60

АТАКИСТ

преди 9 години

И У НАС БЕЗДНАТА МЕЖДУ НАРОД И УПРАВЛЯВАЩИ Е ОГРОМНА НО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ТОВА

59

Анонимен

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияЕвтина реклама!

58

Анонимен

преди 9 години

До наблюдателБезпричинното русофобство се *** в американско гъзоблизство!

57

Анонимен

преди 9 години

Лошото е , че това става в цяла Европа , а ние как сме се навели с хванати палци ще берем ядове . Тази толерастия и гейщина която ни наложиха ще ни изяде главата .

56

Анонимен

преди 9 години

САЩ = обикновен фашизъм

55

от Сидни Ав$$тралия

преди 9 години

и на тоя в USA поздрависамо дано не се наложи да влезеш в болница да се чудиш кой бъбрек да си продеш. За 2-3 дена да отидеш в болница си приготви едно 5-6к. Здравните застраховки в USA са пълен *** и парлама само гледай да не опреш сериозно на тях че си загиналТук обществената здравна системата всичко е безплатно. Мой познат се разболя 3 месеца по болници 3-4 операции плати само няква смешна такса $36Заплатите ни от край време са 10-15% над американските в почти всички сектори

54

Оня

преди 9 години

Въпрос - как така не става такова мазало с китайците в Калифорния, или с мексиканците в Тексас? Как така от всички възможни етнически малцинства в Щатите, само *** не са се научили на цивилизация?Това дето става в Щатите не е расизъм. А е прагматизъм!

53

Pilot

преди 9 години

Защо не ги интегрират тези ! Както нас ни поучават за ромите. Няма ли там неправителствени организации да информират световната общественост, къде е демокрацията ?Даже може да приемат малко бежанци от ИДИЛ !

52

до 64

преди 9 години

Нашите познати повечето са пред пенсия и самите те го казват, че там са умрели с тези пенсии. Едните ни познати са от 1993 година в Чикаго и все казваха, че като минават покрай българската църква се кръстят да не се разболеят, защото е ужасно скъпо всичко. А те не могат да си позволят големи здравни застраховки.

51

Членска карта №7

преди 9 години

до 65Забележете, че Природата е разнообразна но по географски пояси и континенти!!!Белите мечки не делят мегдан с лъвовете в Африка и т.н.... Ние не сме против разнообразието на култури и раси, но нека си става като не местят хората от Африка в Европа... Нека не строим Вавилонска кула за сетен път...

50

Анонимен

преди 9 години

До Членска карта 7Много точно казано! С избирането на католика и толераста Кенеди, Америка престава да бъде бяла протестантска страна на фермери и работници и всички виждаме на какво прилича днес.

49

Анонимен

преди 9 години

Точно така ! Светът е многообразен и благодарение на разнообразието в природата е оцелял. Не може християните да казват как да живеят другите етноси и религии и обратното. Но ако няма търпимост и разум, ще важат законите на джунглата. По-слабите ще изчезнат.

48

Членска карта №7

преди 9 години

до 61Това за пенсиите ще важи за ранните американофили...За днешните такива не се предвиждат!!!20 000 000 000 000$ имат да плащат и то при днешна лихва от 1%, а колко ще стане този дълг при предстоящото вдигане на лихвите, един Бог знае... И Путин!!!

47

Анонимен

преди 9 години

Една част обаче от американофилите не могат да си позволят да си дойдат поради липса на средства, а всички заедно са потънали в кредити и ако не ги покриват и тука ще ги намерят да ги осъдят.

46

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще почнат да се прибират американофилите да си харчат пенсиите в България. Защото там ще са социално бедни. Въпреки ,че всички разправят колко са "добре".

45

Членска карта №7

преди 9 години

до 57Спор няма! Шапки долу и поклон пред американците отпреди 1960 година!!!В последвалите десетилетия, не е много ясно кай точно е представител на американския народ!!! И какви са неговите характеристики.... Щото тези дето ни го пробутват по просташките филми, говорителите размахващи ръце по ТВ, едва ли имат нещо общо с фермерите, стоманолеярите, машиностроителите...

44

Анонимен

преди 9 години

Ние американците сме велик и горд народ и никога няма да допуснем да се разпадне америка или да се предадем!

43

буквално

преди 9 години

Вчера говорих с е познат от Калифорния Санта Моника и между другото го попитах какво не е наред в щатите,а той буквално каза;нищо,тотална безработица,бедност и беззаконие,а корпорациите и политиците говорят в медиите ,че всичко е розово и весело все едно е бейзболният финал фак демократи фак ю мафия е това беше и прекъсна линията незнайно защо!

42

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Надявам се Песков да отиде скоро и да раздава мъфини и чай на протестиращите, а Жириновски да им изнесе реч.

41

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Надявам се Русия и Китай да осъдят остро безредиците в Балтимор и да предложат консултации за справяне със ситуацията.