108

емигрант

преди 9 години

Значи сега са виновни другите.....Обама, Путин, Меркел, Путакис, Мехмед, д-р Куин, болниците на края на града, спешните отделения, А. Джоли с баща си, Брат Пит........... .По стар соц. обичай я карате.

107

Анонимен

преди 9 години

Някой изтъргува болниците и поликлиниките, Някой строи нови молове и ги превръща в частни болници. Пазарна икономика, търсене, предлагане, цени.

106

Анонимен

преди 9 години

Tozi doktor Valeri Necov iska da ubiva bebeta skrito i pokrito. Negovoto izkazvane e pozor za chovek s humanna profesia. Sajaliava che ne e uspial da prekrie kakvo stava v otdelenieto mu. Oshte edin potencialen prestapnik.!!!!!! Doktora i akusherkata da si praviat kompania v zatvora !

105

Анонимен

преди 9 години

Да защо ?

104

Анонимен

преди 9 години

Вие изобщо гледали ли сте видеото?

103

Анонимен

преди 9 години

Защо лекарите скочиха и категорично се възпротивиха от камери в операционните? За да не им лъснат сакътлъците и да не се види реално кой се учи върху оперирания и как протичат операциите.А колко от тези операции са нужни реално? СКЪСВАТ ТЕ ОТ СКЪПО СТРУВАЩА "диагностика", а лечението е неефективно и скъпо. Да се чуди човек НА СТАРИТЕ ПЕРФЕКТНИ ДИАГНОСТИЦИ, КОИТО С ПОЧУКВАНЕ НА ГРЪДНИЯ КОШ И СЛУШАЛКИ, С ПАЛПИРАНЕ КОВЯХА ДИАГНОЗИТЕ! А сега са търговци, имат сметка да си болен!

102

до НЕЦОВ

преди 9 години

Не мислех, че човек може да достигне до такова падение:ЗНАЧИ, ако не беше публикуван записа, тази и други акушерки щяха да продължават да бият бебета, а ако УМРЕ бебето- имунна недостатъчност??!! Затова ли се жалваш, "ДОКТОРЕ"??? Че е разкрита истината!!??? И сте ПОДПИСВАЛИ декларация, че каквото стане в болницата, да бъде СКРИТО-ПОКРИТО!!???Та такъв УЖАС имаше само в романа "МИЗЪРИ" на Кинг.....Не ни трябват такива лекари, сестри, здравни работници ВЪОБЩЕ АЛА МИЗЪРИ!!

101

Съмнение

преди 9 години

Може би д-р Нецов си търси процента от 30 - те сребърника?

100

charger

преди 9 години

Просто на някой лекар или сестра му е станало гузно, че ще покрият случая и е дал видеото на медиите. Иначе щяхме да слушаме адвокатски помии, че " само го пошляпвала да се успокои"....сега след като всички видяха клипа, що не разправят, че го била пошляпвала...и на шефа му станало сега кофти, че са издънили работата и взел да ги нарича " продажници" , а ти какъв си?

99

обектив

преди 9 години

маи че постановката лъсна целият двучасов запис изчезна удобно та постановката да изглежда "истинска" още ли вервате

98

АЛООО МИШОК

преди 9 години

Ей тоя завеждащия гинекологичното отделение в Софиямед - д-р Нецов кога ще си подаде оставката ? Ако ще и най-големия специалист да си , което не си, ако ще и с най-големия морал да си , което също нямаш, ако ще и да си най-умния , което също не си, то не се крий като мишка зад полите на сестрите и си дай оставката мал()умнико като мъж! В твоето отделение се измъчват деца а ти не знаеш путин такъв. В Япония министър си даде оставка заради катастрофа на кораб която не е зависила от него - а тоя

97

До Анонимен118

преди 9 години

Да, наистина, пеняви се не там където е важно! И това ми било ЛЕКАР! Такова падение в тази БГ: на морала, на манталитета, дори сред образования слой. Освен за бебето (най-важното), той би трябвало да се замисли - как е допуснал не забележи че, служителкта му е със сериозно психическо отклонение? Вместо това седнал да обяснява какъв "чудесен човек" била! Очевидно той самият има проблем, щом акато медицинско лице не може да различи един психопат от нормален човек. Или просто си връзва гащите за да не излезе че, не е давал пет пари кой какво върши под носа му!

96

Анонимен

преди 9 години

До Somebody"Явно малко плащате на IT-тата си!"Никой не е казал, че ИТ-тата са го изтъргували. Може пък ИТ човека да е предал записа на полицията. И после някой от полицията да се е свързал с журналисти, че да изкара някой лев. Нали все се оплакват, че не им стигат парите.Кой крив, кой прав... няма значение в случая. Ушев иска парички.

95

Анонимен

преди 9 години

"Частните болници, ако ги копнат с проверки за операции и надписване на пътеки яко ще се види източването на здравната каса."И държавните точат не по-малко! Иначе съм съгласен.

94

Анонимен

преди 9 години

Напразно се пеняви тоя лекар. Или по-точно пеняви се не там където е по-важно.И именно с това ми пада в очите!Защото не се тревожи за бебето и да покаже ненавист към подчинените си, които правят престъпления срещу бебета, а се опитва да отклони фокуса някъде другаде.Мишка!

93

тома неверни

преди 9 години

Като изтекаха записите-Ало Танов,пак така,тръгнаха не да окошарят Танов и Боков,за злоупотреба с власт,А КОЙ СЕ Е ОСМЕЛИЛ,ДА ГИ ЗАПИШЕ.Случаят е аналогичен.Без записите,наглите мафиоти с бели престилки,може би щяха да обявят ,че майката на бебето,при раждането си е стискала краката може би,затова *** му посиняла....Сега ми припяват,колко добра жена била акушерката в живота.Ми той и Хитлер бил лъчезарно и будно дете бе....

92

Анонимен

преди 9 години

Частните болници, ако ги копнат с проверки за операции и надписване на пътеки яко ще се види източването на здравната каса. А и странно, защо ли постоянно се отлага въвеждането на електронна карта и защо пациентите нямат достъп до собственото си здравно досие???

91

sida

преди 9 години

Каква наглост,да говориш колко долна постъпка е това ,че с показал истината пред всички.Да пренебрегваш факта ,че е извършено насилие над дете и да говориш колко много дни преди инцидента акушерката си била почивала.Какъв е този шеф бе,вън от болницата и съм сигурна,че иза него има компромати.*** "лекарчета".

90

sida

преди 9 години

Ех,колко жалко пак щяхме да я покрием ,а сега може би при толкова доказателства най-после ще ведим осъден лекар.Толкова народ умориха с некадърността си,но вече явноо се вижда,че хищни,злобни и алчни подобия на човеци.

89

цифри

преди 9 години

Софиямед легла 582- бюджет 3500000,Пирогов -795 легла -бюджет 1500000,делегиран бюджет от комисията към НЗОК,поне такива са цифрите цитирани в медиите.