11

Асеновец

преди 9 години

Абе Москов, що не вземеш да ходиш да си лекуваш зависимостта от наркотиците....

10

Калоян

преди 9 години

А защо беше нужно създаването на НЗОК? В Конституцията е записано, че имаме право на безплатно и достъпно здравеопазване и образование. Касата освен да глобява болниците за изпуснати запетайки в документите може да обърне внимание на качеството на лечение в болничните заведения

9

lili

преди 9 години

Тази "идея" е от 4-5 години. А реформата посредством КОНСОРЦИУМИ на лечебни заведения е обмислена още преди 2010г и щеше да се въведе от министър на ГЕРБ-Нанев-четете в Пулс статия от 02.02. 2010г.! едно към едно!И тогава и сега МИСЛИТЕЛИТЕ в Парламента са Десито, Дариткова, Лъчо мозъка и други.puls.bg/health/news/news_3627.html

8

Ред арми

преди 9 години

Москов много ми е интересно как държавата ще контролира по- добре здравните вноски на хората? Отново може би като източи НЗОК само, че не с 1,5 милиарда, както направи Борисов при предишното си правителство, а може би с повече. За да има реформа въведете здравни карти на хората, по които да се превеждат сумите от осигуровките, категоризирайте болниците и нека хората сами да имат право на избор къде и какво да си лекуват. Подобрете условията в болниците, закрийте НЗОК- това е решение и реформа

7

Ллумпенщилцхен

преди 9 години

БСП е против одържавяването. Буахахаха, тия *** ако могат да обяснят изобщо какво искат...!!

6

Анонимен

преди 9 години

Взетите назаем пари трябва да се връщат.Невръщането им си е чиста кражба!Нормално е полицията да се занимава с крадци.Идеята за права и свободи на крадците не е добра.

5

-10

преди 9 години

държавата трябва да има право да контролира средствата от здравните вноски, защото така ще се гарантира по-качествена здравна услуга за пациентите-----------------И откъде следва това твърдение, господин Комунист Ксенофобов?

4

Гуфи

преди 9 години

Няма угодия. Приватизирахме ЕРП-тата: РЕЕЕЕЕЕЕВ! Запазване/увеличаване на държавния дял в НЗОК: РЕЕЕЕЕЕВ. Ние сме егати малките дечица. Наистина сме си заслужили всяко едно правителство досега. Айде поревете и срещу това;)

3

Анонимен

преди 9 години

Какво сте се замислили за одържавяване, раздържавявани и други, просто откраднете парите, както го направиха борисов и дянков в първото издание на мафиотския "кабинет" Будоф!

2

Анонимен

преди 9 години

До ldealistЩо така? Че д-р Москов и сие са си били винаги такива. Както и Костов и костовистите. Просто едни демократи от сталински тип. При вас има монолог но не и диалог.

1

Idealist

преди 9 години

До моя съпартиец д-р Москов: другарю Москов, доживяхме старите костовисти да чуем болшевишкиидеи от човек на ДСБ. Срам, позор ....оставка. Толкова съм те защитавал, а ти ни опозори!