156

Робство

преди 6 години

Пропаднала държава ,защото ни управляват мутри и ***, и връзкари

155

кали станкова

преди 9 години

Всеки да си направи разчет и ще установи самата истина . Всеки ще прецени сам за себе си . Ще установите всичко .

154

кали станкова

преди 9 години

Демокрацията е пагубна за държавата ни . Не можем да си погубим държавата заради нисши цели и идеали . Ще бъдем правова държава .

153

Благодарим на тази

преди 9 години

информационна агенция за това, че е запознала западноевропейците с хала ни.Ще бъдем благодарни, ако същата тази или някоя друга агенция уведоми западняците относно следното:- какъв процент от населението на България са онези бедни, но здрави и нежелаещи да учат и да работят хора, които живеят на гърба на "бедните работещи българи";- колко милиарда дългове изплатихме за 25 г. и че тези пари са дадени от западни частни банки на овластени крадци, но банковата тайна се пази и не ги изобличават!

152

BG -Baj Ganjo

преди 9 години

Ama kakvo stana s nai velikite Bulgari,kade i B,Dimitrov da ni obiasni kolko sme veliki.Sashtite carvuli sme bili i predi ,kakto i sega.Imalo e drevni plemena s kultura,no dosta predi konskata opashka da cafne po tezi zemi.

151

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 177Разсъждаваш напълно правилно.

150

ХАХАХАХА

преди 9 години

Аз мисля,че Франс прес са рубладжии, подкупени от Путин, само и единствено да саботират правителството на Генерал Инженер Бойко Борисов! Друго няма каво да е.

149

Анонимен

преди 9 години

В България най евтин е човешкият труд и живот, всичко останало си е европейски стандарт.

148

Анонимен

преди 9 години

До Бай ***- Нане :ХАХАХААААА.... супер коментар!

147

УЖАС

преди 9 години

48 % от 7,2 милиона души, колкото е населението на България, живеят в "материални лишени", определение, което означава, че не могат да си позволят адекватно отопление или месо всеки втори ден

146

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 141Ти си жалък..........

145

Анонимен

преди 9 години

До фактИстината!

144

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 136Приятно да се види, как такива малки и гнусни типчета като теб *** от безсилна злоба

143

Кайл

преди 9 години

Да грабиш работещите за да задоволяваш излишните си и натруфени прищевки е престъпление. Какво ще кажеш когато се явиш на Божия Съд - ти който грабеше бедните? Наказанието на такива е жестоко, понеже те не показаха милост към ближния си то и за тях милост няма да има.

142

Кайл

преди 9 години

Не се подигравайте на хората които работят и едва свързват двата края - не е тяхна вината, държавата им е лоша мащеха която толерира бандити и мошенници и тези които крадат от общото. И после крадците - тая най-недостойна *** се хвали и големее пред честните хора ка заслужено били бедни - не това не е така. Не може и не е редно ти като работодател да истискваш хората които работят за теб, да укриваш осигуровки и да им плащаш мизерни заплати обладан от алчност като проклет робовладелец.

141

Ози

преди 9 години

Колко вярно!На всички, заслужаващи много по-добър живот способни и работливи българи, които едвам свързват двата края, бих помогнал само с един съвет - вдигайте си чукалата от тази държава и не поглеждайте назад.Говоря от собствен опит, моят и на съпругата ми, които бяхме точно такива "бедни работещи" кадърни инженери преди 15-тина години в прескъпата ни родина... Да го духат всички БГ мутри, мафиоти, пост-комунисти, прости връзкари, *** политици и всякакви такива подобни... !

140

Нане

преди 9 години

Наздраве Бай ***. Наздраве Вуте!Ние сме, най големите щастливци на Балканите, защото така или иначе няма какво да загубим в кризата,защото нищо не притежаваме!Значи, че излизаме на кирия като печеливши от цялата игра! Нали Вуте?

139

Бай Ганьо- Нане :

преди 9 години

Браво Нане! Разсъждаваш напълно правилно.Единственото, което може да загуби роба това са оковите, но затова са нужни истински мъже с топки между краката като гърците, а не като нашите плашливи и женствени тракийски гейчета, които празнуват на Гей парада и практикуват орфическите ритуали.

138

Анонимен

преди 9 години

48 % е твърде пресилена оценка ,но тя най-вероятно е такава ,защото са включени и роми,и българи ,не искащи да работят . че има мизерстващи работни и кадърни хора,за това спор няма.но и заведенията са доста пълни.

137

до 155

преди 9 години

Не се подигравайте на човека бе *** дрогиран. Грамотните и можещите не ги взимат на работа, а вземат с връзки и подкупи нещастници в живота и некадърници. Затова България е толкова пропаднала държава.