199

Психиатър

преди 5 години

До АнонименКои американци бе кратуно? Руските олигарси с регистрирани в САЩ фирми ли?!

198

муспи

преди 9 години

До *** - за какви газови камери дрънкаш? Доказано е че не ги е имало, както и е доказано че е невъзможно технически даже и сега! Ти наистина си *** както и да пишеш последната буква голяма.

197

Бал

преди 9 години

Това е стара технология вече. Бъдещето е на два вида енергийни източника различни от Нуклеара. Въпроса е кой, ще изпревари Китай или САЩ, а може би баба Меркел е погледнала с едно око към БГ.

196

до УКРАИНИНФОРМ

преди 9 години

Абе ти що не си гледаш майдана и фашистките украински ***.

195

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 284В Москва ще отидат много от най-уважаваните по света политици.мда - лидерите на Луганда и Донбабве

194

Анонимен

преди 9 години

До СЕДЕРАСТсИдераст си бе момче, научи се да пишеш

193

СЕДЕРАСТ

преди 9 години

Е ние ще бъдем независими без:Южен ПотокАЕЦ - Белене и скоро КозлодуйГАЗ и ТОКЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕизползваме екологичен и безплатен ток от Слънце и ВятърЕ да му мисли КОЙ ще го плаща безплатният ток?ЩЕ ВИДИМ скоро

192

СоросоиД

преди 9 години

Дреме и на Русия кой ще отиде на 9 май! Историята си е история? Ако я нямаше Червената Армия и до сега щеше да има лагери и газови камери и не е сигурно Вие дали нямаше да сте там?Какво да се прави ИСТОРИЯ?

191

Анонимен

преди 9 години

В Москва ще отидат много от най-уважаваните по света политици. А нашето отсъствие ще е незабележимо, без каквото и да е значение. Ако очакват нещо друго управляващите, жестоко се лъжат. Даже и "Браво!" оттам, откъдето се надяват, няма да чуят.

190

Анонимен

преди 9 години

Дрънкайте си колкото искате, щом ви прави удоволствие! Но може да сте сигурни, че никой не ни обръща внимание - нито Русия, нито САЩ . Както се полага на непостоянни, повратливи и ненадеждни партньори, каквито сме. Малка държава, но затова пък без собствено достойнство.

189

Анонимен

преди 9 години

Украинче, твоята Америка влезе във войната, защото се уплаши, че руските войски ще превземат Германия и без нея, и ще наложат комунизма в цяла Европа. А срещу Япония се вдигна, защото й бомбардираха Пърл Харбър, и поради това, че нападението беше неочаквано за големите американски стратези, страната им понесе ограмни загуби в кораби, самолети и хора. Утре може да гледате целия този ужас по телевизията във филма "Пърл Харбър"/ подсладено, разбира се!/.

188

ukraininform

преди 9 години

До някъде разбирам русофилите в тяхните нещастни напъни да изкарат Русия главния играч през войната но не е така.Антихитлеристката коалиция беше от 27 държави,руснаците бяха въоръжени почти изцяли с Американско и английско оръжие,облечени с американски платове и ботуши -американски и хранени с американска храна.А Америка пое върху себе си удара от Япония и я разгроми сама.Всъщност главната заслуга е на Америка.

187

е и?

преди 9 години

Гладни,голи и боси!Но въоръжени!

186

Мунчо

преди 9 години

До украининформСтара ти е информацията, момче! Много стара и неточна! От САЩ в СССР са доставени 2595 кораба, в това число 280 фрегати, 1105 подводници и пр, самолетите са 14,950, 12,700 бомбардировача от разни марки и модели, 17,560 танка, 18,000 зенитни оръдия, 2 милиона картечници и най-важното - 10 милиона войника - ***, облечени в съветски униформи!

185

Ние пък

преди 9 години

ще отглеждaме овце и ще си сaдиме кaртофи,товa е нaшият коз !

184

украининформ

преди 9 години

АМЕРИКА СПАСИ РУСИЯ ОТ ХИТЛЕР :Директната военна помощ предоставена на Сталин включва 595 кораба, в това число 28 фрегати, 105 подводници, 77 траулера, 22 торпедни катера и 140 противоподводни кораба. Съветските въздушни сили са получили 4,952 самолета Аерокобра и 2,410 изтребителя Кингкобра. Автора на статията привежда за пример три пъти героя на СССР Александер Покришкин, който се е бил с Аерокобра. От тежката авиация Съветска Русия получава 2,700 бомбардировача А-20 и 861 Боинг-25. Съветските танкови дивизии получават 7,056 танка, 8,218 зенитни оръдия, 131,600 картечници и друго въор

183

украининформ

преди 9 години

Православието и славянството са две *** кожи, с които отдавна се прикрива хитрият руски вълк П.К.Яворов

182

украининформ

преди 9 години

С прекъсването на антиукраинския геополитически проект Южен поток, путинова Русия претърпя съкрушително поражение. Разгромът е още по-тежък в очите на московците защото той стана на българска земя с пряко българско участие. България, която руските политици не уважават и смятаха до скоро, че могат да разиграват като марионетка, им изнесе урок по политика, а след това им шибна и два шамара.

181

украининформ

преди 9 години

Като говорим за руски технологии-вече сме 21 век-руснаците кога ще успеят да направят поне една лека кола или да ушият някой чифт дънки ?

180

Анонимен

преди 9 години

Ха, ха ... а американците, понеже са ни големи приятели, ни прецакаха Южния поток и Белене, понеже Путин подло ни ги предлага на прекалени ниски цени.Затова те веднага, като наши първи приятели ни пробутаха свой реактор в Козлодуй на тройна цена.Е, това е приятелство и чиста демократична помощ!Къде ти подлия и злобен Путин може да направи такъв красив жест!... Той само подарява, дава на най-ниска цена и осигурява безплатно финансиране, но нашите USA прислужници ловко не ги приеха, тарикатите