16

Гошо

преди 9 години

То така е ...една година ги изхвърлят ...друга ги продават супер скъпо , няма го баланса в цялата работа , а министъра на земеделието хал хабер си няма що е така.Та нали е само бутафорен и заплатата си му върви кво го интересува колко са марулите или квото и да е там.

15

CC

преди 9 години

До 19. А договорили ли са се къде точно ще изхвърлят стоката??

14

Анонимен

преди 9 години

Продавачите са се договори да се поддържа висока цена.

13

Анонимен

преди 9 години

Интересно с колко са скочили заплатите на берачите, 2-3% ?

12

Жо

преди 9 години

ЕДНА ЖУРНАЛИСТКА измери 7 марули на Женския пазар. Общото тегло на 7 марули беше 1 килограм!Значи марулите се продават на цена 7 лв/кг. !!!

11

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Долу ГЕРБ ! Факт !

10

(-_*)

преди 9 години

До Софето10:Аз пък имах комшия в София, който си гледаше коза за балкона.. Нали се сещаш, че спасението по единично не е отговор на това, че почти нямаме родно производство и това, че нашите търговци са пълни нещастници. В нормалния свят преди празници правят намаления, а при нас пак на обратно..

9

CC

преди 9 години

Яжте си ги. По магазините има пържоли по 6-7 лв/кг. Има и зеле, с малко царевица и майонеза /може и без нея разбира се/ или морков става великолепна салата. А марулените милионери , след 1 седмица ще хвърлят всичко и пак ще ореват орталъка че са на загуба. Аман от вечно ревящи *** в тая държава.

8

ФАКТ

преди 9 години

ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ САМО МАРУЛИ !!

7

!

преди 9 години

Няма да купувам марули, да си ги ядат сами. Само после да не ми ревнат, че никой не им купува продукцията, и пак да я изхвърлят на петолъчката!

6

sofeto

преди 9 години

"Аз например от старата дограма си направих оранжерия 4/2 метра. Като съм дал само за летви за покрива и полиетилен не повече от 20 лева"Да ама българина 60-70% се е набил в панелки и други блокчета да живее за да не го смятат повече за селянин!Нема место за оранджериа на балкона шото каде прането че проснем?

5

Анонимен

преди 9 години

Оревахте държавата за някакви си марули. Изчакайте една седмица да се спаружат и тогава кандидат милионерите с марулите да се ги ядат .

4

sofeto

преди 9 години

Като падне цената на марулите ще си напълня една силажна яма та да стигне и до догодина!

3

Анонимен

преди 9 години

1 маруля = 1 преглед при джипиово е стандарт !

2

ЖороПърви

преди 9 години

Въодушевен от заглавието, се сетих за стихотворението:Марули, марули, марули-огромно зелено поле.Сред тях седи и се пули,едно възхитено теле.Хапни си, теленце, хапни симарули и сочна трева.Ах, как ми се иска,и аз до теб да паса!Съжалявам, не знам кой е автора на стихотворението.

1

МРАВКА

преди 9 години

КОГАТО ЧОВЕК НЕ ГО МЪРЗИ И Е НАХОДЧИВ ЩЕ НАМЕРИ РЕШЕНИЕ ПОЧТИ НА ВСЯКА ТРУДНОСТ.НАПРАВЕТЕ СИ МАЛКИ ОРАНЖЕРИИ КОИТО ИМА КЪДЕ И СИ ЗАСАДЕТЕ ТОВА КОЕТО ИСКАТЕ.ТАКА НЯМА ДА ЯДЕТЕ ВНОСНИТЕ ПЛАСМАСОВИ С Г.М.О,ХРАНИ.