67

ЖороПърви

преди 9 години

Калфин определено взе да ме дразни...и то много!

66

sida

преди 9 години

Хахаха ама тоя като говори даже си и вярва,но забравя да отбележи ,че ГНОЙ е бездънна яма.

65

az

преди 9 години

axaxaxaxa Sme6nik Pala4o nare4en ministur v kavi4ki

64

Анонимен

преди 9 години

Ало... Гледай как да намалим раждаемостта при онези ***, дето на по 30 вече станали баби.Това май ми прилича на геометрична прогресия.Ама на онези в парламента (мнозинството) хич не им дреме.

63

Дърта пенсия

преди 9 години

До Стоян 58Аз съм пенсионер! Станах,макар, че това не е пенсия, а подигравка! За 50 год. трудов стаж толкова! Ще си отмъстя, като им живея по-дълго на тия! А ти няма да станеш, ще се скапеш от злоба, тъпотия и мързел!Аз, тикво зелена, имам едно чекмедже с фишове, от които се вижда, колко пари съм дал, за да мога да получвам пенсийката си!Аз вече съм ги дал, но полираното ти мозъче не може да вдене!Не завися от теб, само не ни плашете с Терминал 2!Всъщност, ти данъци плащаш ли? Аз -да!

62

боц

преди 9 години

Вервам Ви!Може, но тогава хляба ще струва 10 лв.

61

Анонимен

преди 9 години

e toa tvardo nama da e ministar togava

60

Анонимен

преди 9 години

Има пари има,ама *** се правите. За това не чакайте да има по- голяма събираемост, защото все пак трябва да предложите добър продукт

59

Анонимен

преди 9 години

Майко мила, 1400 лева пенсия... 60% от българите със средна заплата 360 лева, а през 2029 / година 1400 лева пенсия. Политиците вече наистина се еб***ват откровенно с народа...

58

Анонимен

преди 9 години

Господа министри,не ви ли омръзна да се гаврите с нас БЪЛГАРИТЕ?

57

до Стоян

преди 9 години

И кат си внася пари по сметка и като се понатрупат паричките ти фалират банката и пак пиеш студена водица. Няма тук оправия, винаги ще намерят цаката да ти окрадат парите.

56

ха-ха-ха

преди 9 години

Те тези примери и Иван Нейков ги даваше и кво стана? Опапкаха парите е пенсиите пак смешни. Пък и въпроса не е колко ще бъде пенсията - по Виденово време петцифрени, та и шест цифрени ги докараха, а какво можеш да си купиш с една пенсия.

55

Анонимен

преди 9 години

Ако доживеем до пенсия...

54

week cash

преди 9 години

aide, odete v mollite da si harchite segashnite lefcheta.....chi da ima 20%dds za kalfite na reformiranite hramove.harchete malko, de - voda, hliab, parking, abe harchete tva det gu imati siga 360 lefa za vas - 72 lefa za diridavata sa dvaiseth na sto dds:-) i pondelnik pak working :-)

53

Стоян

преди 9 години

Пенсионната система е за премахване.Нека всеки който иска да има средства за приживяване, си внася пари по сметка която не може да тегли 35-40 години от нея и ето ти пенсия.

52

аз човекът

преди 9 години

то и сега може ,ама само за някои,,по отбрани''

51

Анонимен

преди 9 години

2029...я камилата, я камиларя!

50

Анонимен

преди 9 години

Може ама някой друг път. Бедния по лесно се управлява.

49

дебелогъз депутат

преди 9 години

доходите на българина трябва да са ниски защото е криза.Пенсии и заплати не трябва да мърдат но цената на тока трябва да скача,защото това са европейските изисквания.Вие какво иската минимална заплата като у фалирала Гърция ли ?

48

калфата

преди 9 години

Решението за пенсионната система е в нейното премахване!Тя обслужва само политическата каста и чиновниците клиентелисти!Създава вторичен трудов пазар,който пречи на пазарната икономика!Единствената реформа е ликвидирането и казване на младежите сами да се грижат за бъдещето си!Колкото и да наливаш в празна каца без дъно,тя все ще е празна!Никаква солидарна система не ще да помогне,а соц,министъра да работи до 105г,и да взема 1800лв,пенсия