57

bg izmet

преди 9 години

До Шопrazbira se ti ne si ot BALGARIA a ot baljaria GNIGO VASHLIVA

56

Защо не се снима?

преди 9 години

Това е храм, в него се свещенодейства, не се правят фотосесии. Дори и да няма служба, хората се настройват за молитва, не да ги щракаш. И на мен ми се иска да си отнеса за спомен снимка, ама първо питам и като не може, не може. А пък да се запине някой да вика в църквата: знайш ли кой съм аз, по-голям съм от Господа, то за какво говорим изобщо!

55

Шоп

преди 9 години

ако си чужденец светкавично те обслужват------------- Не е верно. Мене си ме обслужват супер, затова почивам само на нашето море.

54

Вяра

преди 9 години

Направо съм склонна да забранят на непокръстени да влизат в църква. Тя е християнски храм.

53

123

преди 9 години

To oтказът да се легитимират си е редовен.

52

Анонимен

преди 9 години

Полицаите са бандити!

51

Анонимен

преди 9 години

***

50

Лумпенщилцхен

преди 9 години

Аман от мюлюцюнери!

49

-10

преди 9 години

Проблемът е, че не е платил - има ценоразпис!!!! И така - плащаш- може, не плащаш - нееее....И така във всички манастири наши, които стават все повече Пазители на Светското, отколкото за Духовното:(---------А ти като си тръгнал да снимаш, да не би за духовното да си се загрижил или за фейсбука си?

48

Анонимен

преди 9 години

До 50 ETNA:Българският туристически бизнес е ужасно изкривен. Не се застъпвай за испанеца, а се замисли за българите - на морето, ако си чужденец светкавично те обслужват. Чуят ли обаче българска реч, ще си чакаш... А като се замислиш какви *** от Европата идват в България, и бакшиши не знаят да дават.

47

анонимен

преди 9 години

Изчетох внимателно статията.Но не става ясно снимащият дали наистина е полицай или се представя за такъв.Защото служителят в църквата дали има служебна карта на полицай, не пише и дали се е легитимирал пред дежурния полицай.А изразът "Ти знаеш ли кой съм?" е толкова често употребяван от какви ли не индивиди.Но нищо - нека да е бил полицай, та да е по-интересно.Защото ако е бил мутра, "бизнесмен" или политик, нямаше да се вдигне шум.

46

Анонимен

преди 9 години

До АнонимВ Лувъра можеш да снимаш,но Джокондата- НЕ!!!

45

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е, че не е платил - има ценоразпис!!!! И така - плащаш- може, не плащаш - нееее....И така във всички манастири наши, които стават все повече Пазители на Светското, отколкото за Духовното:(

44

Анонимен

преди 9 години

Поредната простутия, а и като чета коментарите тук не се учудвам. Защото нивото до което сме стигнали е ужасяващо. Това е светиня и там е не за снимки а за молитва и смирение а и изобщо не ми пука в къде може да се снима. Тук не може и точка и като вляза в храм не искам да гледам *** кифли и разни да си правят селфита.

43

Анонимен

преди 9 години

И за какво са му тези снимки? Или ще се фука,че е бил на Рилския манастир? БГ тъпотията няма свършване,ей!

42

Анонимен

преди 9 години

Абе калъфи, след като е написано, че НЕ МОЖЕ ДА СЕ СНИМА, ЗНАЧИ НЕ МОЖЕ. Какво сте седнали да ми расъждавате как било еди къде си. Обаче на, бай ви *** е голЕм мъж и може да прави, каквото си иска и да се държи като ***...*** народ, които скоро няма да го има.

41

Анонимен

преди 9 години

Амииии знаем,ти си властта за съжаление!

40

Анонимен

преди 9 години

Тая простотия със снимането я има във всички български манастири включително и в дворовете им. Можеш да отидеш в Лувъра където са събрани едни от най-големите културни ценности в човешката история и да се снимаш с Джокондата. Във Франция това е разрешено, но в манастира на село Горно-надолнище в България е забранено от игумена, който пък се позовава на някаква ветха издадена от патриарха.

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Не си от най-умните,явно):):). светлината, ултравиолетовата, демек пряката слънчева и светкавицата увреждат боите, минимум избледняват и нагараят, демек трошат се. Това не важи за живите същества. Навсякъде цирковните прозорци са оцветени именно за да се разсеят утравиолетовите лъчи. Хората са забелязали че слънцето уврежда стенописите и ги предпазват. С новите технологии е ясно кои точно лъчи са вредни. :):) Влез във фотографски форум и питай.

38

Анонимен

преди 9 години

Егати и заглавието -злоупотребил с власт ...кат снимал с мобилния .....абе кой ги измисля тези простотии бе ????????