31

до38

преди 9 години

Ами хайде тогава да се снимаме само когато се режат лентичките,а след това-остави ги,да се оправят,природата е виновна!

30

Анонимен

преди 9 години

Обади се на Лили Срутището нали се виждате в Парлямента-Цирк.

29

mdaa

преди 9 години

По-лошото от пропадналия път, който хората трябва да заобикалят с километри, е популистките цели, за които се използва.Дали щеше да се снимаш така , ако все още беше на власт? Мм, длуга'ю Михауиу ??Хората не ядели асфалт, какво ядат? ПО 30 лв на глас на избори и после пак същата.

28

Утигур

преди 9 години

Самите коментари казват всичко ;-)А сега кажете за асфалта и дали се яде - а като няма как да дойде линейката и хляба до селото?Червената крепост на България беше с години изоставена в това положение, за едни за лош, а за други уви добър късмет изпълнена само с настроения за бедни и онеправдани пролетариати-избиратели - докато техните ръководители масово се бяха вече преместили към София и все страдаха отдалече по милия роден край.

27

ист

преди 9 години

Това е новото лого на БСП.

26

yo

преди 9 години

Той смешника си е от Кула и ходи да пропагандира за пътя, сякаш само там е проблемен участък. Бас ловя, че за нито един подобен участък няма да си мръдне пръста! :)

25

vesko02

преди 9 години

И пътя като БСП,пропаднал

24

до26 непукист

преди 9 години

Явно колко си запознат.Този път пропада през 4-5 години и въпреки това го асфалтират.Всеки би се замислил,да не говорим пък за специалист.

23

влак

преди 9 години

Миков, скачай в трапа и да те зариваме, че не мога да ти гледам пяната, нагла комуноидна мутра.

22

Анонимен

преди 9 години

"Като се хвърлят пари за магистрали, какво се случва с второкласната и третокласната пътна мрежаКаква второкласна и третокласна мрежа, тя и извънкласна по всички показатели.

21

nepukist

преди 9 години

37 - геоложко проучване се прави когато се строи, а не когато се ремонтира. Дано само във форумите да си пътен инженер, а не и в реалния живот.

20

пътен инженер

преди 9 години

Когато се ремонтира път трябва първо да се направи геоложко проучване на терена,но това явно не е направено.

19

KIRES

преди 9 години

ТАМ ТИ Е МЯСТОТО ЧЕРВЕН ***! КРАДАХТЕ, КРАДАХТЕ И СЕГА ПИТАТЕ ЗАЩО Е ТАКА!

18

Анонимен

преди 9 години

Батко и братко не бяха ли по време на тройната коалиция? Бяха. Каквото и да отсъди """справедливия""" български съд.... А на Струма се продъни точно този участък , дето го правиха по времето на Орешарски. И там М. Манолова ходи да си показва рунтавия терлик в цикламеното костюмче.

17

Не бойте се ,бе...

преди 9 години

Партията ше оправи тия пътища ..."КЪМ КОМУНИЗъМА" бе....ха,ха,хааааааааааааааа.....ШЕ ВЪРВИТЕ ПО НЕГО ---КОТО ПО МЕД И МАСЛО/..ама от фашисткото от Германия/...и /меда от Китайския.../!БЪЛГАРСКО МЕД И МАСЛО В БЪЛГАРИЯ ИМА...АМА САМО НА ХОРИЗОНТА ------КЪМ КОМУНИЗЪМА!!!!НАЛИ ЗНАЕТЕ , КВО Е ТОВА ..."ХОРИЗОНТ".ха,ха,хаааааааааааааааа...

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонименструма се разцепи веднага, понеже е строено с много малко пари, все пак нали ртябва да се задели процент за тиквата, как се прави политика без пари. тиквиня е заплаха за националната сигурност на страната.

15

ДО 16

преди 9 години

Не само северна - цяла България я чака същото с некадърната власт на ГЕРБ.

14

Един от Монтана...

преди 9 години

МИШО ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!Пътя от Монтана за Видин се строеше още от Комунистическо време!Строеше се , по искане на местните ***-шумкари ----ЗА ДА МИНАВА МАГИСТРАЛАТА ЗА ВИДИН ПРЕЗ ТЕХНИТЕ СЕЛА!Що материали се изкрадоха от тоя път -----питайте хората от Монтана!МАААНЕТЕ ГО МИШО ......ПРАВИ СИ ПИАР , С ТИЯ ДУПКИ ПО ПЪТЯ ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

до16 др.данко

преди 9 години

Това е пътя към Европа.Радвай се,че живееш в България!

12

Др.Данко...

преди 9 години

Мишееееееее.....това "Пътя към КОМУНИЗЪМА" ли е ,бе....ха,ха,хаааааааааааааа...?????!!!Май , нема много желаещи да пътуват за там.....??????!!!!!