9

Toj

преди 9 години

"Sprouts is an American chain of specialty grocery stores with over 150 locations across the United States. Sprouts stores are smaller than a typical supermarket, focusing on fresh foods, produce, healthy foods and vitamins/supplements. Its corporate headquarters are in Phoenix."Source: Wikipedia

8

Мунчо

преди 9 години

Интересно как ще ги ограничат? под бройка ли ще ги даван или срещу подпис? или ще ги направят по 2 лева? Ей, народ без работа в Брюксел много ей!

7

Мето

преди 9 години

ами да ни ги раздават поквартално в ОФ организациите

6

Анонимен

преди 9 години

Убеден бях че ще измислят нещо подобно.Имам чувството ,че тия дето ги мислят тези закони са някакви умствено изостанали деца.И кво като ги забраните и те ще изчезнат ,а?Хензел и Гретел ще ги скрият в къщищката на баба Яга?

5

Палячо :)))

преди 9 години

Какви торбички ? :)))Ние нямаме пари да пълним торбички :)))Шепите ни са празни, па камоли да ползваме и торбички :)))

4

без секс

преди 9 години

До Анонимен 3Не забравяй и върховното постижение - забраниха секса с домашни животни. От тогава кучетата в махалата се чувстват много нещастни.

3

Анонимен

преди 9 години

След успешното решаване на проблема с кривината на краставиците, прасетата задължително да ритат футбол и щастливи кокошки с климатици, най-сетне дойде време да се заемем и с нещо по-сериозно като бройката торбички и размера на тоалетното казанче!

2

Djo All banana

преди 9 години

Sega shte vzemete da pestite i ot prezervativi, dosta balgarki Shte Zabremeneat ot men :-)

1

az

преди 9 години

У нас има доста циции и цената от 20ст. на торба спира доста хора да си купят, но това не осначава, че пак не свинят. Примерно в кауфланд цициите грабят като невидели от безплатните торбички и слагат всичко там.