24

истина

преди 9 години

До психолог, номер 4 ,,.... Никой артист не желае да имитира изброените,, особено Сергей Станишев ,, .. Защо?,, защото никой артист не желае да го причислят към *** те..Гейове те управляваха България шест дълги години и откраднаха милиарди евро......

23

точно

преди 9 години

Който не го харесва да не го гледа. Сменяш канала и точка. Но как да се отърве от м други досадници, които ни натрапват постоянно и които ни объркаха толкова много живота и ни съсипаха държавата Ненчо не е проблем за никого от нас.

22

Анонимен

преди 9 години

До психологзащото са толкова *** че трябва да се търкалят а не да имитират (става въпрос за политиците на за актъорите)

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15ima - TI

20

Случаен

преди 9 години

Талант си е момчето. Наш чист български талант. Така че може само да се радваме, че има таланти в БГ и изкуството няма да залезе. А за това, че имитира Бойко, това е актуално в момента в политиката. Не помните ли, че и Любо Нейков имитираше Бойко в Шоуто на Слави. Браво Ненчо, ти си човек, зареден с много положителна енергия. Продължавай да я даваш на хората. Те имат нужда от теб.

19

zlatena

преди 9 години

До Иван E как някой хора въобще не разбраха ще не Ненчо Балабанов е виновен просто сценаристите на като две капки вода му говорят в слушалките след всяко изпълнение да се прави на Бойко Борисов.Аз ако съм на Маги бих уволнила сценаристите на мига.Иначе Ненчо си е уникален талант и заслужава победата в капките.Освен това Нено събра доста фенки които го подкрепят.

18

boko

преди 9 години

TOZI E PQLEN *** KATO OBRAZA,KOITO IMITIRA....NO STADOTO DA GO GLEDA I MU SE RADVA.....

17

Ха-ха

преди 9 години

"Играл съм и Вежди Рашидов....."Че какво по-лесно от това - люсваш няколко уискита, напиваш се като ***, захапваш пура и започваш да дрънкаш цинизми и неадекватни глупости :))) Нищо трудно няма, всеки го може, някои всяка вечер (че и денем) го правят :))

16

иван

преди 9 години

в началото на шоуто много му симпатизирах,но прекалиха с имитацията на тиквата и това ме отблъсна.Не може на гърба на мутрата ,която затрива България,да ставаш известен-мое мнение

15

А.А.

преди 9 години

ТАЛАНТЛИВ Е НО ЧАК ПЪК ТОЛКОВА НЕ Е - НА МЕН НЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН И КАТО ГЛЕДАМ НЯКОИ ЖУРНАЛИСТИ МУ СЕ РАДВАТ НА ГЛУПОСТА ДА ИМИТИРА Б.Б. МИ СТАВА ЖАЛ ЗА ТЯХ

14

Анонимен

преди 9 години

Много ясно, че само тиквата ще имитира, то друг толкова, ама тооооооооооооолкова *** като Боко няма, а Ненчо е страхотен! Талант, талант и пак талант!

13

анонимен

преди 9 години

Как да подражаваш на някой от БСП като независимата ни журналистика няма да го величае както е в случая а ще го оплюе и то понай безпардониия начин.Спомням си как Господари на ефира показваха как Орешарски си бърка в носа от преди 5-6 години и ни го натрапваха постоянно,защото сигурно Борисов никога не си е бъркал в носа -представете си,слънцето не е човек той е господ,как може да си чисти носа.

12

анонимен

преди 9 години

Всеки търси шанса си.Ненчо си го намери-продажни журналисти,*** на Борисов,които се чудят как да ни натрапват образа му с повод и без повод.И работата свършена -човека се прочу и сега печели пари,няма лошо просто това е сегашната конюктура -слагачи на Борисов,това го гледаме ежедневно и когато се вместиш в нея просперираш,започват да те търсят,да участваш в слагачески предавания и славата идва.

11

Анонимен

преди 9 години

Образът на Бойко е само бустерна ракета за Ненчо :)

10

съгласен

преди 9 години

До sportСтига "хейт",ама стига и чуждици!

9

Гига Лайк

преди 9 години

Faceбойко :D

8

Ангелин

преди 9 години

Един човек или те печели от малко и отрано, или не те печели... е, той е от първите. Харесва ми факта, че е искрен, непринуден и усмихнат. С тези качества и със своят безспорен талант, съм сигурен, че ще прогресира... Успех, Ненчо!

7

артист

преди 9 години

Интересно никой не иска да имитира шефовете на БСП , защото те и за имитация не стават . Просто не стават за нищо .

6

sport

преди 9 години

До психологНе е вярно. Мариан Бачев много често влиза в ролята на Местан, Кулеков на Сидеров. Сега не си спомням, но съм виждал и останалите. А защо пък да не подражава на ББ?

5

sport

преди 9 години

До Анонимен 1Тук става въпрос за една перфектна имитация, а не да върви по пътя на някого. Стига хейт!