84

Иван

преди 9 години

Болницата да вземе мерки, какво общо имат "майките" в случая. Това си е частно здравно заведение със собствена управа. Никой не търси хората от болницата за коментар, пак еднолична вина. Няма да се оправите никога така.

83

Анонимен

преди 9 години

До nina При такъв удар, може да му изкара въздуха, може да му спука или счупи ребрата..но това майката няма да може да забележи докато са в болницата. Колко ли дечица е увредила, а родителите после се чудят, как да ги лекуват, но и през ум не им е минало, че може вината да е на акушерката.

82

nina

преди 9 години

#83,Как ще проумeeш,като си ***?Как не ти омръзна да пишеш едно и също в различните форуми??Пъстър свят...

81

nina

преди 9 години

#90Права сте,това е друго бебенце,ужас!!Направо му се разтърси креватчето!!!Тази въобще не е "прегоряла"както тук няколко трола се опитват да я изкарат по форумите,тя си е психопат-садист!!

80

Ох!

преди 9 години

Явно тук ми преработват линка - за да се отвори изображението, трябва да се добави (точка и ком) след googleuserconten (гооглеусеркомент)

79

Mar

преди 9 години

Не знам защо, мнението ми излезе като Анонимен, но ето корекция на линка на Gif картинката, която направих от видеото, как Емилия удря и другото дете https://lh3.googleusercontent/-a2HvsdmTJME/VUScl3ybqAI/AAAAAAAAADw/CFdSA6MO_1Y/s512/Animation%25200.gif

78

nina

преди 9 години

#78Виждам,че пълният член "ът" е от изключителна важност за вас. Подлогът във въпросното изречение е "акушерката Емилия",отговаря на въпроса Кой,"рева на бебето " е допълнение,отговаря на въпроса Какво.Не съм съгласна и с останалата част на коментара ви.

77

Mar

преди 9 години

Преди това дежурство, акушерката е била една седмица на почивка и след въпросната ''тежка'' за нея нощ, отново е излязла в плануван отпуск, така че, не става въпрос за преумора. Видях ме я на видеото, колко са и тежки смените - подпира шишетата с мляко и оставя децата САМИ, а ако някое се задави?! Ама то за нея, явно е по-добре, ако се задави и змлъкне завинаги, а не да РЕВЕ и да й пречи да спи, а и да се налага да го усмирява с БОЙ.

76

Сиси

преди 9 години

Медик,ако нашамароса политик,на болнично легло-нещата ще се променят.Веднага ще се качат заплатите на медиците, и няма да работят по 30 часа без прекъсване.Веднага ще се вземат мерки.След това пациентите ще бъдат обгрижвани на ниво

75

Анонимен

преди 9 години

Нека да поискат най-напред случаят да се разнищи докрай, за да са сигурни кой е виновникът! И едва след това да мислят какво наказание заслужава той.Затова непрекъснато пиша по форумите това, което виждат всички, но не се замислят: Акушерката ЗНАЕ, ЧЕ ВСЯКО НЕЙНО ДЕЙСТВИЕ СЕ ЗАПИСВА ОТ КАМЕРА. Защо тогава върши тези дивотии?!?! Ето това не проумявам!

74

Анонимен

преди 9 години

тия искат доживотна за това , че имало синина , а ще искат ли доживотна , за случая в Търговище , за пребито 2 годишно дете от родителите си , което е с опасност за живота , или за тоя случай няма протест

73

ДД

преди 9 години

И тя е изтрещяла,но и тези дето искат "до живот"-също.

72

huk

преди 9 години

..Povedenieto y beshe na ...hishtnik s maluk angel....absolutno bez nikakva milost! Zatvor za tazi ...hiena@

71

Мария

преди 9 години

До 66: И с какво мислиш, че си по-добра от акушерката, след като саморазправата те влече?!!С това,че ще се изправя срещу някой,който е близо до моята възраст и размери,а няма да отида да бия бебета!!!И това,че споделих,че е предизвикала такава емоция в мен,не означава,че ще дам воля на тази емоция!Моля,не ме сравнявайте с този ***-садист!Не разбирам как има хора,които я оправдават-ако това се беше случило с вашето дете,щяхте ли да бъдете толкова благосклонни?!?!?!

70

Анонимен

преди 9 години

Уважаема Нина, Във въпросното изречение "рева" е подлог, а не допълнение. Но да не спорим за несъществени неща. Откъде идва невероятната злоба към акушерката, след като фактите и мотивите въобще не са изяснени? Повечето от коментаторите май съжаляват, че детенцето не е било още по-"зверски" бито, както и че състоянието му се подобрява.

69

Теди

преди 9 години

Акушерката -ако нея така я блъскат и бият по главата почти до смърт ,как ще се чувства ... Нищо не я оправдава за жестокият побой над бебето. Разбирам да заспи и да не може да се събуди от преумора, но не и да бие бебетата.

68

Осъдена

преди 9 години

Е'-как от къде?От бедните,а те не са "тука-така" бедни,те просто бъхат пари на богаташите.

67

nina

преди 9 години

До Калин Георгиев Димит #71Бебето Никол едва го спасиха.Но вие искате акушерката да бъде върната на работа и ако пребие друго дете,тогава да бъде осъдена??Вие сериозно ли това го пишете или на майтап?

66

Анонимен

преди 9 години

И все пак е важно откъде са парите на българските бизнесмени.Съжалявам,но бизнесът в БГ няма нищо общо с пазарната икономика.В БГ има една голяма хранилка в лицето на институциите,които разпределят парите от редовия българин между бизнесмените на принципа -да има за всички.Държавата е по-скоро диспечерска служба,да не споменавам поименно кой е държавата.Новината,че една акушерка се е сринала психически е кюрфишек за отвличане на вниманието от проблемите в здравеопазването.

65

Анонимен

преди 9 години

Всяко престъпление в определена степен е лудост.Има съд ,който преценява обвиняемият дали е вменяем и ако е -следва присъда.Съвсем друг въпрос е,че здравеопазването се тресе от проблеми-нещо нормално при създадената конюнктура.Аз няма да се съглася,че болница като Софиямед с 200 легла по-малко от Пирогов,без дежурства по спешност Е университетска и взема от НЗОК т.е.вашите здравни осигуровки, 3 пъти повече пари от Пирогов.Показателна за частните болници е "залата" с новородените в Софиямед.