11

redordead

преди 9 години

метро + 1 линия неперсонализирана = 47 лева? Че то за цялата градска е 50 мисля в момента!А Барселона например, всеки чекиран билет важи 60 или 90 минути (не помня точно) и в този интервал можеш да се возиш ако щеш и на 10 превозни средстава.

10

Анонимен

преди 9 години

A kolko struva v momenta ( i izobshto ima li takava ) mesechna karta za metro i drug gradski transport?

9

Алдебаран

преди 9 години

Да видят как е в Лондон, където транспортът е решен много удачно - обща карта за всички видове транспорт, след четвъртото за деня пътуване -безплатно

8

софийо

преди 9 години

С тия 60-90 мин сигурно ще обиколиш софи! Даже 8 пъти!! Далавера! Може ли да сте толкова смешни! Колкото по-гъвкъв е транспорта и заплащането му, толкова по-безмислено ще е да имаш кола! Аз си купих кола защото стигам за 15 мин до работа с нея, дори с толерантно каране! Иначе сменях два автобуса и ми отнемаше по час и 20-30 мин в посока, а за удоволствието плащах по 4 билета! Това е нелепо!

7

пешо

преди 9 години

В дружба 2 до метрото 204 има три спирки просто няма да се проверява за билети след метрото който е без билет да се глобява и въпроса е решен

6

Шаран -БГ

преди 9 години

Ако е така за столичния транспорт отлично. Влез в която искаш Община, болница или друго държавно учреждение " да ти видя хаиря "

5

до 5

преди 9 години

Вземи прочети какво има сега - сега си има карти за всички линии за 1/2/6/12 месеца, не/персонализирани. Каквото ти трябва. Ползвам си тролеи, трамваи, автобуси, метро - за всичко си важи картата. Ама хората все мрънкат, че им е скъпо - 50лв. е една карта. Но е вярно, че никой не мисли за времето, изгубено в чакане и път. Сега пуснаха новите разписания на метрото - уйкенда при Бизнес парк София/Дружба е през 12мин. а от Джеймс Баучер има и през 18мин. мотриси!!

4

Шаран -БГ

преди 9 години

Не Ви ли омръзна да се дърлите на политическа основа за всичко? Мислете в случая, за обикновения трудов човек, който превива гръб от сутрин до вечер за къшей хляб! Защо да няма месечна/тримесечна/ безимена карта за всички видове градски транспорт / без такситата/?Нека има всякакви възможности за бързо предвижване от едно място на друго. На българина никой не му осчетоводява загубеното време при чакане от найразлично естество.По Запада хората се стремят да не губят време за пътуване и чакане!!

3

сдс

преди 9 години

До БСП=ДПС умреА България умира от такива като теб! Това го имаше десетки години,махнаха го от СДС!"Член първи" ли е,че стотици не ползват метрото,за да не дават още лев само за една или две спирки на автобус или трамвай?Или си озлобен,или си просто ***.

2

БСП=ДПС умре

преди 9 години

А общинските *** не искат ли да се върне и член първи от комунярската конституция?

1

Гледам Тв

преди 9 години

Аха, значи 2 превозни средства - за 1лв., колкото другите плащат за едно! Нещо това е много фалшиво измислено от съветниците от БСП! Къде е икономическата логика - за 60 мин. човек може да стигне от единия край до другия... за 1лв.!