8

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

наглите иранци рано или късно ша ядат яко бой!!! Израел им е вдигнал отдавна мерника

7

Анонимен

преди 9 години

Дания е много коректна държава, тя е център на любителите на зоофилията. И понеже са коректни, са решили да я ограничат. Содом и Гомор !

6

Анонимен

преди 9 години

Датчаните са коректни,Ще се разберат.Но едно показване на Иран да внимава не е излишно.Все пак не са нападнати.

5

до 6

преди 9 години

датчаните не са се разплатили с иранците и корабът е под арест, докато си оправят задълженията, това е стандартна процедура, какви дивотии, какви 5 лева бе? Във Варна има задържан украински кораб с украинци под китайски флаг, именно заради неплатени задължения, ама не съм чул Украйна или Китай да са ревнали, че е агресия.

4

Анонимен

преди 9 години

Точно така се прави!Не *** като Иран, Русия и Китай да видят, че няма да им се получат дивотиите !Браво на САЩ, все пак представляват интересите на малката страна, под чийто флаг пътува този кораб.

3

Анонимен

преди 9 години

Датчаните ще се разплатят с Иран, така че не виждам САЩ с какво ще "помага" освен да се опита да обере лаврите, макар че на всички им е ясно защо американците се бутат в спор който не ги засяга- причината е Иран. Всячески се чудят как да започнат война с персите.

2

zeus

преди 9 години

Да си платят и кораба ще бъде освободен, сигурно задълженията са по-малки от цената за пращането на четири бойни кораба в района.

1

Анонимен

преди 9 години

Айде САЩ-намериха повод за война