24

МАГИ

преди 9 години

за всичко дрънка тоя министър само да му предложа мойта заплата *** м сестра 580лв! а той да ми даде неговата или тая на ДЕЧО ДЕЧЕВ! А СТАВА ЛИ/ НАГЛИ СТЕ ДО БЕЗОБРАЗИЕ! ДАЛАВЕРИТЕ ВИ НЯМАТ КРАЙ, СЕГА НЕ С ЕПРАВЕТЕ ЧЕ МИСЛИТЕ ЗА НАС, НЕ ПРОСТО ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКА СЕ ИЗПЪЛНЯВА НА ПОЛИТИЦИТЕ! ОМРЪЗНАХТЕ МИ ДА *** ДАНО!

23

Анонимен

преди 9 години

Възниква въпроса, кой тури този пущиняк Москов за министер? Той като се зарадва, като взе да дърпа линийка след линийка и изблещи очите. И като започна едно мислене и напъване ....И роди една мишка. Разкарайте го този шлякатарник щото един болен нама да остане, всечки ще изтепа. И кат нема болни нема да има и болници. Лекарите нима от кого да краднат и ще умиргат гладни и бедни. Лошо значи

22

Анонимен

преди 9 години

КРИБ са против това , да се криминализира неплащането на осигуровките , КРИБ са против и да се плащат заплати на работниците , мръсни *** , кой ги направи ДС ли.

21

ххх

преди 9 години

Много некомпетентни и глупави мнения по-долу.Погледнете б-ца Св. Ив. Рилски, всичко говори за брилянтен миниджмент, а тези до нея тънат в Руини. Самият факт, че работещите в болницата подкрепят директора си говори много. Най-после се определете - плюете комунистите, плюете капиталистите, е нали го искахте и скачахте, или не знаехте какво е да има бедни и богати??? А министър Москов просто се провали и трябва да го осъзнае.

20

Анонимен

преди 9 години

КРИБ- разбойници,крадци и мошеници това го знае всяко хлапе!

19

1ви Май

преди 9 години

Честит празник на работещите бедни за 360лв а КРИБ си направиха милиони през 25 годишния криминален преход на гърба на бедния и ограбен българин и сега били най честните в страната, ама народ заспал и зедремал !

18

Анонимен

преди 9 години

Пирогов е болница с >50% държавно участиеДайте инфо кой владее останалите 49% Имена трябва да се дадат,че сега е моментът на голямото разграбване на бившите държавни болнициБивши ,защото отдавна държавата абдикира оттам

17

КРИБ

преди 9 години

НО МОЛЯ ВЕ, КРИБ Е ДРУГАРЯ ДОНЕВ СИРЕЧ ДРУГАРЯ ДЕЧЕВ! ВСЕ СИНОВЕ НА АКТИВНИ БОРЦИ-ЧЕНГЕТАСТИГА ЗАДКУЛИСНИ ПСЕВДОПРАВДИНИ! ДЕЧЕВ Е ГОЛЯМА НАСТЪПЕНА КОБРА И АКО СЛЕДИТЕ КОЙ ЗАСТАВА ЗАД НЕГО ОТ ДЕНЯ НА ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ ДО ТУК ЩЕ СЕ ДОСЕТИТЕ ВСЪЩНОСТ КОЙ Е ДЕЧО ДЕЧЕВ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ДЕЧО ДЕЧЕВ!

16

Анонимен

преди 9 години

Екипа на москов е бившия чорбаджия на Софиямед-бойко пенковСофиямед ,дето няма милост нито към бебетата,нито към старцитеЕничари

15

Майк

преди 9 години

КРИБ са една организация която постоянно иска мерки за увеличаване печалбите на чорбаджиите за сметка на работещите които и без това почти нямат права и работят на мизерно заплащане с което едва свързват двата края. Това са най-лошия тип капиталисти които са готови да минат през всичко и да тиранстват над бедните само и само да се обогатяват още и още и още.

14

Анонимен

преди 9 години

Москов и екипа му събират печеливша и губеща болница,за да получат една голяма губеща болницаГолемият губещ са гражданите

13

Анонимен

преди 9 години

КРИБ да вземат да се изкажат за огромните празници, които правителството пробутва! Хората тотално фалираха! А не да пазят бутикова болница, по-субсидирана от "Пирогов"! Наглеци!

12

Анонимен

преди 9 години

Щом КРИБ са скочили, значи Москов е прав.Големи крадци са.Тва е се едно ДПС да се жалва нещо.Ако турската партия каже, че нещи или някой прави грешки, значи всичко е наред.

11

Анонимен

преди 9 години

До лекар-психиатърЕ вие сега като сте на софрата какво ? Спряхте лекарствата на раково болните. Спряхте лекарствата на част от диабетиците . Няма ваксини. Явно лапате повече и от червените след като успяхте да оставите раково болните даже и без обезболяващи. Голяма работа сте като вашия министър.

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен8КРИБ,са Домузчиев,собственик на Диема-груп,която е собственик на нова телевизия,на която няма да и вземат сървара,въпреки огромните дългове(поне,докато Боце е на власт),а по-скоро,ще му разпишат още концесии без пари

9

Анонимен

преди 9 години

Може ли някой от почитателите на въпросния психар да ми посочи, каква точно реформа е направил за половин година вече. Ще ви кажа - никаква. Освен че обърка де що имаше в и без това обърканото ни здравеопазване.А иначе наистина много се прочу с изцепките си спрямо *** етнос, но това уважаеми не са никакви реформи, а просто расистки обиди, за които може да му бъде потърсена отговорност от Брюксел и Хага.

8

Анонимен

преди 9 години

кои са КРИБ - алексей петров!

7

Анонимен

преди 9 години

Браво на КРИБ - крайно време е няко да каже истината за тоя кукумицин.Единствените му "реформа" досега са само хулите по адрес на ***, което явно много се харесва на гербаджийския материал и този на деформаторите (като и двете групировки се считат уж за европейски). Да, ама НЕ - това не са рИформи !

6

Анонимен

преди 9 години

Петърчо Лудото пак е избягал от 4-ти километър.

5

лекар-психиатър

преди 9 години

Мали..и...и...и червените крадци умират от злоба , че не са на софрата . Стига ви другари 50 години . Сега е ред на по младите , или искате и внуците ви да крадат .