60

CCCP

преди 9 години

Срещу правителството на Тодор Живков никой не протестира , въпроса ми е ЗАЩО

59

Атакист

преди 9 години

Щом не раздавате парчета пици няма пък да участваме! УРААААААААААААААААА! ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ! БОГ С НАМИ!

58

сельо

преди 9 години

АТАКА предупреждава за пореден път, че външни фактори подготвят сблъсъци на етническа и верска основа у нас. Целта е граждански размирици и трайно присъствие на чужди войски в България. В АТАКА постъпи информация за подготвяни провокации и сценарий за компрометиране на партията ни.В тази връзка се обръщаме към всички членове и симпатизанти на АТАКА с призив да не участват в готвените антицигански митинги на 2 май.АТАКА не е организатор на подобни мероприятия и няма нищо общо с тях.

57

ВЕЛИКИ ТЪПИЗМИ!

преди 9 години

АКО "КРАЖБАТА " Е "РАБОТА"-----------то тогава при комуниЗЪма , всички са се скъсвали от бачкане..ха,ха,хааааааа....ЧУДНО Е ТОГАВА ----ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ ОБЯВИХА "ФАЛИТ" на Държавата.....???!!!!!АЙДЕ ДА МИ ОБЯСНИТЕ ТАЯ "ГАТАНКА" ......ха,ха,хаааааааааааааа

56

Анонимен

преди 9 години

Протеста не е срещу етноса, а срещу държавата, която толерира неспазването на законите от неговите представители! Искаме равнопоставеност пред закона! Всеки гражданин на републиката има праваи задължения. Не може задълженита да са за едните, а "правата" за другите! Виновни са всички политически партии в страната!!

55

Марин

преди 9 години

Интересно, чак сега разбирам за това. Явно има пълно информационно затъмнение.

54

до: 75 - 76

преди 9 години

казвам това което съм видял с очите си а не да манипулирам като тебе

53

Анонимен

преди 9 години

Колко елементарно. Нека да има такъв протест, но защо трябва да е с това име - умишлено ли, за да видят външните наблюдатели и ООН да се намеси. Тези които организират протеста с това име са национални предатели

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 68Протести на верска основа не трябва да има и патриотичните партии го знаят. Тогава се намесва терористичните организации ООН и САШ и разцепват държавите. Ъ нас има опити от Живково време. Затова 82-3г атентатите с влаковете от турците не се казваха и затова той покръсти турците, за да не се знае че има етническо недоволство и да ни цепят както Сърбия, сега Украйна и др. ДПС само това чака и провокира да отдели Южна БГ да си правят бизнеса с Турция и ЕС.

51

езичник

преди 9 години

протеста на умните и красивите част втора:). по-добре спрете тая простотия докато е време инъче резултата ще бъде отцепването на югоисточна България.

50

Анонимен

преди 9 години

Министър Бъчварова знае ли за този протест ли е кво е там

49

Анонимен

преди 9 години

ало снимката е от Архива

48

Анонимен

преди 9 години

ИЗБОРИ 2016

47

Анонимен

преди 9 години

Интересното е че повечето от тях по време на Смяната на Имената 1984 те преди това носеха български имена тоест чисто християнски , всъщност това не са ли аспаруховите роми в България

46

Анонимен

преди 9 години

добре де ,защо са ни тези "патриотични партия и движения"когато по този жестоко наболял проблем точно сега си правят пас?

45

Filipov

преди 9 години

Има информация че от Сърбия се готви всичко това

44

Анонимен

преди 9 години

И да нямат свастики,пак е същотоИ петолъчки да си сложат пак са си те

43

Анонимен

преди 9 години

Тодор Живков ги науче да крадат и убиват а вие какво сега , шеги с Комунизма не бива

42

анонимен

преди 9 години

Хора без средно образование да нямат право на глас! Не може неграмотници да решават съдбата на България, и такива като бат Сали да са в парламента!

41

Исмаил

преди 9 години

Подкрепям протеста и не мисля че е етнически.Не може едни да работим и десет други след нас да издържаме....Свободата е хубаво нещо докато не стане слободия...