители,защото веригите ще спрат да работят с тях. Вместо да "изпишат вежди ще избодат очи".

13

до 16

преди 9 години

Не само че са евтини, ами са и незначително малко като брой. Дори не знам дали влизат в статистиката за заетост.

12

Анонимен

преди 9 години

Тоя пък,инвеститори.Аланколууу този закон още не е приет,къде са ти инвеститорите?Ха ха,щели да избягат.Спокойно, разбраха че сме овце и,че могат да ни стрижат когато и както ди поискат,няма да избягат от доброто за тях.Ще печелят тук,ще си изнасят капиталите в техните страни,а вие си приказвайте.Взехте ни за ***,*** долни.То бива дупене,но това вашето на нищо не прилича.Кога ли ще ви нашарим голите зад..ци.

11

sport

преди 9 години

До Анонимен 15Работни места, евтини, но пък ги има.

10

Анонимен

преди 9 години

И в какво интестират търговските вериги ако не е тайна. Щото аз виждам само да си продават продуктите...

9

Анонимен

преди 9 години

Можело да отблъснат потенциалните инвеститори аххахаВ случай, че не сте забелязали, инвеститорите момента се бият до смърт кой първи да инвестира в България. :D

8

senseipetz

преди 9 години

pazarnata ikonomika ne moze da se samooprawja, kogato 100% ot pazara ima lo6i BG stoki ili neka4estwenni 4uzdi stoki.. Towa e kato da iska6 demokrazia po wreme na komunizum.. A i ako njakoi nov igra4 si otwori negowa veriga i predlaga ka4estwena stoka, 6te is4ezne burzo.. pod zemjata sled njakoi "incident"..

7

gtf

преди 9 години

"инвеститори" ? че кое му е хубавото в страната ти да привличаш търговци, които да изсмукват последните останали стотинки на произвеждащите. ЕС за пореден път доказа, че ни смята за пазар а това е поредното показно доказателство, кой плаща на нашите политици. Мнозинството "западни" компании нанасят непоправими щети на българската икономика с подкрепата на политическите партии.

6

Анонимен

преди 9 години

Законът е абсурден. Има достатъчно вратички за заобикалянето му,а накрая сметката ще бъде платена от крайния потребител.

5

тъпчо

преди 9 години

Аре въз от България,плюскайте си пластмасовите домати вие!

4

Анонимен

преди 9 години

*** народ - слаба държава. А профанските коментари по-долу оставям без коментар.

3

Анонимен

преди 9 години

Думата "инвеститор" е с много сбъркано значение в България.Тези вериги не влизат в тази категория. Това са си едни кръвопийци и нищо друго.Съсипаха и производителите и дребния бизнес, но с благословията на някой виден"държавник".Какви са реалните им приходи и какви данъци плащат?Внасят гмо *** за без пари и ни ги продават с етикит-произход България,на по високи цифри от колкото не гмо стоките в Германия.

2

Анонимен

преди 9 години

в коя страна в ЕС , са допуснати чуждите вериги , да превземат позара . В Германия ли са водещи чуждите търговци , в англия ли , в Франция ли , я да изчезват тия "инвеститори" , да не са инвестирали в производство , ако си тръгнат , Българите , ще спрат , да ядат ли .

1

Анонимен

преди 9 години

Модерна търговия , е организации , на търговските вериги , ясно е че не искат да имат регилации , а искат да , не се заплаща на производителите , да ги бавят с над 60 дни , да им слагат такси , защото според тях , това било "пазарно" .Когато една верига купува домати в Испания , тя веднага ли им плаща или ги бави 60 дни , или според тях , риска трябва да е за производителите , а печалбата за търговците .Когато не плащаш и нямаш риск , ще купиш и в повече , защото не те интересува , ако изгние