139

Анонимен

преди 8 години

С една дума ГЕРБ!!! Групировка за едро разграбване на България!

138

Анонимен

преди 8 години

Да направят и на Тотев в Пловдив - ненакрадоха се!!! То не са хотели и частни къщи за милиони!

137

Анонимен

преди 9 години

Да се разследват всички досегашни кметове!! А не Цветонов , да ни представя стари кандидати за нови и ние баламурниците да гласуваме за тях ,криейки се зад гърба на Бойко!~?

136

наблюдател

преди 9 години

Нека не бъркаме защитата с обективното мнение. Аз също мисля,че това разследване е платено ,за да дискредитира определен кандидат за кмет-в случая Пазарджишкият. Фактите са поднесени необективно и много тенденциозно. Друг въпрос е липсата на какъвто и да е професионализъм в журналистчето. Така,че дори може да се каже,че вместо да избоде очи изписа вежди.

135

Анонимен

преди 9 години

я колко възмутени граждани в защита на пазарджишкия кмет съвсем спонтанно писаха в тая тема...

134

х.сплескан

преди 9 години

какво стана с генерал свински.

133

Анонимен

преди 9 години

Да бе, тоя пелтек защо точно с Пазарджишкият кмет се занимава? Трябва да се разнищи първопричината. Кметове много. Той нерде,нерде Пазарджик. Че и със скъпа техника за снимане с дистанционно управление. Кой плати? Защо плати? Може би държавното обвинение трябва дасе самосезира,защото зад прикриттието журналистическо разследване се извършват престъпления. Разсипват се животи с лека ръка.

132

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно платена кампания за омаскаряване..Този журналист си плю на сурата.Вече никой няма да го взима на сериозно, нито него,нито псевдо разследванията му. Платено гологлаво човече. Ще се разбере тарифата му. Няма как. Вола като рий на гърба му пада, а този се зарина в напъна да заслужи платеното му.

131

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно прозрачно платена кампания за омаскаряване. Този журналист си плю на сурата. Вече никой няма да го приема на сериозно. Нито него,нито псевдо разследванията му. То бива бива,ама прекалиха.

130

Анонимен

преди 9 години

Целият репортаж беше съшит с бели конци и личеше и за лаици,че е поръчков. Изборите наближават и разни псевдо журналистчета с пелтечещ глас разясняват графики, като поясняват,че не разбират от материята. Все пак не сме овце и нескопосани опити трудно минават в днешно време. Кмета каза,че къщата е негова. Не я крие и нея е приписал на бебета ,братовчеди и шуринайки,както правят настоящи парламентаристи. И *** да си ще ти светне,че всичко е планирано и платено,за да се излъчва постоянно.

129

Анонимен

преди 9 години

Аз пък виждам 70 процента трева. И какво толкова. В Паталеница декар земя струва няколко хиляди лева. Направил човека и с право. Защо никой не се замисли,че беше съдия,адвокат. Цял живот е работил,за разлика от гутованковците пишещи мръсотии. И какво ? Да няма дом? В палатка ли да живее? Аз пък му се кефя,защото направи града ни Европейски. И ще пак гласувам за него.

128

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

127

акуд

преди 9 години

Фирма Заводски строежи" - Пазарджик изпълнява множество обществени поръчки за милиони левове в Пазарджик. Тя е построила автогарата в града..... .........НЕ САМО построила . автогарата е и собственост на Заводски строежи" или фирма на тиков син

126

Българин

преди 9 години

Този е един от малките крадци от окръжен мащаб ... помислете за големите. и вероятно ще разберете защо живеете зле, родителите ви получават смешни пенсии, а децата ви не получават образование. Докато такива като този и подобните му дишат, за нормалните хора няма да има и въздух.

125

Аферим кмете

преди 9 години

Кмет за чудо и приказ! Дай Боже всекиму!Трябва да го канонизират за светец ... и жена му също.

124

юрист

преди 9 години

Единствения съдия , който нарушава личното пространство е чичко Макаров. Така го нарушава , че повече нямаш лично пространство. Справка пиарката на кмета с личното ......

123

Анонимен

преди 9 години

Какво значи оправили градовете...... проект за 5млн, реално изразходени средства 1млн. След година се разпада и има заблудени, според които тия поне правили нещо ....Едно време се натискаха за депутати и и селски кметове ги устройва ! Бащицата като ги потупа по рамото

122

??!!??

преди 9 години

Защо Босфор ТВ не разследва с такава стръв др. Фандъкова, Цецко с шестте апартамента в София, ББ с имението в Банкя, Р.Овч с многото си апартаменти в квартал Южния парк, синчетата на др. Първанов, които още на невръстна възраст си купиха големи апартаменти....

121

Анонимен

преди 9 години

А като тоя мошеник и крадец колко са бе, другари от ГЕРБ, БСП, ДПС....?Мафиотска държава.

120

Румънеца

преди 9 години

Айде малко да се задеѝстваме и да отчетем малко дейност пред Европейския съюз. Вече всички го видяха този,замажете очите на хората, нека си помислим , че живеем в правова държава. В Румъния затворите са пълни с такива власт имащи.