9

Анонимен

преди 9 години

Прекалено добра кандидатура, затова не я избраха. Страхуват се от по-честните и способните.

8

Писмо от мафията

преди 9 години

Искаме специално да благодарим на ръководството на съдебната система в България в лицето на Цацаров, ВСС, благодарение на които България е истински земен рай за нашата дейност! Същата благодарност би изказала и голяма част от актуалния политически елит в страната, но хората са притеснителни и не могат да застанат с имената си.

7

Anton

преди 9 години

Реформа в съдебната система няма да има, докато на ключови постове в правосъдието са хора със (не)ясни зависимости като Цацаров и Георги Колев, както и мнозинството от този ВСС. На всички досегашни шефове трябва законово да се забрани да изпълняват ръководни длъжности в съдебната система поради отговорността им за пълния и провал и липса на доверие в обществото. Следваща стъпка трябва да бъде проверка на имотното им състояние и процеси за пране на пари и незаконно придобито имущество. ОСТАВКИ!!!

6

робеспиер

преди 9 години

На снимката - българската Жана д'Арк в диво състояние!

5

Анонимен 22222

преди 9 години

Госпожо Същия, по скромно го давайте. Света не почва и не свършва с Вас. Живеете в най - бедната държава в Европа и работите в най - корумпираната съдебна система. Може да сте великолепен юрист и почтен човек но определено правите лошо впечатление с тоя рев. Хората един от друг не се отличаваме с разстояния от мега калибър.

4

4epa

преди 9 години

R AZBERETE- NIAMA DA IMA PROMIANA DO KATO BSP I DPS UPRAVLIAVAT SADEBNATA SISTEMA !!!!!

3

ФАКТ

преди 9 години

ВИСШИТЕ МАГИСТРАТИ СА ШАПКАТА НА МАФИЯТА !!!

2

Анонимен

преди 9 години

Ако я бяха избрали, то все едно Иван Костов, а той много умело кадрува, какъв то продукт я сама тя. Така че, най-добре целият ВСС да се разпусне и да се избере нов!

1

Анонимен

преди 9 години

естествено! бсп и дпс, които са основните контролиращи съдебната система органи, няма да допуснат да има каквато и да е промяна!