10

До Торашко

преди 9 години

Много сори,ама в тези снимки има предимно находчив ум и умели ръце, както и нетрадиционен подход (котето, мъжът над залива), но не и Фотошоп.

9

NoName

преди 9 години

Хората, които искат да се информират малко за добива на шистов газ и за последиците, а също така и за американци, които пият вода от водоноски, могат да гледат документалния филм Газланд (Gasland)

8

Торашко Каменарят

преди 9 години

Е, какво са постигнали авторите им, не е ясно...Единственото, което авторите на снимките са постигнали, е завидни умения с Фотошопа...

7

Луд с Мотика

преди 9 години

До Бай ХойИ в Трявна има такава чешма. Посока Плачковци - вътре в гората има една тръба от която излиза вода миришеща на развалени яйца. Драскаш със запалката и гори.

6

вярно е

преди 9 години

Фото 3 е точно следствие на фракинга-има много видео в нета...Имам познат в САЩ,а родителите на жена му са от районите за добив на шистов газ.Той разказва че масово е така там-даже има места,където им карат вода за пиене с водоноски.....И това се е получило след началото на добива на шистов газ--ФАКТ.

5

Анонимен

преди 9 години

*** не ви ли дойде на акъла че и в Сащ могат да имат село като вонеща вода ?

4

до Бай Хой

преди 9 години

Чешмата край Вонеща вода е природен феномен, а не последствие от човешка намеса, за да го даваш като пример за нещо нормално. В САЩ местното население е направило достатъчно снимков и видео материал, на явлението, непознато за тях допреди шистовия добив.

3

Бай Хой

преди 9 години

Пичове искате да кажете, че добиваме шистов газ в Бг отпреди 70 г?!? Щото до с. Вонеща вода има чешма която гори. Ама тя простотията не ходи по гората де. И няма опорни точки.

2

Анонимен

преди 9 години

Това на снимка 3 е наситена с метан питейна вода, в районите на добив на шистов газ.

1

Анонимен

преди 9 години

Снимка 6 си е жив фалшификат!