59

ели

преди 8 години

Алоуууууу , 56 ти наред ли си ?????? Била го пошляпала,тя го размаза от бой!!!!!! А и друго бебе удари! А да претрепе твойто дете и тогава плямпай ,и ти си същото психо като тая детеубийца! Като не може да издържа на такава работа да стане чистачка и да млати пода с парцала до припадък,мърлата долна!

58

lara

преди 9 години

До 123ti ne si dobre chovek. ako tvoeto dete nqkakva sadistichna jena go bie s vsichka sila v glavata i mu schupi cherepa i predizvika mozachen kravoizliv i ne znaesh dali tova dete shte ima umstvenite funkcii na drugite deca, dali shte progovori, prohodi, dali shte ima defekt zaradi taq zla idiotka i dali shte ima izobshto normalen jivot, nqma li da iskash spravedlivo nakazanie. Koito napravi podobno neshto na drugo jivo syshtestvo ne zaslujava da jivee. Da doide men da me bie, a ne bebence

57

1234

преди 9 години

До 123Защото тази жена е психопат-садист.Това се вижда с просто око на видеото от охранителната камера,а на второто видео от ноща даже се вижда,че удря И друго бебе.Чакаме да видим какво ще кажат специалистите- психиатри с експертизата по случая.

56

123

преди 9 години

Що не се бунтувате срещу педофилите,които са на свобода, и си правят каквото си искат с децата;а викате и показвате мускули пред една жена акушерка? Много е лесно да се правите на силни пред слабата и невинна жена,която освен своите деца ,се грижи и отглежда други. Нещастници! Четох бг мама форумът и там повечето майки демонстративно се хвалят с по-няколко аборта!Даже си съчувстват за това! А сега тия,детеубийки пищят за бебе,на което му няма нищо. *** и обезумели патки!

55

бг простаци

преди 9 години

смешници...ко си чешете пръстите и езиците заради действията на пет безработни майки? Същите, дето се надяват да ги изгонят от мола докато кърмят, че да имат причина да вдигат скандали...АКушерката да си понесе вината, ама и шефът на болницата да лежи в затвора.

54

8

преди 9 години

А ЗАЩО НЕ ИСКАТ СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ПРЕБИТОТО ДЕТЕНЦЕ В ТЪРГОВИЩКО?!МОЖЕ БИ ,ЗАЩОТО ГО Е ПРЕБИЛА МАЙКАТА И,КАКТО РАЗСЪЖДАВАТ МНОГО МАЙКИ:"АЗ СЪМ ГО РОДИЛА,АЗ МОГА ДА ГО УБИЯ!"

53

Анонимен

преди 9 години

До 63Майче, това са два различни казуса. Никой не оправдава болницата, ръководството и системата! Всеки трябва персонално да си понесе последствията с цялата строгост на закона! И един въпрос към всички драскащи тук: Кой ни докара до главите тази система? Самите ние! Край! Сами си докарахме, сами трябва да я ликвидираме. Всеки плюе против системата, но като дойдат избори, всеки си е взел личната карта и в ранни зори е увиснал пред урните да гласува за тази ***! БОЙКОТ НА НАСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!

52

maika

преди 9 години

По-добре протестирайте срещу бездушието на болничния персонал и системния тормоз, оказван на пациентите... Срещу лошите условия в болниците, корупцията и лошите практики!

51

Анонимен

преди 9 години

Някой се опитва съвсем да истеряса този народ.Медийният шум около този случай е чудовищен.Докосват най-тънката струна на сърцата ни и по някакъв начин искат да се възползват от гнева ни.Каквото и да ви говорят,знайте става дума за пари.

50

123

преди 9 години

До коментар 35Истината казваш!!! Поздравления от мене!

49

Анонимен

преди 9 години

А защо тук защитаващите акушерката, по същия начин не оправдават и ромите които ограбват и убиват за пари поради липса на работа и нисък социален статус? И те са прегрели от глад и мизерия! Или аршина е различен? Акушерката е невинна, ромите - виновни! Аман от субективност и търсене на теле под вола!

