77

Анонимен

преди 9 години

ПАК ЛИ БЕ????

76

Анонимен

преди 9 години

По-малко водка, по-малко шум в ушите.

75

Анонимен

преди 9 години

Финландците съвсем изперкаха.Преди време започнаха да четат корана на финландски,за да можели местните да разберат хилядите прииждащи ислямисти и да ги интегрират по добре към специфичните местни условия.Статията сама по себе си е изключително ***.Видели не видели гърмели не гърмели и нещото си отишло.Обаче страхът останал.

74

до 89

преди 9 години

Братушки, братушки, братушки, братушки, братушки.....................................

73

Аз съм прост...

преди 9 години

А бе руснаците да не са, толкова ***, като американците? Нали Финландия изкупи огромно количиство руско оръжие 98-***, за да помогне на Русия да се справи с кризата, а месец назад президента им обяви че руската армия, по-никакъв не застрашава Финландия!

72

Анонимен

преди 9 години

Подводният обект от миналата година се оказал малък кораб?!!! Тези определено не са в чбас нито с морското ни то с военното дело.

71

Путлер капут

преди 9 години

До Некой си...руските варвари не са ни братушки на нас българите , те са братушки само за антибългарската продажна *** като тебе

70

АКУЛОВ

преди 9 години

ТО АКО ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ КАКВО Е,КАКВИ ПОДВОДНИЦИ СА.КОЛКО ЛИ ИМА ОКОЛО БРЕГОВЕТЕ НА ХАМЕРИКА.НЯКОИ МИСЛЯТ,ЧЕ КАТО ИМАТ ЦЕНТРОВЕ В СОФИЯ И НА ДРУГИ МЕСТА,СА ВЪРЗАЛИ МЕЧКАТА,ХА,ХА,ХА

69

Анонимен

преди 9 години

До брейСкандинавия: Швеция, Дания и Норвегия - 3 държави свързани чрез обща култура, история и подобни езициФинландия има съвзем различна историческа идентичност (свързана дори повече с Русия, а от лингвистична гледна точка с Унгария).

68

до 80 брей

преди 9 години

Какъв радар те гони бе човек? Става въпрос за Сонар-устройства които хващат звуци под водата. А подводниците имат много специфичен резонанс и звук които със сигурност не могат да бъдат объркани с "китове" ... Тя подводницита може да седи мирно на дъното докато мине разправията. Никакъв подводен радар не го гони.

67

Анонимен

преди 9 години

като нямат факти да не обвиняват ;)

66

Анонимен

преди 9 години

До брейНе може да става въпрос за скандинавски номера при положение, че Финландия не е скандинавска държава. География - втори клас. Какво повече да те коментирам. А пък за цирковите номера - точно пък от северняци най-малко можеш да очакваш подобни.

65

Анонимен

преди 9 години

Исторически факт е, че който е тръгнал да воюва срещу финландците доста е съжалявал след това, в това число и СССР на Сталин. Малка, но изключително горда нация. Като унгарците. Не случайно са от една и съща кръв. Известен респект трябва да има към такива държави.

64

Анонимен

преди 9 години

До брейГолям си разбирач без всъщност нищо да разбираш. Особено Финландия (за разлика дори от Швеция) никога в историята си не е повдигнала фалшива тревога. Знаят много добре какво правят и какво говорят. Щом се е стигнало до откриване на предупредетелен огън, можеш да бъдеш абсолютно сигурен, че става въпрос за подводница. И никой във Финландия не е казал, че става въпрос за руска подводница. За гонене на китове можеш да питаш нашите смешни военноморски.

63

Анонимен

преди 9 години

Забележете разликата между шведите и финландците. Шведите 2 месеца лаеха по медиите заради някакви си "снимки" и чакаха 3 дни преди да пускат военноморските си в "търсене". Финландците директно стрелят на секундата без много коментари. А и финландците за разлика от шведите не са обвинили "руснаците" а се говори за "чужд обект във водите".Май не случайно се говори, че Финландия е спасила кожата на шведите от Сталин.

62

Коко

преди 9 години

Понеже се пишат доста абсурдни коментари, ще уточня, че ВСИЧКИ нормални държави си идентифицират морските съдове най-малко па системата "СВОЙ-ЧУЖД". Швеция и Финландия не са членове на НАТО, но имат тясно сътрудничество. Единствения *** в региона е русия! Знам каква ще бъде реакцията на русофилите от коментара ми, но това е реалния живот, а не опорно-точковия:)

61

до руски картон и по

преди 9 години

Е сега ще ви цьфнат американски качествени ГМОта, дано да сте щастливи,нали е американско и е "много качествено",,,

60

Анонимен

преди 9 години

Тайнственият обект е от Русия, а вътре лично Путин ги е шпионирал.

59

Руски картон

преди 9 години

Руска подводница, направена от мукава. Просто се е разкашкала докато стигне до целта и е изчезнала от радарите. Руско качествено нема.

58

Чекист.

преди 9 години

Докато русофилите си правят гаргара, русофобите яко се надъхват, че лодката е руска... Прочетете статията е шимпанзета.