51

Анонимен

преди 9 години

Fandakova da si hidi ve4e e Skrita milionerka kato sofianski lap4o bab40

50

коко

преди 9 години

паркинг за 2000 коли стои празен с около сто на ден.Всички тарикати спират на паркинга на магазин МЕТРО.Направете паркинга на метрото с поносими цени тогава искайте някой да го ползва.

49

Анонимен

преди 9 години

До АнонимеТой е и пожарникар,и полицаай .

48

-10

преди 9 години

но се оказва, че трябва да имам карта за градския транспорт, за да ползвам някаква отстъпка за паркиране. С билетчето не ставало------Откога не става с билетчето? Преди 2 години съм го ползвал това и тогава ставаше с билета.

47

Тошо

преди 9 години

Да слеза от колата защото метицата иска да натовари метрото и да спестява емисии??? Ако го правя поне трябва да ми е удобно и толко по-евтино.

46

"Бизнес ...

преди 9 години

... Паркът" е корупционна схема на ГЕРБ за източване на държавни пари и трансферирането им в частни джобове.

45

Анонимен

преди 9 години

Не се сърдете на Даскалицата, тя толкова си може. Защо е кмет се питате?Слушка селендурката Тикваров я той нали ни е национален герой - архитект, футболист, шахматист и бандит, широкоспектърен опит нали, всичко хрез него минава. И гепеното първо. Защо му е да слага накой който ще задава въпроси.

44

kzl

преди 9 години

Браво! Най-после! След 2 седмици качвам колата на трупчета!По-бързо, по-евтино и ще мога да си пия в офиса :):):)

43

aaa

преди 9 години

stoto kolegite ti selqni izbegaha i doidoha v sofiq i sega plastata danuci v sofiq zadeto purdqt vurhu glavata mi

42

Селянин

преди 9 години

Стига с това Метро - все метрото в София това, онова, все откриват спирки - метрото, метрото...На мен, човекът от провинцията, както и на 5,5 милиона души в България не ме интересува вашето метро, но ме интересуват парите хвърлени за него - защо не ги разпределихте между малките населени места за инфраструктура и инвестиции питам аз! Толкова ли е важно това, а оставяте хората да мизерстват в страната?

41

eeha

преди 9 години

защо изкривиха булеварда между младост 2 и 3 и сложиха спирката по средата на платното и сега булеварда обикаля спирката?

40

до чугуните

преди 9 години

Червените *** - стига сте мрънкали! Не стига че ви храним, ами и метро ви строим! А не сте дали и стотинка за него!

39

Анонимен

преди 9 години

Ами направете цените в подземните паркинги поносими. Искам да паркирам и да отида с метрото до центъра, но се оказва, че трябва да имам карта за градския транспорт, за да ползвам някаква отстъпка за паркиране. С билетчето не ставало. Ами нали говореха, че паркингите трябва да се ползват от идващите от провинцията в София - остават си колите и отиват в града с метрото. Е, как хората от провинцията да имат карти за софийския градски транспорт?

38

Анонимен

преди 9 години

Пърдъкова е грозният лакей на тиквеното недоразумение.

37

Атлас

преди 9 години

Лелче дай на запад малко, стига със този "бизнес парк",летище и т.н.Погледни във западна посока че Люлин и близките западни квартали са половин милион общо-какво става със западната дъга,мостовете,надлезите,улиците,разширението на метрото до западната дъга,индустиалната зона и т.н............

36

Анонимен

преди 9 години

Ей не спряха да мрънкат бе. Тва българина си е *бало майката и мрънкалото. като искат вътрешнокварталните да ви ги асфалтират дали сте съгласни да ви затворят квартала за 6 месеца за ремонти на всички улици?НЕ стига, че и до вашето село стигна метрото и може да се чувствате една идея по-граждани ами и се оплаквате. От едно време това си е квартала на комунистите - следователно и на най-големите мрънкачи и комплексари.

35

Анонимен

преди 9 години

Кметицата на Младост е корумпе, няколко пъти подавам сигнали за тютюнопушене в заведение на 150 м от общината, те ми пращат отговор, че нарушения нямало.А на масите стоят непрекъснато пепелници. Не било работа на общината, аз съм сигурен, че всичко се върши със закрила от местната власт.Ама Фандъкова не чете какво пише по сайтовете.И друго нека кметицата види пробитите шахти за кабели покрай метрото по Сахаров , а и из целия квартал.Защо не ги подменят или да сложат такива от устойчив материал

34

dsadsa

преди 9 години

До Анонимен 22Някой пак не разбрал, но за сметка на това дава акъл....

33

Анонимен

преди 9 години

ся ако почна да ходя на работа с метрото как ще ме разпознават, че работя на важна работа в бизнес парка?! не, мерси, ще продължавам да си карам колата и макар да трябва да го паркирам на забранено в тревната площ около оградата на бизнес парк е по-добре откъм имидж

32

До илиян

преди 9 години

Всъщност за Младост нищо не се прави. Прави се метрото до школата на МВР, магазин Хит и Бизнеспарка. Но давай, хващай се на уловката Разделяй и владей!