27

Ispolin4eto

преди 9 години

Колко да ми е широко около врата?! Важно е човек да прецени за себе си как иска да живее - тормоз с любимите същества или спокойствието на самостоятелния живот. А децата - те порастват и си гледат своя живот. Аз също съм дете на нещастно семейство. Като влязох в пубертета взех да умолявам майка ми да се разведе и да сложи край на тормоза, който търпяхме и тя и ние с брат ми, но не би! Не че това не ми е увредило психиката. Истината е, че родителите страхливци само се оправдават с децата си и търпят тормоза на половинката, а накрая се жалват по форумите!

26

Анонимен

преди 9 години

Рекламата на разни безмислени джаджи да започне СЕГА!Да бяхте написали поне "Платена Реклама" та да се знае.............

25

у дисяткътъ

преди 9 години

я че ви кажем от бодлива крава и е..лива жена спасение нема,оно жената е като ръждата тръгне ли спиране нема

24

Сашко

преди 9 години

Важно!Дръж очите си широко отворени преди да се ожениш и полузатворени след това !!!

23

яко

преди 9 години

любовта е първите 2 години , после остава уважението и общия план за живота , деца , дом ,приятели , прознавам ного хора които си имат секс извън брака , но това със нищо не им пречи да си продължават общия проект

22

Поп Грую

преди 9 години

Oфффф, тези стари трикове!Ками, някои хора са ползвали кейлогъри когато ти си била в девствения поглед на баща си!

21

Анонимен

преди 9 години

Какво беше едно време с тези телефони. Сега от както жена ми има GSM си е само в къщи

20

Анти

преди 9 години

Колко глупав трябва да е човек, за да използва или да се остави да му пробутват такива неща?

19

ko40

преди 9 години

iskash jena mi, nqma problem. napravo ti q prashtam s dvata kufara.

18

Анонимен

преди 9 години

Велика мисъл!"За да бъдеш щастлив в любовта, не трябва да бъдеш сляп,но трябва от време на време да си затваряш очите". М.Ашар

17

Анонимен

преди 9 години

Умението да разбираш другия,да го подкрепяш.Не да го ревнуваш във въображеми я си свят на "розови каки".Едно 90% от разводите и разделите са измяна и ревност.Много е обидно да бъдеш тероризиран,че изменяш,когато не го правиш.В един момент го правиш,поне да знаеш за какво си бил/а набеден.Обидно е да знаеш,че човека до теб ти няма никакво доверие.И още по обидно,че с нищо не заслужаваш,подобно отношение.Някои са болни на тема ревност.Ревнуват и от въздуха.

16

Анонимен

преди 9 години

До опаренБрака,партньорството,приятелството не е недоверие,дебнене,измяна,предателство.Това е подкрепа,уважение,обич и в най-трудните ти моменти от човешкото ти съществуване.Идеята е не да не си вярвате.Идеята е да си имате доверие.И да вървите напред и нагоре в съвмесното си съжителство и съществуване.Да бъдете тандем в живота.Това става с разбиране,доверие,любов,уважение.Има ли миг съмнение,това не е на добре.Липста на доверие поражда много неприятни моменти и случки.Ревност,кофти...!

15

Жорко

преди 9 години

До опаренАз съм така от 20 години. И аз имам деца. Навремето бях решил, че ще се махна/разведа в момента, в мойто децата станат съзнателни и знаят кой е баща им, а не да съдят само по думите на шантавата си майка. Проблема е, че това поведение и характер се предават на тези същества, и ако не са достатъчно съобразителни могат да станат и те такива "чудовища" - затова съм там до край. И аз съм се тормозил много, но истината за мен е, че това е човека до мен и друга не ща.

14

Анонимен

преди 9 години

До опаренИнтересно! Но,когато говориш с кръшкач.Казва,че не може да понесе, ако партньорката му измени.Той си има любовница от години в която е влюбен.Това поведение,какво е? Двоен стандарт,така ли? За едни е възможно,за други не.

13

опарен

преди 9 години

До ЖоркоОбичах е, но в момента не съм съвсем убеден в това. Не става, а и няма как години наред да бъдеш обвиняван в неща, които не си ги правил, да си следен и да обичаш. Просто навик може би и задължение към децата, които безкрайно много обичам и не мога да си представя да не са до мен. Тя го вижда това и го използва по този долен начин. Как да е заведа на лекар, като тя не иска? Пък и пред лекаря ще изиграе такъв тетър, че ще излезе не тя, а аз болния и кръшкача. Абе луда работа...

12

12343455

преди 9 години

Obache puk tezi djadji vurshat strahotna rabota sreshtu "CHESNITE" slujiteli na KAT!Shte vzema az da si natupcha kolata s vsqkakvi brumbari i togava nqma da se pritesnqvam na vuprosa "A mi sega k'vo praim....?"A shto se otnasq do izneverite mejdu horata....To monogamiqta e za mashinite....

11

Анонимен

преди 9 години

Dnes.bg пак откри топлата вода. Достъп до такива устройства и софтуерно следене на компютри има от 15-тина години...

10

опарен

преди 9 години

До Ispolin4etoЯвно още ти е широко около врата и за това не знаеш защо. Преди да се оженя ме майтапеха приятели да не го правя, че съм луд и др. подобни. Не ги послушах. Любов, какво да правиш. В началото, всичко беше ок., но после се *** яко. Що съм с нея ли? Две деца малко ли са? Ако си тръгна, нали се сещаш при кого ще останат. Съда почти винаги ги дава на майката. Освен това купихме къща и е изплащаме. При раздяла, банката взема къщата и всички на улицата. Не се жалвам, а само споделям.

9

Жорко

преди 9 години

До опаренИмам аналогична ситуация, но както подозирам и ти си обичаш жената, и тази нейна "ревнивост" като че и е единственият и дефект. Ако е така, просто си живей живота. След като нямаш от какво да се срамуваш, не си кръшкач и т.н. Нейното поведение е породено от липсата на доверие, и най-вероятно не само към теб. Възможно е да е преживяла предателства, вкл. и от най-близките си роднини. Поговорете, а може и на лекар да я заведеш, особено ако и тя страда от това.

8

Ispolin4eto

преди 9 години

Чудя се на вс мъже, които са писали по-долу и се жалват от параноидно-шизофренното поведение на половинките си. ЗАЩО СТЕ С ТЯХ, БЕ,ГОСПОДА? Мазохизъм ли е, какво ли? Колкото повече ги държат под контрол и ги излагат пред хората жените им, толкова повече си мълчат. Луда работа!!!