6

цура

преди 9 години

Куцкова като шеф на софийски окръжен съд защитаваше приватизаторите-далавераджии в Софийска област.Господ си знае работата!

5

анонимен

преди 9 години

Никога няма да я изберат-тя за разлика от многото *** има собствено мнение,а това никак не се нрави на вожда-слънце.Няма как човек със собствено мнение за вирее край него -той критика не търпи.Я някой каже нещо лошо и е унищожен,абе мутренска работа.

4

Анонимен

преди 9 години

Като не може да се справя с натоварването,що се бута - ами ако я бяха избрали, как щеше да се справя или някой друг щеше да върши нейната работа,или пък тази работа просто щеше д аизпадне в административна закъсация ;)?

3

Прасето Гошо

преди 9 години

Нормалните честни и достойни хора работят за 1000лв. заплата. На тях не им се дава повече ...нито по-голяма заплата нито каквато и да е възможност за развитие....защото те не просят не се молят ....стискат ядно устни и дърпат на инат заради едното честолибие и непереклонена глава....така че там където ги търсите няма да ги намерите..иронии на съдбата...

2

Иван

преди 9 години

По-ужасен, гаден и нелицеприятен пример за продажност и пвседо-професионализъм --- дали има !!??? Е, изглежда, че има и други.... Но тази жена прилича на слугиня (не искам да обидя професията на наети за помощници хора) ... Това е образец на слугинаж - и знаем данните...

1

все едно

преди 9 години

И тази женица не се спря. Навремето се кандидатира за вице президент - не я избраха. Сега отново се бута. Време и е да се кротне. Изключвам колко е неприятна като визия и излъчване.Свършиха ли се нормалните и свестни хора, че опряха пас до нази стара чанта.