16

Анонимен

преди 9 години

Тази със синята блуза не е бяла, *** е. Човекът с очилата, който се чеше зад ухото може и да е азиатец, но не в това е проблемът. В бедняшката част на този град не може да няма и бели хора. Въпросите са два. По какви причини всеки един от тези хора се е оказал бедняк? Кой какво прави, за да се измъкне от мизерията, ако тя не му харесва?

15

Ь

преди 9 години

до 18.....кой е *** бе?Тоя с червената тениска по средата...или момичето зад него със синята,или тая в дясно с бялото дето гледа надолу,или тоя в дясно с очилата дет се чеше зад ухото-с бялата тениска...?А стига бе-и тия са само "на първа линия"...Я разгледай снимките с арестуваните в статията "Ден на протести в САЩ...".Май сам са будалкаш,а?

14

До Ъ (13)

преди 9 години

Тези "бели" имат чертите на ***, не забелязваш ли?

13

И там като у нас

преди 9 години

" ... черният Балтимор избухна в социална ярост"...................................ОБАЧЕ, 49.3% от гимназистите не благоволявали да посещават училище. И когато се окажат без диплома и професия, на какво отгоре ще "избухват" в "социална ярост"?Безработицата надхвърля 50%, НО, какъв е размерът на социалните помощи там? По колко храна може да се вземе с купоните, давани на безработните?Значи, будалите учат, бачкат и плащат данъци, а гяволите чакат наготово и избухват в "социална ярост" за още!

12

Анонимен

преди 9 години

До 15-ти.Ти понеже си живял в САЩ и знаеш, че т.нар черньовци ги мързи! Не може да коментираш живота в една страна без да си живял там минимум. 5 год. Случващото се там показва, че американският начин на живот не е никак съвършен, като ни го показват! Макар че ние повече от 25 години го живеем и сами виждаме социалната пропаст и все по обедняващата средна класа, към която предполагам си и ти?!

11

Анонимен

преди 9 години

Никой в Америка не спира да учат и се квалифицират. Но много по-удобно им е да са на социални и да се изкарват репресирани. Така правят деца като за световно и дебелеят. Да сте видели един мършав или изпостял от глад? Всичка е тлъсто и дебело, добре охранено. И като пртестират какво правят, грабят и палят. Защо бе черньовци, разрушенията ще ги платите пак вие.

10

Ъ

преди 9 години

...черните такива,черните онакива,ама я пребройте черните колко са на снимката и колко са белите?...Ахаааа...,май недоволството е обхванало цялото население и проблемите в несправедливостта са в много по широк аспект!!!Я,а видяхте ли и азиатчето там..,лошо САжд,лошо..

9

до Адолф

преди 9 години

Абсолютно си прав!

8

Анонимен

преди 9 години

Абе и в "Демократичния Рай" сащ има Бурии!!! Само, че Зависимите и Цензурирани Бг "Медии" Мълчат Та Мълчат...... Ама То плюете социализма, че налагал цензура, а Сега е По- лошо, защото хем има Цензура хем им се плаща да влияят на Масата Народа да му пълнят главата с глупости... Факт, е че "Демокрацията" отне повече животи от Комунизма.....

7

Гадорян

преди 9 години

Май американския модел ми идва малко в повече!

6

Анонимен

преди 9 години

няма я Нюланд с курабийките - явно са загорели

5

Джамал ЛеБлак

преди 9 години

#ЧернитеЖивотиЗначат.зЕми тоя телевизор.ххахахаха, демократия - ко да прайш

4

Анонимен

преди 9 години

КАКВОТО СЕЕШ,ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ,В СЛУЧАЙ КОЙТО КЪРВАВ МАЙДАН ПРАВИ КЪРВАВ АМЕРИКАНСКИ МАЙДАН ЩЕ ПОЛУЧИ

3

Адолф

преди 9 години

Пълни глупости, тия приказки бяха актуални преди 30-40 години! Сегашното неравенство е продиктувано само и единствено от мързеливата природа на черните маймуни! Всичките имат по 40 кила *** и живеят на социални помощи, иначе циврят, че зле им било..

2

Трудовакъ

преди 9 години

Не стихва, защото срещу тях не се използват мерки, прилагани срещу участниците антивоенното движение през годините на Виетнамската война. За който няма спомен - има достатъчно видеофайлове в Интернет, вкл. и кадри за разпръсване на масови демонстрации с палки, водни струи, сълзотворен газ, вкл. използване на части от Националната гвардия, въоръжени с пълно бойно снаряжение - карабини М-16, пистолети, противогази, шлемове и всичко от този род. Въпрос на желание (и ентусиазъм) страна на властта.

1

Анонимен

преди 9 години

до 1 ...те това е американската политика-двойният аршин