15

Анонимен

преди 9 години

То всички така казват преди поредното увеличение

14

Анонимен

преди 9 години

О има. Затовасе нарича картел и монопол. Медиите му викат едър бизнес

13

Анонимен

преди 9 години

Абе то герберастите и предния мандат така казваха, но увеличаваха тока по два пъти на година.Единствено Орешарски намали тока за последните 25 години, но *** не го харесаха и го махнаха. Гласувайте пак за тиквите. Ама после се оплаквайте на Арменския поп.

12

до 14

преди 9 години

По-скоро реституто - реформаст!

11

до 13

преди 9 години

На такива като теб в наше село им казваме неонатален либераст-сорососедераст!

10

vesko02

преди 9 години

Българските политици са щастливци ,избрани от кротката аморфна маса наричана за краткост народ.

9

БоСимеонов

преди 9 години

Когато Орешарски беше на власт...същите тези гении ни убеждаваха, че цената на тока се държи изкуствено ниска и това ще ни коства много. Фалит на НЕК, петдесеторни увеличения в бъдеще.... Сега, когато те се върнаха на власт обърнаха лопатата.

8

Анонимен

преди 9 години

Е, как ще има...все пак изборите наближават. Като минат изборите-скока ще е тогава и то бая солен. Кой се е прекарал да гласува се е прекарал! Честито на бунаците!

7

Анонимен

преди 9 години

абе къде е Батко.още ли спинка с Лиляна в Плиска.нанкай Батко,нанкай.

6

Анонимен

преди 9 години

дончев, свийте неоправданите помощи давани на определени етноси и ще останеш крайно изненадан колко пари ще спестите!

5

жоро с.

преди 9 години

жалката пародия, министър по усвояване на средствата от европейския съюз, политолог и заместник министър-председател, отново се изказа неподготвен. опради кашата с договорите за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативните програми и се зае и с друг ресор. хвала, дялан камък, хари потър нумеро дуе.

4

Анонимен

преди 9 години

Няма основание за скок на тока и парното!Фнимание, Фнимание, Фафлите на фестиФала са безплатни само през феФруари!И въпреки, че няма основание за скок на тока и парното, цената ще върви ПЛАВНО нагоре, докато се стигне до върха на скока и това за 2-3 дни макс

3

Анонимен

преди 9 години

значи, като скача цената на хляб, плодове и зеленчуци, лекарства, агнешкото, марулите и много други, си трайкате и мълчите! само като вдигнат цената на тора, ревете като ощипани моминки! значи тая работа с тока е изкуствено раздуване и насаждане на гняв към населението от разни продажни индивиди, целящи дестабилизиране на положението и предизвикване на недоверие кър определени управляващи!

2

СОРОСОИД ДОНЧЕВ

преди 9 години

пак взе да се изказва дълбокомислено. Отде такива мисли в тая куха кратуна

1

кака Пена

преди 9 години

То за много неща в държавата ни няма основание, но въпреки това стават. Щом се заговори за вдигане на цени и става, рано или късно. Не знам само тоя народ докога ще спи?