25

доктора

преди 9 години

Лошо момчета, лошо. Щом някъде у нас се изгради нещо читаво и идват тиквите да го съсипят. Лошо.

24

Анонимен

преди 9 години

Източването на касата трябва да се прикрие и сега е момента- зам министъра Пенков-бивш управател на касатаБез коментар

23

Анонимен

преди 9 години

всичко е до лошо управление и слабоумие,във всеки сектор

22

Анонимен

преди 9 години

Боко, ше си биеме камшика за европа , на тия доктори парите на половина и на до болничната помощ, а тия университетските спирай парата!

21

Анонимен

преди 9 години

Ще ни лекуват напикани баби и дементни дедовци,дето няма да знаят на кой свят са.В ЕС не достигат 1 млн. лекари.

20

Анонимен

преди 9 години

5% са БГ лекари под 30 годишна възраст.

19

Анонимен

преди 9 години

Защо никнат нови частни болници?Защото стига да отговарят на условията на съответната комисия в МЗОК и критериите на министерството,още преди да са започнали да лекуват пациенти им се дават едни милиони ,напр. 3,6млн.за една нашумяла болница.Иначе вчера си направих труда да се поровя в рейтинга на европейските болници в интернет и буквално се разсмях като видях,че първата БГ болница се появява на 700-но място и това е Инфекциозна болница,дето май още е в ремонт.

18

Анонимен

преди 9 години

да ги махат всичките, по университетски болници сме номер едно, бюджета е дубъл за три години, хора *** като мухи, от завършилите медицина едва 2-3 остават в страната. а тия феодали се имат за вечни и наглеят ли наглеят! без тях - мор!щот са е нещо друго! толкова сте прозрачни, лъснаха ви за... ! леко ви се разминава, знаете за КитаЙ!?

17

Анонимен

преди 9 години

Боцко, блажиш ли батко, блажиш ли?????

16

Анонимен

преди 9 години

Москов го разбрахме, обича прашеца, властта и далаверата. Рапона няма да го барне защото ще прикрие откраднатото, ще кихне и на Рапона който обича много паричките. И всичко ще е за сметка на болните но...да не са се разболявали и оздравяването си е чисто техен проблем. Който оживее, оживее а за другото има криматориуми. Така е българи, докато се мушите пред РС и се правите на смили Рапона ви подготвя Трета национална катастрофа. И не му дреме защото разчита на бездушието на българина.

15

Въпрос

преди 9 години

Не става ясно - от какво се страхува доктора - от НОВИ фирми, от които е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пазарува? С досегашните си има отработена технология, така ли?

14

Гошо

преди 9 години

Лошото е че Москов е дребен лекар, с дребна специалност и дребен управленски опит. Единственото му предимство е че рода му идва от Севлиево и е израсъл в центъра на София, последното обаче превръща тъпанара в арогант.

13

Анонимен

преди 9 години

лепили мозък с лепило, знаеме ние колко здрави хора "излекуваха" кардиолозите, та и тия колко мозъци "залепиха"!?

12

читател

преди 9 години

Болница, това лечебно заведение ли е, или бизнес пирамидка?От 2003г. са регистрирани над 110 нови болници, и всички цуцат от НЗОК. Източването е яко.Контролът - никакъв.Да живее бизнесът, особено пък ако болницата е държавна, там пликчетата на ръка никъде не се осчетоводяват, + доходите от НЗОК. Цените и услугите, сами си ги определят, пак без контрол.Като екстра - обслужваме и циг*ни, и вякакви, НЗОК, т.е. пак ние данъкоплатците плащаме, даже без да сме в болниците.

11

Анонимен

преди 9 години

Възможни отговори :А. Верни партийни другари от ГЕРПБ. Верни партийни другари от Партията Майка БСП

10

vesko02

преди 9 години

У нас друг начин на приватизиране не съществува.

9

Анонимен

преди 9 години

*** вижте ценоразписите на тая болница бе, не ви пожелавам да ходите там, имат сайт- вижте какви цени, какво чудо, е верно плаща НЗОК, *** пак ние! / ми те са скрили цените от сайта, са влезнах/

8

Анонимен

преди 9 години

В Белгия няма здравно министерство НОЙ и здравни каси. За това там хората са добре.

7

фирмите

преди 9 години

Москов е пореднaтa куклa нa ДПС

6

Анонимен

преди 9 години

"Гушканията" вече повече от десетилетие се ръководят все от една и съща престъпна група - Боко и компания!