34

Анонимен

преди 9 години

Това не е демократична държава и има тоталитарен режим. Защо арестуват протестиращите за демокрация? Къде са тук правата и свободите на американците? Те в казват и дори крещят, чрез погромите: "Ние не можем да дишаме", но на властта на Обама не и пука. Нима В САЩ има режим?!

33

Анонимен

преди 9 години

Какво му е странното? "Путин и Русия" явно се продават по-добре в България, отколкото "САЩ". Медиите са били и продължават да са манипулатори, но със сигурност по-скоро биха излъгали или не биха споменавали, отколкото да "скрият" отстрани новината. Нали пак имаш достъп до нея. Ти само първата статия ли четеш или...? Нали затова е интернет, да имаме достъп до много информация, да си избираме какво, що :) а не да чакаме днес.бг или някой друг да ни избира, какво да четем, да гледаме и слушаме...

32

Анонимен

преди 9 години

странно как тези новини ги държите на по "скрити" места, а като е за Русия или Путин стои по 2 дена на първа страница като главна новина..

31

Анонимен

преди 9 години

я, и там имало красиви и умни протестъри!

30

Шоп

преди 9 години

Путин нема ли да раздаде курабийки на афроамериканците?

29

Патриот

преди 9 години

Искам майдан в сащ с техните камъни по техните глави!

28

Анонимен

преди 9 години

*** ,*** и пак *** .

27

Анонимен

преди 9 години

Това го чака света.. .

26

SS

преди 9 години

До Анонимен 34Чака го Хага само да не иде с танковете, че отиде им инфраструктурата на Холандците

25

:)

преди 9 години

Посланикът ни в САЩ дали е дръпнал една назидателна реч за демокрацията, човешките прави и т.н.? Ако в Бантустана полицаите биеха така лошо "младите и красивите", американския посланик щеше да мрънка поне 5 години.

24

Анонимен

преди 9 години

некви червени гарвани се опитват да сраняват жужо с янките - мноо сте зле! Жужо го чака Хага!

23

НФБ

преди 9 години

До Анонименпосланика на Русия да посети протестиращите и да ги подкрепи

22

НФБ

преди 9 години

До Ъсащ се нуждаят от нов Мартин Лутър КингРусия да подпомогне опозицията в сащ

21

Ъ

преди 9 години

...абе кво става на снимка 2,3,5..?Май има и протестиращи срещу полицейщината като цяло...Абе САЩ,що не пуснете "демокрацията" в действие,нямате ли си снайперисти?

20

Анонимен

преди 9 години

Това ако се случваше в друга държава, "загрижената" международна общност вече щеше да налага санкции, а САЩ щяха да загряват двигателите на бомбардировачите. Нооо разбира се нали се случва в САЩ, там всичко е позволено, дори ако почнат да ги бесят по стълбовете.

19

Анонимен

преди 9 години

Повечето на снимките изобщо не са чернокожи, както се опитваха да ни баламосват медиите.

18

Анонимен

преди 9 години

Дали не е време САЩ да се намесят в Балтимор,както в Косово,Афганистан,Ирак?Може би САЩ ще подкрепят етническите афроамериканци срещу полицейския произвол в Балтимор и ще обявяват създаването на Независима Република Балтимор.Добре,че са САЩ да се борят срещу световния тероризъм и диктатура,така афроамериканците в Балтимор,също други градове ще знаят,че има кой да ги подкрепи в протестите им.

17

До 13

преди 9 години

Човек само трябва да види последните 300 години история, за да се убеди, че Пролетариатът няма да чакате и да търпите още дълго. В един глобален свят, в който 1% притежава всичко, а останалите 99% сте пролетарии, работещи на и използвани от 1%, тази крачка не е дълга.Хората в корпоративна Америка искат Демокрация и спиране на погазването на човешките им права, и спиране на 300 годишния Расизъм. Пролетариятът в САЩ се събужда и това, което ще предизвика няма да се хареса на 1%.

16

ko40

преди 9 години

pratili armiqta, bahti demokraciqta i pravata. nacionalen geroi e snaiperist s 160 oficialni ubiistva. putin losh

15

Анонимен

преди 9 години

КОЙТО МАЙДАН ПРАВИ ,ОТ МАЙДАН УМИРА...ИМПЕРИЯТА СЕ РАЗПАДА ОТВЪТРЕ,КАКТО СЕ Е СЛУЧИЛО С С ДРУГИ ИМПЕРИИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ,ТОВА Е НЕОБРАТИМ ПРОЦЕС И НИТО ВЕЧЕРЕН ЧАС,НИТО КУРШУМИТЕ НА АРМИЯТА ,ПОЛИЦИЯТА И НАЦИОНАЛНАТА ГВАРДИЯ ,НИТО СЪЛЗОТВОРНИЯ ГАЗ ЩЕ СПРАТ ТОЗИ ПРОЦЕС,ВСЯКА ИМЕРИЯ СИ ИМА ВЪЗХОД РАЗЦВЕТ И ПАДЕНИЯ,ТАКА СЕГА И С ИМПЕРИЯТА НА ЦИОНИСТИТЕ -САЩ