18

Ред арми

преди 9 години

Нормално, така се прави. Подменят се службите, които ще използват за манипулиране на изборите...

17

Анонимен

преди 9 години

Отнемане на лиценза и конфискация на цялото имущество в полза на държавата на тая смешна телевизия.

16

Анонимен

преди 9 години

Ти си наистина ***, но най-вече неграмотен. Поредното доказателство, че подражателите на ГЕРБ са прости и неграмотни.

15

maloumnik

преди 9 години

Тв 7 дължи над 200 млн на КТБ. Пари кито бяха платени от българския данакоплатец. Когато се раздаваха огромните премии и заплати на журналистическките *** и ибрикчий никой нямаше против. Сега когато трябва да се върнат парите ще правим живи вериги и полицаите пак ще са ни виновни. Свободата на словото я погазихте вие господа журналисти.

14

maloumnik

преди 9 години

Не знам защо защитавате тази измислена медия. За каква свобода на словото говорим тук изобщо. Тези журналисти който най-много ревът забравиха как в продължение на няколко години изпълняваха поръчки на Пеевски, Василев и Доган. Появяваха се по телевизията и срещу не малко възнаграждение говореха каквото им кажат в слушалките с цел манипулиране на общественото мнение по най-гнусен начин. И те сега ще ми говорят за свобода на словото..........

13

deal mano,dealbero

преди 9 години

tea dvamata zaslujavat povishenie.:-) pa moe da gi zemi prezidenta za lagarde krista.

12

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ ЧЕНГЕТА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ЗЛУПОТРЕБЯВАТ С ВЛАСТ.ФАКТ!

11

изумен

преди 9 години

Как да се оправят нещата в България, пореден пример?!?! Некадърника го махаш поради провал в изпълнение на служебните си задължения от единия пост и го поставяш на друг, некадърника си е некадърник където и да го сложиш! Как да се оправи тази държава, като все са еднакви, ала на различни длъжности?! Това за мене не е нормална страна от Европейския съюз, в тази страна за да се променят нещата няма да са по демократичен и цивилизован мирен път, време е за народен гняв за да има наистина промяна!

10

vesko02

преди 9 години

Явно всеки е човек на някого.

9

гьонсурат

преди 9 години

Нахален, дебелокож човек, който не изпитва чувство на неудобство, притеснение или вина, в каквато и ситуация да се намира

8

Анонимен

преди 9 години

където има комунисти няма свобода има диктатура на червени ченгета и тренчев е един от тях

7

Анонимен

преди 9 години

До АКО...Правилно! След като спре изпълнението на закона се полага оставка. От къде на къде поръчковите журналисти ще се ползват със специялни права и ще са над закона. Как така съдията изпълнител може да изхвърли от жилището деца защото родителите им са останали без работа но ще бъде спрян пред TV7

6

АКО...

преди 9 години

АКО ТОВА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО В ДРУГА ДЪРЖАВА ОТ Е.СЪЮЗ ПЪРВИ С ОСТАВКА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МИНИСТЪРА НА МВР - А ПРИ НАС НИКОЙ МИНИСТЪР КОЙТО Е СГРЕШИЛ /СГАФИЛ/ С НЕЩО ДО СЕГА НЕ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКА ЗАЩО???????

5

Анонимен

преди 9 години

Тези полицаи - началници определено изпратени от Тиквока отнесоха отговорността. Тиквата искаше отмъщение за детенцето което се разболяло от протестиращите под прозорците му. Горкото детенце! А не се ли запита Рапонов колко милиона разболя с простотиите и алчността си? Дойде, т.е. купи си изборите и с какво се усети, че България ще има бъдеще? Вдигане на цените, лъжи и далавери. Да не забравяме параноята в която живее Тиквата, страха който го прави пълен социопат.

4

Анонимен

преди 9 години

Новите постове дефакто са по-високи от предишните.

3

Анонимен

преди 9 години

Кой се е съмнявал ?

2

Анонимен

преди 9 години

Което,още веднъж доказва първоначалния замисъл:-дайте ни сървара,не ви щем парите

1

Анонимен

преди 9 години

Е как тази шуробадженакорушветчийска орда некадърници, ще се раздели с доказали се през годините ***. Всеизвестен факт е че от който нищо друго не става го вземат в милицията и там съответния простьо се пъчи с картата напред и дреме до пенсия. Като за цялата тази банда нищоправещи некадърници се харчат над 1,5 милиарда лева годишно.