9

ШибиРиби

преди 9 години

Светла им памет на тези достойни хора които са възстанали... И както винаги предател!

8

Анонимен

преди 9 години

А на някой по им в важно да почитат някакъв си руски комунистически ден на труда...

7

Анонимен

преди 9 години

Бунт,бунт на уружие братя да отепаме разбойниците олигарсите и депутатите и КРИБ

6

реалист

преди 9 години

Най-важното събитие в Българската история, дали е на 20-ти или на 1-ви, все тази, неми пречи да го честваме и на двата дни!

5

Анонимен

преди 9 години

Датите не са толкова важни !Ние не сне достойни за подвига на тези хора и сме на светлинни години от техните идеали !Поклон !!!

4

Анонимен

преди 9 години

Митинги и демонстрации на този ден, друго не му се полага. ААприлското възстание го преместиха само с една цел- да го обезличаткато събитие и да го вкарат в килера. Точно възстанието, което ни легитимира като народ и общност!!! Пак превиваме услужливо гръб пред новата "политически коректна" директива за сметка на достойнството на нацията! Който не уважава себе си, не може да иска от другите да го уважават! Браво на арменците! Така се отстоява чест и достойнство!

3

..

преди 9 години

Първи май е Ден на труда. Не е празник. В нормалните държави на този ден има митинги и демонстрации. Това с Априлското въстание е пълна глупост, ама то и "десницата" тук никога не е блестяла с особен ум.

2

777

преди 9 години

всеки един побой или скандал по това време е празник

1

Анонимен

преди 9 години

Априлското въстание е важна дата в нашата история. Но днес е и 1-ви май. Честит празник на труда. Какво вече да се трудиш неприлично ли е че няма и ред по този повод.