17

Аспарух

преди 9 години

Варна никога вече няма да е това което беше - докато Хидрата печели всички поръчки. Колко години го гледаме тоя номер с асфалта.

16

gfgfgf

преди 9 години

Повечето Българи като не се прави нищо недоволни, като се прави нещо пак недоволни. Личното ми мнение че като свършат ремонтите Варна ще стане много по-красива. Така че трай бабо за хубост. А това че пътищарските фирми са пълна трагедия съм абсолютно съгласен. Другите булеварди които направиха са толкова претупани, вълнообразни.И като вземат да се мълнат с разни валяци и техника из града точно в пиковите часове

15

хюмне

преди 9 години

това си ти номер десет анонимна мишчице

14

войвода

преди 9 години

Пълен непрофесионализъм,особено в правенето на пътищата.Приоритет е усвояването(присвояването) на обществени средства и строене на "селски къщи" и закупуване на ненужни скъпи коли,които после ще се карат по тези разбити пътища...

13

Анонимен

преди 9 години

Имаш крава-пиеш мляко!

12

Анонимен

преди 9 години

Що за въпрос:къв кмет кви пет лева -няма логика просто....................................................

11

хора без работа

преди 9 години

Парите от поръчките си текат и пука им дреме на работниците,че почти цялата вътрешноквартална улична мрежа е в дупки,че и допълнително нарязани някъде дупки и забравени да се попълнят.Няма управия след 1989 година.По зле стана.

10

до 10

преди 9 години

ти както не си от Варна какво се изхождаш

9

от българия

преди 9 години

Унищожиха Варна----срам,срам ама голям срам

8

Анонимен

преди 9 години

Упражнения за луди е.аси държавата

7

ески булгар

преди 9 години

Те направо съсипаха Варна бе хора,давайте да си върнем града както само ние варненци знаем

6

Гагауза

преди 9 години

Тоя наркоман Портних , избран благодарение на политическата антипатия и отвращение на варналии от властта , да вземе да се обеси на едно от вандалски окастрените дървета с парче асфалт в устата !Герберските мутри - нямат наядане !Всичко което правят гербаджиите е за тлъсти комисионни , затова Варна прилича на гробище - гроб до гроб!

5

варна

преди 9 години

Разплакаха ни фамилията. Откакто са ГЕрБеРите на власт , видяха сметката на Варна, то бива-бива ама цял град да направят корбан на ББ, еееее!!!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Лошото е, че тези грешки ние, данъкоплатците, ги плащаме. А стига толкова. Който чупи - купи, който греши - поправя грешката за собствена сметка.

3

ssss

преди 9 години

То смешника Портних каквото е захванал все смях и тъга за Варна то центъра не е управен и там СМЯХ и МЪКА ха ИЗБЕРЕТЕ си го и да ВИЕ ХАК ама много вътре НИКОГА няма да ГЛАСУВАМ за това НЕДУРАЗУМЕНИЕ за Варна А ТОЙ тъста му е едно РЯЯЯДКО ...

2

Ispolin4eto

преди 9 години

Ама каква грешка, бе, братко??!! То има ли нещо дето да не е грешка ?!!??

1

:D

преди 9 години

Хахаха то вече от тъжно и трагично стана супер смешно. Четеш , смееш се, пък то е ясно ,че ще теглиш после. Разкопаха цял натоварен възел и вече един месец няма отваряне , няма и наченки на отваряне. Ако се работи компетентно и с пълен капацитет,вече и двете платна да са отворени. Тук затворят ли цяло платно , имам чувството ,че се правят планове за многогодишен ремонт.