46

тодорчо

преди 9 години

Страшен ***!!!

45

axaxaxax

преди 9 години

chovek s kompleksi normalno

44

честит празник !

преди 9 години

и Прасчо го бодна на Вовата...а уж беше най-влиятелният политик в света :))

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонименсредния доход е много по малък ако се вземат и безработните - които извън големите градова са към 40%, но те не влизат в статистиката---------- Защо, да не би милионите безработни в Русия да влизат в статистиката? Към 20 милиона безработни имат.

42

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИма хора които гладуват, има бездомници. В Русия такова нещо няма.------------- Хохохооо! Ти да видиш! Не само има, но и са огромно количество милиони познати с абревиатурата БОМЖ.

41

f

преди 9 години

До Прав е !!!Да уточня - Гочито Димитров го върнаха от Масква с траурен влак, който спираше във всеки град и село по пътя си за да оплачат хората вожда и учителя....

40

Киро кофражиста

преди 9 години

до 92Българските пенсионери гладуват казваш, ровят по кофите за огризкизатова ли шкембетата им са увиснали от тлъстиназатова ли дават на телефонни имамници по 20 хилядаркисигурно като ровят по кофите ги намират тези хилядарки а?

39

До 92

преди 9 години

Ами, бегом в С.Корея. Със сигурност има опашки от желаещи да живеят в построения комунизъм.Ние си предпочитаме ЕС и НАТО.

38

Анонимен

преди 9 години

До Прав е !!!Това е съдбата на всички руски ***

37

Анонимен

преди 9 години

В Северна Корея болните от рак просто си умират, както мряха у нас по времето на соца, когато нямаше вносни лекарства и лъчелечениеестествено умиращите не ги показват по телевизиятаЖителите на Северна Корея нямат право да напускат страната, цял живот живеят като в затворнямат достъп до интернет, нямат свободни медии, живеят като марионетки на господаря Кимраждат се и *** по негова воляЗа какъв жизнен стандарт ми говорите изобщо

36

Прав е !!!

преди 9 години

Тито също не ходи в Москва и живя дълго. Виж Гошо консервата (Димитров), отиде и там го излекуваха и го върнаха в ковчег в България.

35

Анонимен

преди 9 години

Жизненният стандарт зависи от критериите. Ако за основен критерий, определящ стандарта на живот в една страна, се вземат под внимание липсата на гладуващи, без покрив и без достъп до медицинска помощ и образование деца, то тогава Куба и Северна Корея са страните с най-висок жизне--------Направи си труда да гледаш повече нецензурирани материали от сев. корея и ще видиш каква мизерия е с просещи и мръсни деца, всички друго е фасада с магазини от които нищо не можеш да купиш а са само за изложба.

34

Анонимен

преди 9 години

79 можеш да ме хванеш за докторския кремвирш. Храната можем да я видим много лесно в интернет колко е по-евтина. Също така в нета можем да видим заплатите в РОССТАТ, а не да те слушаме тебе. Също тока можем да видим. Наема в Москва е нормално да е доста по-скъп от София, а във куче им градове да е по-евтин, ама след като сравняваш заплата в Москва с наем в Сибир как да спорим.... Бензина верно им е по-евтин, но това не виждам колко да играе огромна роля, като доста по-малък % руснаци имат кола.

33

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА защо сравняваш София с Москва, а не България с Русия? Стъкмистика ли правиме или какво?

32

hmmm

преди 9 години

не е зле да напишете и кило картофи 5 евро, кило домати 15 евро и пр ... :-)

31

Анонимен

преди 9 години

Средната заплата за България е около 450 лева, но реално много хора живеят с по малко. Да не говорим за безработните които не влизат в статистиката и извън големите градове достигат над 40% и живеят с по малко от 200 лева. А иначе според официалната стъкмистика България е просперираща евроатланточеска страна със сренда заплата 1000 евро.

30

Анонимен

преди 9 години

Средна заплата за София - 450 евро. Разходи за ток, парно, вода - 250 евро. Цена на бензин 1.2 евро.Средна заплата за Москва - 1500 евро. Разсходо за ток, парно, вода - 100 евро. Бензин - 0.7 евро.

29

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбе , какви 800 лева в София бе? За България е 800 и то официална, без да се броят парите на ръка...

28

Анонимен

преди 9 години

Средняя заработная плата в Москве в 2015 годуДиректор магазина 109 800...Учитель 55 000 (1100 евро)...Посудомойщица - 29 800 ( 596 евро)Миячка на чинии взима 600 евро заплата. В София миячка на чинии е със 100 евро заплата.

27

Анонимен

преди 9 години

За България средната заплата е около 400 лева. Това че в София взимат средно по 700-800 лева, не значи че за България е толкова. А средния доход е много по малък ако се вземат и безработните - които извън големите градова са към 40%, но те не влизат в статистиката. Тогава излиза че в България се живее с под 300 лева. Официално 64% живеят под прага на бедността.