48

123

преди 9 години

Бг-мамите са безмозъчни патки.както и тези "майки",които протестират срещу изтормозената физически и психически жена детегледачка. Много е лесно да се правят на силни пред една жена,която също е като другите-и тя има семейство,деца ;и като я махнете от работа ,тя с какво ще се прехранва,*** такива? Вие я съдете,за дето е пошляпала едно бебе,а то няма никаква синина,нищо му няма-даже е в добро състояние. Вие хвърляте камъни срещу тая жена,ама защо не се вижте,че вие сте правили аборти

47

Джедай Мастър

преди 9 години

Аз пък смятам, че е нужна дружина от 10 акушерки, които систематично да удушават децата на екземпляри като тези на снимката. Може да не е хуманно, но е оправдано от гледна точка на естествения подбор. ***, които нямат какво да вършат по празниците, вероятно живо участвали и в "кърменето по моловете" от нямане какво да правят, очевидно не допринасят за развитието на човешкия дух. При проблеми като липса на съд, при повсеместна корупция и бедност и безхаберие, проблемът е една полудяла женица.

46

Анонимен

преди 9 години

Грешки,провали,нещастия се случват в болниците по цял свят, но в цивилизованите страни болниците имат Адекватна рекция-поемат отговорност, имат застрахователни полици за такива случаи и тн

45

НИКОЛОВ

преди 9 години

ЩЕ РАЗМЪРДАТЕ ЛИ МОЗЪЦИ ЗА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ КАЛТА ???? "Майки" без 1 час трудов стаж пата ли се ДАЛИ ТАЗИ АКУШЕРКА Е МАЙКА !!!! Питат ли се защо тази майка без съпруг е работила 25-270 часа всеки месец??? Опитвали ли са поне веднъж да поспят 12 часа за ЕДНА СЕДМИЦА ??? И нито дума за МУТРАТА собственик на тази болница !!! Нито дума ЗАЩО МЕДИЦИТЕ СА ДОКАРАНИ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ !!!! Случая с Никол е нещастно стечение на обстоятелствата и радостното е , че детето се възстановява ! Не се опростачвайте !!

44

Анонимен

преди 9 години

DO 47??? GLEDAI VIDEOTO V YOUTUBE ? AKUSHERKATA KOQTO PREBI BEBE !!!

43

Сиси

преди 9 години

Ако чуя новина ,че някой медицински работник е нашамаросал ей така здравата министър или депутат,когато е на легло и не може да се пази,както и бебето не е могло.Да му каже,че не се издържа от тежка работа и ниски заплати,тогава може нещо да се промени. и при пациентите и при медиците.Тогава бих излезнала на протест,да защитя това медицинско лице

42

Анонимен

преди 9 години

Три майки се събрали, помъкнали двама бащи за масовост и някое и друго дете за умиление и това става НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ!?! Медиите гърмят, народа си чеше езиците да обсъжда, коментарни студия се заформят... И в това време ни...

41

Анонимен

преди 9 години

Гледайте видеото.Ако по това време в болницата е имало друга жена акушерка двойничка на Емилия Ковачева,сигурно е диверсия от конкурентна болница или направо двойничка от паралелна реалност според мен.

40

Анонимен

преди 9 години

DO 44 ???? ZAKUSVAI IBQDVAI I VECHERQI ... MISLENNO , SELSKA KIFLA !!! AZ ISKAM ZA LIDIA KOVACHEVA 20 GOD EFEKTIVNA PRISADA A ZA RODITEL KOITO BIE DETETO SI OT 3 DO 8 GOD EFEKTIVNI PRISADI ! NAI GOLQMOTO PRESTAPLENIE NA CHOVECHESTVOTO E DA SE BIQT DECATA !!! DETE SE POTUPVA LEKICHKO PO DUPETO I DO TUK !