15

Анонимен

преди 9 години

КоЛи ли са те?! А, днес.бг?!! КоЛи ли са тези зодии?

14

Анонимен

преди 9 години

Зодиите говорят само едно - че сте суеверни ***.

13

ИмаНещоВярно(Продълж

преди 9 години

След близо 5-годишна връзка с младия наивен хубавец от зодия "Риби", к/вата се запозна с овдовял, бездетен дядка с два апартамента и нагло разкара младия наивник. Разбира се, не му издейства назначение- това не беше по силите й. Тя работеше в онази престижна институция само защото беше една от любовниците на един от шефовете там. Малко по-късно се омъжи за дядката и кльопна двата му апартамента.

12

ИмаНещоВярно(Продълж

преди 9 години

Знам и един хубавец "Риби". Няколко години след като завърши висше, случайно се запозна с една 7-8 г. по-възрастна от него, известна с лекото си поведение, но точно по този начин се беше уредил на работа в солидна институция, макар и като дребна риба. Подлъга го, че ще намери начин да назначат и него там. Така го направи свой любовник и цицаше почти цялата му заплата. Той е единствен син и техните бяха съгласни неговата заплата да му е за "джоб харчлък". След близо 5 год. "доене" (Продълж.)

11

ИмаНещоВярно(Продълж

преди 9 години

Познавах възрастен мъж "Везни" - интелигентен, възпитан човек от "старата школа". Беше един от малкото мъже, в чието поведение имаше нещо, което може да се определи като рицарска доблест. Неколкоратно се оказа подведен и губещ само заради това, че очакваше от други хора да удържат на дадена дума така, както го правеше самият той. Веднъж така го подведе негов приятел; втори път - собствената му съпруга, с цел да облагодетелства брат й; трети път - едни простовати хорица, на които той беше помагал

10

Има нещо вярно

преди 9 години

Познавам един "Телец", който от съжаление назначи в малката си, но процъфтяваща фирмата една гладна, бедна, разведена провинциалистка с две деца. След 6 месеца тя вече го беше разделила от жена му и впоследствие го разведе. Подучи го преди това да прехвърли фирмата на нейно име, та жена му да не може "да го одере". Сега той е само служител на тази елементарна, но безочлива жена, а тя, правейки се на шеф, взе няколко *** решения и предизвика сериозни загуби.(Продълж.)

9

jena nad 60 g.

преди 9 години

NIE TELZITE SME MNOGO SLOJNI LICNOSTI, PO-SKORO DIPLOMATICNI. AZ LICNO NE SAM NAIVNA.

8

Анонимен

преди 9 години

Коли, камиони...

7

пак аз

преди 9 години

Не разбирам .... толкова ли е сложно ако сте двама редакторите да си четете статиите един на друг и да си правите корекции!?! Ставате смешни. Във всяка статия имате поне по няколко грешки. А в не малка част и заглавията ви пораждат смях. Ако искате да ви възприемат като сериозна медия а не като жъл *** се стегнете и работете като хората! Смешници!!!

6

защо

преди 9 години

До Анонимен 6Пише се Сбъркан, както и нацИонален сайт, бе анонимен 6 - ти, който претендираш за грамотност!По-сложен е въпросът с правописните грешки на авторите на статиите.Но пък и коментаторите не са по-грамотни.

5

Анонимен

преди 9 години

Разбирам дете в първи клас да збърка правописа,но да бъркаш постоянно и то в нацйонален сайт правописа,това е неграмотност.

4

Овен

преди 9 години

Аз не спадам към наивните зодии, но всички в тая държава ме *** и лъжат както си искат.

3

Луд С Мотика

преди 9 години

Не, не са коли. Автобуси са :D :D

2

Анонимен

преди 9 години

Наивни?Зодии?Весел трамвай?Колко мъка има на тоя свят, Боже!

1

-

преди 9 години

Коли са, мда ...