22

Феликс

преди 9 години

В обратната ситуация ,тоест ако жена стои така на улицата и призовава да я унижават защото е виновна в изневяра, нито един мъж няма даже да помисли да я унижава, даже може да я съжали. А жените са другояче устроени... интересно.

21

Бай Шано

преди 9 години

Той Синдито само за кинти приказва ,не вярвам да ги харчи по тамошните гивендии

20

хаха

преди 9 години

Убихте змея с един удар.Много важна новина!

19

Анонимен

преди 9 години

Я, нашето момче.,,

18

Анонимен

преди 9 години

Това да не е форумното Сидни Долара?Горкият!

17

m0105

преди 9 години

skoro chetohme za jena vlubena v durvo i s jelanie da sklu4i brak s durvoto, i tq be6e avstraliika

16

DirtyDog

преди 9 години

В днешно време любовта не може да се ограничи от изневярата. Ако човекът до теб те обича, то приемаш, че ти е кръшнал. Не живеем в 20 век, за да разсъждаваме толкова старомодно. Сексът е забавление, а бракът - отговорност!

15

94125

преди 9 години

Нека който е безгрешенпръв да хвърли камък...

14

anonimen

преди 9 години

toq e lud e xorata s polovinkite si pravqt troiki ,4etvorki sabirat se s drugi semeistva i qk sex

13

===

преди 9 години

Последно.... патриоте, думата не е "прелюбодеец", а "***?а*". На приятелката си, дето си я "любил", уж, може да и сложиш и на нея табела, като я замениш с коректното "***?*а". Така правят истинските мъже. Те назовават нещата с истинските им имена.

12

до 16

преди 9 години

Недей да носиш плакат "Аз съм гей и изневерявам", защото хората ще сменят яйцата с камъни.

11

===

преди 9 години

16, в модерните ъъъържави, тези англоговорящите и не само вече употребяват думата партньор независимо дали си женен, омъжена, дали ти е някой с който само съжителстваш. Полът няма значение. Просто така е ...политически и явно сексуално коректно. Един така ми обясняваше за партнърЪ си и аз наивно си мислех в нормалата глава, че става въпрос за женско същество. Оказа се здрав гей.

10

anonimen

преди 9 години

az izneverix na gey partniora si,6te ida na garata da me zamerqt s qica

9

Анонимен

преди 9 години

Не го слушайте какво говори, - ако в тези държави жена ти те хване в подобни неща, дупе да ти е яко - плащаш издръжка на жената и децата си,освобождаваш семейното жилище (като продължаваш да плащаш моргиджа).Много мъже след такъв развод не успяват да стъпят на краката си никога вече.

8

===

преди 9 години

12, а иначе сериозно... Истинският мъж, знаеш ли какво би направил. Същото, което пишеш и ти, ама би донесъл въпросната си приятелка да седи и да те гледа отстрани, да снима сейра, да види как реагират хората на такъв герой като теб, че ДА И СТАНЕ НАПЪЛНО ЯСНО... къв точно истински мъж си. Нали така, пореден смелчагО виртуален....

7

===

преди 9 години

12, отново ще призова да се конкретизирате в коментарите си, че в духа на това, което е актуално в новините на тази, и не само тази, онлайн медии тези дни това "бройка" какво е всъщност: партньор-мъж-патриот, националистка-жена с патешки устни, *** расла в български двор в българско село - животното, млада фиданка за посаждане, лозница за подрязване, *** за паржоли.... Прелюбодеец? Любовта явно вече няма никакви граници.

6

Патриот

преди 9 години

Аз пък ако забия някоя бройка отгоре ,дори и да имам приятелка ще излезна с табела"Аз съм "прелюбодеец" приемам поздрави ,окуражаване ,похвали и почерпки!Тва би направил истинският мъж не някой англоговорящ евнух!

5

Анонимен

преди 9 години

Този е девствен!

4

бай Тъпчо

преди 9 години

Еее пък жената вика-и вий с Киро сте за тамка,да стоите до тоз и с яйца да ва мерат,ама тез жени много злопаметни бе-кат бехме млади с бажанака Киро си бехме пийнали и нали наште за близнечки нещеш ли ги объркахме бе,ама и те си траят та сеира ни гледат,пък яз и викам-ама булка,то минало та заминало ***,я викни бажо и балдъзата пък тез яйца место на замеряте земете ги опържете лук и некой суджук,изкарайте оназ мастика пресеканата,пък да седнем как си знайме-ама то с блага дума сичко са опрая бе

3

===

преди 9 години

Мързи ме да търся, но не разбрах парньорът/половинката му мъж ли е, жена ли е, кучето му ли е, дърво, ***.... Уточнявайте моля ви.